Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

kalptenþimþek

cgr

Alıntı yapılan: 55cem55 - 13 April 2011, 17:44:30
arkadadaşlar samsun dısında yasayan biri olarak dayanamayıp gelecek sezon için dijitürkü aradım...

bilgiler şunlardır taahütlü ve taahütsüz paket var...aylık paketler halınde satısa sunuluyor yani ben tum sezon taahüt ediyorum diyorsanız samsunsporun anadolu kulüpleri paketinden tüm maçları canlı olarak veriliyor ve fiyat 27 lira oluyor..taahutsuz olarak verirseniz 31 lira oluyor...

ayrıca taahutlu verilirse yılın belırlı zamanlarında fiyat artıslarındanda etkılenmıyorsunuz...

gidebildiğimiz kadar maçlarına gideceğiz illakide iş güç dolayısıyla gıdemedıgımız maclarıda artık dijiturkten takip edebileceğiz..

Digiturk ile ilgili az sabir gosterin :) Allah'in izniyle su sampiyonlugumuz bi garantilessin, sitemize ozel kampanya olacak.  ;) 

cembaba

Sonuna Kadar 55

bekliyoruz diğitürk az kaldı süper lig.

ŞİM-ŞEK-LER

yeni kanun çıkmış heralde biletlerin üstünde resim olacakmış heralde  :(

Jnr.Serkan

Ligin ilk devresindeki ve Barça'nın 5-0 yendiği maçta,Barcelona taraftarları maçtan önce kareografi yaparken içlerinde bir Real taraftarı atkısını açıyor ama hiç bir tepki olmuyor.

Madrid'liyiz Ezelden eğilmez hiç başımız   8)

CurvaSs

celebi

cembaba

GökhanÇağlar

fatih öztürk'teki atkı şekilmiş.. :)

Ollivanders

Akyol atkıyı niye ters yaptın la :) Öztürk fatih olmus . :)

berusa55

Metin Burma tribünde şaka gibi  .:.:.

cembaba

epçeli köylü

Milletvekili, vali hepsi adamun karizması altında eziliyor varmı böyle bişey ya? Helal olsun.

Tufan

saçma sapan renkleri olan Otogar'a fazlasıyla yakışmış Şirinler'in pankartı