Hedef 5/5

Başlatan KotuCocuk55, 28 February 2011, 14:47:31

« önceki - sonraki »

kumköylü ahmet

denizli ve erciyesi yenersek bencede garanti artik bu iki haftada rakiplerde zor maclar yapacaklar mesala bu hafta gbb-bolu beraberlik diyorum erciyes-tavsanli bence erciyes rahat alacak bu maci mersinde kaybeder insallah ver elini super lig
samsunspor gelecek artik baska yolu yok

lucarelli

sürekli bilmem kaçta bilmem kaç yapmaya başladık, bu gidişle 7 de 7 yapacaz :)

Musti

6 maçta 12 puan. 3G 3B.

samuray

denizli maçınıda alıp adım sayımızı beşe düşürecez inşallah benim skorum denizli 0 samsunsporumuz 1 inşallah öyle saonuçlanacak  ;D >l< samsunspor_x samsunspor_x ;D >l< yolunuz açık olsun

TeRMeLee

Tamam iyi niyetlisin ama, yorum yapmak için illa konu açmana gerek yok.

samuray

karşıyay ka maçında da skor vermiştim hatta bazı arkadaşlar kritik bu maç tereddütleri filan vardı karşıyaka maçını 3-0 ALIRIZ ŞOV YAPARIZ TAHMİNİM TUTTU İNŞALLAH BU TAHMİNİMDE TUTAR GÜLEN TARAF BİZ OLUR BİRAZ DAHA RAHATLARIZ ŞAMPİYONLUK YOLUNDA  TADINI ÇIKARA ÇIKARA  ;D >l< samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x ;D >l< ;D >l<

samuray

NEDEN KONU AÇMANIN NE SAKINCASI VAR ARKADAŞIM ANLAMADIM

TeRMeLee

Maç hakkında yorum yapacaksan maç başlığına yazarsın; yeni konu açmana gerek yok, onu söylemeye çalışıyorum.

samuray

PEKALA SEN TAKTIN BU KONU MESELESİNE KARDEŞ BUNU BENİM SİTEDE YENİ OLMAMA VEREMEZMİSİN ÇOK ESKİ TARATFTARIM AMA SİTEDE YENİYİM 1965 TEN BERİ YAŞIM I SÖYLEMEYE GEREK YOK SAMSUNSPORUN KURULUŞ TARİHİNDEKİ KADROSUNU ANIMSIYORUM HALA NEYSE BOŞÖVER BUNLARI

TeRMeLee

İyi o zaman ben karışmayayım, yönetici abilerim gerekli görmezlerse silerler zaten. Eğer öyle değilse de kalır.

ahmetsefa55

yaşın madem büyük abi diyelim o zaman ; abicim bu sitenin belli kuralları var.o kurallar içerisinde açtığın konunun bir anlamı olmalı.mac hakkında yorum yapmak istiyosan maç başlığına yazarsın.başlık açmış olmak için başlık açmayın anladın ?  ;)

samuray

09 April 2011, 17:45:11 #101 Son düzenlenme: 09 April 2011, 17:47:42 samsuni
iyi sen o saman bu konuyu bırakta site yetkilleri karar versinler kardeşim

@samuray

forum kullanımında bazı acemilikleriniz olduğu belli. Konu açmak yerine varsa mevcut bir konudan devam etmek gerekir. Lütfen dikkat edelim.
Forum Yönetimi

samuray

denizli engelinide aştık kaldı hedefe beş adım yürü be samsunsporum kim tutar seni sıra erciyeste  ;D >l< samsunspor_x ;D >l<

mehmet yılmaz

5/5 oldu ama bir baska seride :)

samuray

tamam forum yönetimi evet haklısınız sitede yeniyim bazı kuralları gözden kaırmış olmalıyım özür dilerim