Fatih Öztürk Samsunspor Başkanlığına mı?

Başlatan Akyol, 11 April 2011, 18:10:41

« önceki - sonraki »

isyan

Tribün_ali

Fatih öztürkün başkan olmasını çok isterim ismail uyanık gibi gerçek samsunsporlu

south_london

12 April 2011, 19:13:13 #62 Son düzenlenme: 12 April 2011, 19:13:50 samsuni
süper lige çıkalım bu siteden yönetim çıkarın gelecek parayla kafaya oynatırsınız takımı.

samuray

evet benim msj.da silinmiş arkadaşım bazı arkadaşlarımızı rahatsız etmiş anlaşılan oysa ben sadece samsunsporu şampiyonluğu gidilen yolda çoşalım sevinelim tadını çıkaralım ç5ok özlediğıimiz süper ligin ama bakıyoruz bu sayfada fatih öztürk.ün şimdiden başkanlığı konuşuluyor oysa henüz samsunsporun başında bulunaün bi yönetim varken şimdiden yeni yönetim yeni başkanlık konuşmanın sırası değil bırakalımda zamanı geldiğinde kongre döneminde konuşulsun bütün bunlar tekrar diyorumki samsunspor siyaset üstüdür hiç kimse bunu politik malzeme yapmaya samsunsporun üzerinden siyaset yapmaya çalışmasın elbette öz samsunlu olmasını bende istiyorum yalnız kulübe hizmet etmeye gelen her kim olursa olsun siyasi gömleğini çıkarmaıldır diyorum zira bu tyakım hepimizin akplisiyle mahp lisiyle chplisiyle tüm katmanlarıyla samsunlularındır en büyük samsunspor çok özlediğimiz süper lige evimize az kaldı bekle bizi sbütper lig geliyoruz evimize ;D >l< samsunspor_x >l< ;D

Serkan

ya bırakın beyler masal okumayı; Samsunspor'a kim faydalı olacaksa başımızın üstünde yeri var... Samsunspor üzerinden siyaset yapmayın yaptırmayın...