Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Ollivanders

Bu cezayı sırf i...be  den dolayı kestiler. Eminim. Aşagıdaki adamın el kol hareketlerinden belliydi.

CurvaSs

Alıntı yapılan: Serpico55 - 14 April 2011, 19:17:52
Bu cezayı sırf i...be  den dolayı kestiler. Eminim. Aşagıdaki adamın el kol hareketlerinden belliydi.

aşağıdaki adam kafayı yemişti zaten. toplasan 2 bin denizli'li var, ama olay çıkar diye bize şekil yapıyor. o adam psikopattı abi, sırf o adamın yüzündendir kesin.!

Jnr.Serkan

Alıntı yapılan: curvasmurfs - 14 April 2011, 19:16:13
ahahahha ben atmadım ki; sadece sizin torpilleri yaktım. :D ama adam bana kurdu galiba. :D

Ses çok net çıkmış golden sonra zaten.Ama ondan para yazmamışlardır herhalde.Küfürde olmadı :o

Ahmeti

bunlarda trafik polisi gibi zırt pırt ceza yazıyor

Bari maça gelirken birtane kitap getirelim içimizden onu okuyalım

cembaba

höhhh 20.000 TL stadı falan yer değiştirdiniz herhalde.

Ollivanders

Tribunleri bitirmekse amaçları hiç dinlemeden , bir neden olmadan keserler cezayı. Yeni çıkan kanun ve bu tarz uygulamalar trbiunleri bitirmeye yonelik. Bu yuzden cezaya pek şaşırmadım ama kurunun yanında yaşı neden yakıyorsunuz. O suru psikolojisini nasıl kontrol edebilirsiniz? Biri bagırdı mı diger bagırmayanların hakkını neden gasp ediyorsunuz ?

özkan

Alıntı yapılan: CemBaba - 14 April 2011, 19:25:19
höhhh 20.000 TL stadı falan yer değiştirdiniz herhalde.
Yok sadece samsunda yaşayanlar olarak bizler samsunluları seçmediğimiz için seçim günlerinde karşılığını alıyoruz.normal bişey..

Puan silmediklerine,hükmen yenilmediğimize hatta küme düşürmediklerine şükredelim bence.

engin55

AlıntıAynı müsabakada KASIMPAŞASPOR Kulübünün, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürattan dolayı ve çirkin ve kötü tezahürat eyleminin aynı sezon içerisinde 3. kez gerçekleştirilmesi nedeniyle takdiren 120.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

Kasımpaşa ya 120.000 tl :) Biz 3. kez gerçekleştirdiğimizde 120.000 tl mi olcak

cembaba

61. dakika " kötü trabzon olmazsın şampiyon mu diyeceğiz" Yapmayın ya inbe trabzon olamazsın şampiyon :D

berusa55

Samsun'da sağanak yağış uyarısı
14 Nisan 2011 / 18:46

Samsun'da cuma, cumartesi ve pazar günleri için sağanak yağış ve orta dereceli rüzgar uyarısı yapıldı.

Samsun Meteoroloji Bölge Müdürlüğü'nce 15-16 ve 17 Nisan tarihlerinde olumsuz hava uyarısında bulunuldu. Üç gün boyunca sağanak yağış ve orta kuvvetli rüzgar beklendiği açıklandı. Olumsuz hava şartları nedeniyle çatı uçması, trafik aksaklıkları, direk devrilmesi, sel, taşkın, heyelan ve yıldırım gibi olumsuzluklar nedeniyle dikkatli olunması istendi.

Ollivanders

Alıntı yapılan: engin55 - 14 April 2011, 19:30:04
Kasımpaşa ya 120.000 tl :) Biz 3. kez gerçekleştirdiğimizde 120.000 tl mi olcak

aynen oyle olacak. 4. de seyircisiz maç cezası

berusa55

Bunlar, Erciyes ve Ordu maçında da tekrarlanırsa belki de tur atacağımız Güngören maçını seyircisiz oynarmışız  .:.:.

kuzey55

Alıntı yapılan: curvasmurfs - 14 April 2011, 19:13:02
allah allah, polis kamerası beni çok çekti ama ceza gelmiş midir? :D :D horoz, tavuk dedik, ceza yedik. bu ne lan?  >:(

not: jnr_serkan seni de çok çektiler haaa. :D

polis kamerası çeksin sorun değil.o esnada seni alıp tutanak tutmadıkları sürece ceza gelmez şahsına,sadece kulübe gelir...

Serkan

Alıntı yapılan: kuzey55 - 14 April 2011, 19:45:34
polis kamerası çeksin sorun değil.o esnada seni alıp tutanak tutmadıkları sürece ceza gelmez şahsına,sadece kulübe gelir...

eminmisin en az 20 kişi tanıyorum, kameradan ceza kitlenen  (= yada daha açıklayıcı olayım kamera görüntülerinden ceza yedim ben  .:.:.

kuzey55

çirkin ve kötü tezahürat mı :) adamları onore ediyoruz her maç ayıp yahu...