Bank Asya 1. lig 29. Hafta|Denizlispor- SAMSUNSPOR'umuz: 0-1

Başlatan celebi, 03 April 2011, 21:23:41

« önceki - sonraki »

furkan5534

Dartagnan

furkan5534

facede 10 tl yazmıslar.ben ınanmam 1 tl olcagına ya.hangı maca gıtsek ucuruyorlar fıyatları  :o

CurvaSs

King Of The North

Düştüğümüz sene Denizlide tribündeydim, bu sene de tribündeyim kısmetse ama o zaman 15 TL idi, o kadar düştü mü acaba bank asya ayağına...

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: Sapına Kadar 55 - 07 April 2011, 23:28:51
Düştüğümüz sene Denizlide tribündeydim, bu sene de tribündeyim kısmetse ama o zaman 15 TL idi, o kadar düştü mü acaba bank asya ayağına...

o zaman deplasman tribünü kapalıdaydı, şimdi kale arkasına almışlar. o yüzden de fark eder fiyatlar ama 1 lira olabilir mi bilmiyorum tabii :)

King Of The North

Alıntı yapılan: samsuni - 07 April 2011, 23:32:16
o zaman deplasman tribünü kapalıdaydı, şimdi kale arkasına almışlar. o yüzden de fark eder fiyatlar ama 1 lira olabilir mi bilmiyorum tabii :)

evet kapalıdaydık, gerçi bilet kalmadı diye almamışlardı ama emniyet amirini bağlamıştım insiyatif kullanıp dışarda kalan 30-35 kişiyi aldı adam valla, Allah razı olsun, hatta başkanları bizi çok sevdiği için 15 TL imiş, o da bize yani ;D 1 TL bilet mi olur ya dalga geçmişlerdir, yarın arkadaşı arayacam denizlide ondan öğrenirim..

furkan5534

mehmet yılmaz

İki sezon önce deplasmandaki Erciyes maçımızın biletleri 1 liraydı :)
Ne makara yapmıştık valla!

1927

Deplasman tribünü 750 kişilikmiş. yarısını doldururuz bence. Zor maç olur, 2-1 alırız.

samsunluhakan

bence bu maçı 4-0 alacagız içimden bi his öle diyor hiç korkmaya gerek yok arkadaşlar 3 puan bizim agbetu şov var cumartesi 2 de herkez izlesin

özkan

söğütlübahçeli arkadaşlarımız bu maç için bu akşam dernekten denizliye yola çıkıyorlar,kazasız belasız yolculuklar diliyorum bütün giden samsunsporlu yüreklere  >l<

s_uzunkaya

Alıntı yapılan: AHMETİ*55* - 07 April 2011, 18:54:52
bu maç öncesi site cami'sinin altında buluşalım maç bittiğinde ise ALLAH izin verirse ver elini çiftlik şimdiden girdik valla maç havasına ALLAH'ım yüzümüzü kara çıkartma.
maç bittiğinde ALLAH izin verirse ikindi namazını eda ederiz diycen zanneddim  :D

binikalamadım

Alıntı yapılan: celebi - 03 April 2011, 21:23:41
Tarih     :10-04-2010 Cumartesi
Saat     : 14:00
Yer       : Denizli Atatürk Stadyumu
Yayın    : TRT 1

benim açtığım topiçlerde yenilmiyoruz tekrarda bir deneyelim bakalım. ben bu maçı alacağımızı güşünüyorum. karşıyaka maçının galibiyeti ile bunu da alırsak süper olur.

skor:0-2 yada 0-1

ilk iletideki " 10 Nisan " yanlışlığını düzeltelim lütfen uğursuzluk felan olmasın

tek handikapımız bu maça Samsunspor düşmanı bir hakem atanması

1.000 taraftara ulaşabilirsek süper olacak

samsunspor_x BURASI HER YER DEĞİL  samsunspor_x
ATATÜRK'ÜN ŞEHR-İ SAMSUN

celebi

Alıntı yapılan: celebi - 03 April 2011, 21:23:41
Tarih     :09-04-2010 Cumartesi
Saat     : 14:00
Yer       : Denizli Atatürk Stadyumu
Yayın    : TRT 1

benim açtığım topiçlerde yenilmiyoruz tekrarda bir deneyelim bakalım. ben bu maçı alacağımızı güşünüyorum. karşıyaka maçının galibiyeti ile bunu da alırsak süper olur.

skor:0-2 yada 0-1

düzeltildi ;)