LİG A 25.Hafta İstanbulspor 0-0 SAMSUNSPOR

Başlatan King Of The North, 11 March 2007, 16:31:22

« önceki - sonraki »

jean

cok gol kacirdi insanin aglayasi geliyor ustelik takim o kadar iyi mucadele etti yazik oldu kacan penalti ve puana

adige73

bazı arkadaşlar sameti eleştirmişler altay maçında birşey veremedi diye ama adama sadece bir maç şans verildi ama gökhan kaba ya her hafta şans veriliyor samete bir kaç maç daha şans verilsin hiç olmazsa bizim futbolcumuz ayrıca sinan özkanın da gökhan kabadan farkı yok

34 SS 1965

Alıntı yapılan: "samsuni"34 SS 1965,KOÜlü, Tatanga88,55Texas55,Ladikli ve diğer arkadaşlardan özür diliyorum. Maç boyunca çok güzel fotoğraflar ve video görüntüleri çekmiştim. Hatta maçın haricinde benim için de çok önemli olan bazı fotoğraflar vardı ancak maalesef dijital fotoğraf makinemi kaybettim.

abı canın sağolsun ya gecmıs olsun makınan ıcın ıstanbul burası bıde sen yazmıstın dıkkat edın hırsızklık olaylarına karsın dıye senı vurdular demek neyse abı senle daha nıce mac ızlemelere ınsallah

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: "34 SS 1965"
abı canın sağolsun ya gecmıs olsun makınan ıcın ıstanbul burası bıde sen yazmıstın dıkkat edın hırsızklık olaylarına karsın dıye senı vurdular demek neyse abı senle daha nıce mac ızlemelere ınsallah

eyvallah kardeşim. nice maçlara tabii ki. hırsızlık olduğunu düşünmüyorum. muhtemelen bir yerde düşürdüm ya da unuttum. çok pahalı bir makine değildi ama dediğim gibi fotoğraflara üzüldüm daha çok. güzel kareler vardı.

Forvetim

erol ilk 11 de oynarsa hiç bir maçta önce öne geçmeyi düşünmeyelim. boş bir transfer. ömer ateş  bazı anlarda tedirgin bir oyun oynadı. feridun ve tufan istikrarlı oynuyorlar. son vuruşlarda başarılı olsak çoğu maça ilk dakikalarda önde başlarız.

only55

Ya bırakın caner olsa atarmış,caner hangi maçı kazandırmış bu takıma da konuşuyosunuz?Saçmalamayıın artık bu kadar.Biraz gerçekci olun,açın gözlerinizi... :shock:

maviay55

4.yle aramızda 4 puan var gökhan kaba yedi 2 puanımızı diyar-kasımpaşa maçı beraberlikle sonuçlanması çok ii oldu bizim için...elazığ çıktı bide başımıza tövbe yaw!... şu gökhan kabaya son vuruşu ben mi öğretecem gelsin de öğretiim  :lol: çalış kazma gökhan kaba çalış son vuruşlara çalış...

körfez55

only55 kardeş caner 7 gol atmış ve oftaş maçından beri oynamıyo.gökhan kaba jkaç gol atmış sezon başından beri oynuyo.taştan olsunda samsunlu olsun kardeşim.gökhandan daha kalitesi ve iyi bir golcü olduna inanıyorum.gökhanı izledikçe bütün forvetleri çok iyi geliyo bana:)

GençKozluklu

Gökhan Kaba konusunda bende bir ikiş kelamda bulunmak isterim. Bu futbolcuya nedense bende hiç ısınamadım. Penaltı kaçar. Bir maçta çok golde kaçırabilirsin. Am bu bir maç olur iki maç olur. Ancak Gökhan Kaba iyi bir golcü değil ya da Samsun'da verinli olamıyor. Samsun'a bitirici bir golcü gerekir. İyi bir golcümüz olsaydı şuanda liderlik hesabı yapıyor olurduk.
hoca da mecburan Gökhana şans veriyor. Burhan'ı daha uzun süre düşünebilir. Direk kaleyi düşünebilen bir oyuncu. Golü düşünüyor. yrıca Serdar özkan u takımıda banko oynaması gereken bir oyuncu. Kocali'de de çok güzeli, istanbul maçında da oyuna girdikten sonra süper ynadı.

En büyük sıkıntımız gol. Pozisyona da giriyoruz ancak gol yapamıyoruz. Bu şekidle devam edersek işimiz zor play off'ta da bir şey yapamayız.

Bu hafta Sebatı yeneceğimizi düşünüyorum. Ancak kolay maç olmayacak. Bakın MArdin 3 atmış Oftaş'a dikkatli olmak gerek. Büyükşehir maçını İstanbuldaki seyirci desteğiyle alırız diye düşünüyorum.
GENÇ KOZLUKLULAR gene orada olacak. Bazı arkadaşlar kızsalar da inaşllah biz o maçtakiş yerimizi alacağız.
Şunun belirtmek isterim ki bizler sizler gibi bir taraftar değiliz. çok vakit ayıramıyoruz. Ancak organize olup arkadaşlarla İstanbul'daki ve civardaki maçlara gitmeye çalışıyoruz.

Bu arada bu hafta MEKANSIZLARI maçta göremedik. Protestomu vardı acaba. Ya da bilet  mi bulamayız diye düşünüldü. Büyükşehir maçına davullu zurnalı bekliyoruz inaşallah.

Selamlar

körfez55

kardeşim vakit ayırıp maça geliyosunuz güzel bişey tabiki. mutlu oluyoruz ama gelip de çekirdek çıtlatmak olurmu biz boğazımız yırtıyoruz.ama sizler oturup maç izliyosunuz.ibb maçında inaşllah bizimle birlikte destek verirsiniz.gelişiniz sadece reklamdan ibaret olmamış olur.

s_uzunkaya

*******************AKIN***************************

****FERİDUN********************EVREN**************
*******************KENAN**************************

*******************TUFAN**************************

***SERDAR****ADNAN****MUSTAFA****SERCAN**********  

*************SİNAN****BURHAN***********************

BUDURRR...

only55

Kardeşim ben caneri gökhanla kıyaslamadım, genel anlamda o da yeterli bir oyuncu değil.Bu kulüpte oynayacak kalitede değil, illa samsunlu olsun diyosan altyapıyla biraz ilgilen,maçlarını izle, ne yetenekler harcandı gitti,bu kulüp büyük hedefler peşindeyse kalitesine yakışan oyuncularla sahaya çıksın.Bazılarına rant kapısı olarak kullanılmasın.Anlayan anlamıştır...

mehmet yılmaz

fotoğraflara ve makineme kavuştum ama henüz samsun'a kavuşamadım :) Yarın ekleyeceğim inşallah...

istanbuldan

ne olmuş ki fotograf makinasına samsuni?? çalınsa bulmak zor olurdu.. biyerde unutmussun sanırım...

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: "istanbuldan"ne olmuş ki fotograf makinasına samsuni?? çalınsa bulmak zor olurdu.. biyerde unutmussun sanırım...

evet, zaten çalınma ihtimali düşük demiştim. O kadar yoğundum ki, gittiğim bir yerde unutmuşum; bulundu...