Bank Asya 1. lig 29. Hafta|Denizlispor- SAMSUNSPOR'umuz: 0-1

Başlatan celebi, 03 April 2011, 21:23:41

« önceki - sonraki »

kaptan 55

seckin55

Rüyamda 1. dk da gol yiyoruz ve Zence ile Kemal kırmızı kart görüyor, bu nasıl rüya, öldüm öldüm dirildim bee....

özkan

Yuhh  :D :D :D

Olabilecek en en en kötü durumunda kötüsü  :D

cembaba

haydaa abi tersi çıksın inşallah. Bende Diyarbakırspor'a yenildik gördüm. Bknz: 5-0

Ollivanders

Heyecandan öleceğim. Genelde çok heyecanlı oldugum maçları kazanıyoruz. İnşallah bu sefer de boyle olur. Allah ' ım sen utandırma yarabbim.

55.hakan

Tatil gününde heyecandan yine sabahın köründe uyanıp daha da uyuyamadım.

kavak_55

her maç zor bu maç daha zor alırsak gerçekten yokuşun sonuna çok yaklaşmış olacağız şimdiden televizyon başında yerimi alıyorum gönlümüz samsunsporumuzla beraber inşallah kazanacağız. bu hakem bu maça yakışmadı ama yapacak birşey yok bir yerde hakem psikolejisinden kutulmamız lazım.Gerçi adamlar adam gibi maç yönetmiyorlarki inşallah bu sefer bizi yakmaz süleyman abay.bizi yakan hakemlerin belasını da cezsınıda allah verir inşallah başta ismet arzuman kuddusi gibi niceleri .HERŞEYE RAĞMEN BUGÜN KAZANMAMIZ LAZIM İNŞALLAH ŞAMPİYON SAMSUNSPOR

Dartagnan

içimde kötü bir his var bu maca karsı.Gıcık oluyorum bu hisse ya :S

mehmet yılmaz

red_white

böyle bir rüya yok kenan karşı takımda oynuyor ceza sahasının sol köşesinden sol ayağıyla doksana takıyor  :-\

cembaba

furkan5534

Forvetim

bu vukuatlı hakem bir yamuk yapmazsa alacağız inşallah, belkide kendini affettirmek için iyi yönetir maçı

taraftar55

Oley Oley Haydi Haydi Gol.
Bastır Samsun Bastır Samsun Denizli 'ye Koy.

kaptan 55

anlaşılan bugün saat 14:00 olmicak?hadi daaaa offffffffffffffffff