Fatih Öztürk Samsunspor Başkanlığına mı?

Başlatan Akyol, 11 April 2011, 18:10:41

« önceki - sonraki »

34_55

arkadaşlar buradan  taraftarımıza samsunumuza ve samsunsporumuza milletvekili olduğu sürece  maddi manevi hiç bir desteğini esirgemeyen  içeride dışarıda takımını yanında  olan ve yanlız bırakmayan samsunumuzun çocuğu olan Fatih ÖZTÜRK'e  yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür teşekkür eder  bundan sonra samsunumuza hizmet etmek için ya samsunspor kulüp başkanlığına yada yerel seçimlerde yıllarca bize kan kusturan Y.Z.Y yerine  büyükşehir belediyesi başkanlığına yakışacağını temenni ediyor ve başarılar diliyorum...55

CurvaSs

bence de kulüp başkanı olabilecek kapasiteye sahip. en önemlisi ciddi anlamda samsunspor'lu.. galip öztürk ile iyi bir ilişki kurulabilrse, takımımız bu adamla bi' yerlerde olabilir. ama benim yine de şüphelerim var. bi' ara istanbul'dan başkan gelmişti, galip destekleyecek dendi ama hiçbir destek göremedik. (verdi ama yeterli değildi) inşallah fatih öztürk ile iyi bir yönetimimiz olur.

not: ismail uyanık da yönetimde yer almalı. ona başkanlık yakışır ama istemiyorsa da ikna edilip, yönetim de yer bulmalı.

Forvetim

gerçek bir samsunsporlu ve en önemlisi samsunlu, taraftar gibi düşünen ve davranan takımını seven taraftarı seven birisi. takımın başında faydalı olacağı şüphesiz, ismail başkanı kendisine şiar edinirse 3 ncü bir yükselme dönemi yaşarız inşallah. siyasi kimliği bitiyor samsunspora kendini adarsa her çevreden destek alır

pitbul055

Destekleyeceği kişiler değil direk Galip ÖZTÜRK bence.

King Of The North

En azından bir Fenerbahçe maçına gidildiğinde tanınmamazlıktan gelinmeyecek, şeref tribününe alınmamazlık olmayacak, klubün şanını ezdirmeyecektir, üstelik vizyonu yüksek birinin hele de Samsunsporlu birinin başkan olmasını canı gönülden isterim

Sonuna Kadar 55

eren55

Takım başarılı illa ki başkan adaylarının sayısı fazla olacaktır. ;)Zamanı geldiğinde kötü günlerde kimler neredeydi onun muhasebesi yapılır ona göre de karar verilir.Bank Asya'dayken el vermeyenler Süper Lig'de sırtımıza çıkmak isteyecekler ve daha ne adaylar çıkacak.Şimdi Ulu Mevla satırın sapından tutmayı bize nasip etti.Bize düşen sırtımızdaki kamburları kesip atmak.Henüz çok erken.Hele bir hengameye takımı kurban etmeden ipi göğüsleyelim,o zaman geniş geniş tartışırız.Bir yandan da maziyi canlı tutalım ama.Tutalım ki işine gelmeyenlere hatırlatmakta güçlük çekmeyelim.

emre

Alıntı yapılan: curvasmurfs - 12 April 2011, 08:42:12
bence de kulüp başkanı olabilecek kapasiteye sahip. en önemlisi ciddi anlamda samsunspor'lu.. galip öztürk ile iyi bir ilişki kurulabilrse, takımımız bu adamla bi' yerlerde olabilir.
not: ismail uyanık da yönetimde yer almalı. ona başkanlık yakışır ama istemiyorsa da ikna edilip, yönetim de yer bulmalı.

benim bildiğim zaten Galip Öztürk sayesinde milletvekili olmuş birisi Fatih Öztürk.Galip Öztürk'ün partideki adamı..yani hem Samsunsporluluğuyla hem de Galip Öztürk'e yakınlığıyla heyecanlandırıyor bu isim.ben eğer bu iş olacaksa böyle bir düşünce varsa Galip Öztürk'ün de böyle olmasını istediği için olacağını düşünüyorum.kendi başkan olmayacağı için onu temsili biri...

İsmail başkan konusuna gelince o zaten her türlü takımın yanındadır yönetimde olmasa bile.Ama eğer bu iş olursa İsmail Uyanık'ın da fikrinden gücünden yararlanılmak istenirse güzel günler bekliyor bizi sanki. :)

Ekrem

Samsunsporumuz için en hayırlısı ne ise o olsun bence süper olur Fatih Öztürk  >l<

zenke

milletvekilliği yapmış birinin başkan olması dezavantaj değil avantaj olur. ayrıca samsunsporlu olması taraftarın yanında olması galip öztürkün desteğini alması çok önemli. heyecanla bekliyoruz.

GençKozluklu

Fatih Öztürk'ün başkan olması hayırlı olur kanaatindeyim. Paralı başkan olup olamamsı da önemli değil. İyi destek alıp iyi yönetici olması çok önemli. İlk günden beri hep SAMSUNSPOR'la iç içe oldu. En zor günlerde de takımın yanındaydı. Seviyeli, düzgün, güven veren bir kişilik. Termeli olması da bir avantaj. NEden olsa KOZLUK'a çok yakın. Kozlukta'da ağırlamıştık. Havasından suyunadn etkilenmiştir.  :D

2008 Avrupa şampiyonasında Cenevre'de Portekiz maçı öncesi karşılaştığımzıda üzerimde SAMSUNPOR formasını görünce inanılamz heyecan duymuştu. Buradaherkes onun ne kadar iyi bir SAMSUNSPOR lu olduğuna şüphesi yok.

Vekillikten gelmesi de siyasi gücünü kullanması açısından önemli. Süperlig ve Avrupa'da şampiyonluk istiyorsan her yerde güçlü olacaksın. Malum takımda siyasi oalrak hep destek almıştır.

s_uzunkaya

ÖZTÜRK(GALİP+FATİH) = ŞAMPİYONLUK  >l<

samet_55

kalptenþimþek

bişeyler olacak diye samimi beklentiler var.. inşallah dağ fare doğurmaz..

mehmet yılmaz

Fatih Öztürk ya da bir başkası ne 2. Hasbi Menteşoğlu olabilir ne de 2. bir İsmail Uyanık.
Kast edilen şey şahıslar değil de onlar dönemindeki başarılar ise, eyvallah ama her iki değerli başkanımız da kndi dönemlerine ve şahıslarına özel şartlarda görev yapmış ve kendi tarzlarını oluşturmuşlardır. Eğer olursa Fatih Öztürk modeli farklı bir çizgi taşır. Zaten günümüzde de kulüp gelirlerinin artmasıyla birlikte her masrafı tek başına karşılayan başkan modelleri bitmiştir. Daha kollektif bir yapı ve sabit gelirlerin idareye yön verdiği yeni bir model var artık.

@ahmetsefa
mesajını çöp bölümüne kaldırdım, eski mesajlarını aratınca görürsün zaten. iki sebebi var kaldırmamın, birincisi iyi niyetle yazdığın kesin ama konu dışı bir polemiğe kapı açabilirdi. ikincisi ise fatih öztürk'ün samsunspor baskanı olacağı iddialarıyla doğrudan ilgili değildi, konumuz sadece bu; Fatih Öztürk başkan olabilir mi, olursa faydalı olur mu?;)