Bank Asya 1. lig 29. Hafta|Denizlispor- SAMSUNSPOR'umuz: 0-1

Başlatan celebi, 03 April 2011, 21:23:41

« önceki - sonraki »

binikalamadım

ŞİM-ŞEK-LER

King Of The North

Tufan

Samsun'da olupta şu maçı televizyondan bile izleyemeyecek olmak canımı oldukça sıkıyor.
yarın 2 tane sınavım işin garibi haftaya pazar günü sınavım 5te bitiyor Erciyes maçınada stada yetişemem kriz geçirmemek elde değil.

2-0 kazanırız Goller: Agbetu-Ufuk

celebi

Denizlispor - Samsunspor

Hasan Önder Yılmaz

Denizlispor'da Serhat Güller aşısı tutmadı, Güller ile çıktıkları 4 maçta henüz bir galibiyet alamadılar. Takımda olumsuz bir hava var, matematiksel olarak halen Süper Lig şansları bulunsa da onların bu hava ile istedikleri sonuçları alamayacaklarını düşünüyorum. Geçen hafta Karşıyaka'nın lige havlu attığını ve bu nedenle yenileceğini söylemiştim, bana göre lige havlu atan üçüncü takım 28. hafta sonunda Denizlispor olur. Samsunspor, ligde oynadığı son 4 maçı da kazandı, iyi bir seri yakaladılar. Üstelik bu 4 maçta 12 gol atıp hiç gol yememişler, harika bir istatistik. Ben haftanın açılış maçında Samsunspor'u galibiyete yakın görüyorum, deplasman olması Karadeniz Ekibi için dezavantaj değil, onlar deplasmanlarda da rahat oynayabiliyor, aksine Denizlispor kendi seyircisinin baskısı altında olacak bu da Samsunspor'a yarar.

Tahmin: 2 

Anket
Anketimize katıldığınız için teşekkür ederiz
Kim kazanır?
sırala   
sırala   
Denizlispor %19 89 Oy 
Berabere %7 33 Oy 
Samsunspor %74 346 Oy 

Serkan

Alıntı yapılan: celebi - 08 April 2011, 13:56:45
Denizlispor - Samsunspor

Hasan Önder Yılmaz

Denizlispor'da Serhat Güller aşısı tutmadı, Güller ile çıktıkları 4 maçta henüz bir galibiyet alamadılar. Takımda olumsuz bir hava var, matematiksel olarak halen Süper Lig şansları bulunsa da onların bu hava ile istedikleri sonuçları alamayacaklarını düşünüyorum. Geçen hafta Karşıyaka'nın lige havlu attığını ve bu nedenle yenileceğini söylemiştim, bana göre lige havlu atan üçüncü takım 28. hafta sonunda Denizlispor olur. Samsunspor, ligde oynadığı son 4 maçı da kazandı, iyi bir seri yakaladılar. Üstelik bu 4 maçta 12 gol atıp hiç gol yememişler, harika bir istatistik. Ben haftanın açılış maçında Samsunspor'u galibiyete yakın görüyorum, deplasman olması Karadeniz Ekibi için dezavantaj değil, onlar deplasmanlarda da rahat oynayabiliyor, aksine Denizlispor kendi seyircisinin baskısı altında olacak bu da Samsunspor'a yarar.

Tahmin: 2 

Anket
Anketimize katıldığınız için teşekkür ederiz
Kim kazanır?
sırala   
sırala   
Denizlispor %19 89 Oy 
Berabere %7 33 Oy 
Samsunspor %74 346 Oy 

Yanlış yazmış Samsunspor deplasmanda rahat değil orada'da taraftarı sayesinde ev sahibi gibi oynuyor yazması lazımdı  (=

babasamsunlu

İlginç şekilde bu hafta bizim defanslardan biri gol atacakmış gibi hissediyorum..
Bu Orhan da olabilir  :-\ :-\

Sonuna Kadar 55

Sonuna Kadar 55

16 SS 1965

maç biletlerinin kesin fiyatı belli oldumu arkadaşlar

özkan

08 April 2011, 14:34:43 #190 Son düzenlenme: 08 April 2011, 14:47:46 özkan17
Hafta çabuk geçti yine,hafta ne zaman çabuk geçse yeniyoruz,yine yeneceğiz  :D

çýlgýnlar1984

Alıntı yapılan: özkan17 - 08 April 2011, 08:31:07
söğütlübahçeli arkadaşlarımız bu maç için bu akşam dernekten denizliye yola çıkıyorlar,kazasız belasız yolculuklar diliyorum bütün giden samsunsporlu yüreklere  >l<

İyi Dileklerin İçin Tsk Ederiz Ozkan İnş Gittigimize Degerde 3 Puanla Dönerız Puan Alamasakda Samsunsproumuzun Canı Sagolsun

davidsavage

Alıntı yapılan: celebi - 03 April 2011, 21:23:41
Tarih     :09-04-2010 Cumartesi
Saat     : 14:00
Yer       : Denizli Atatürk Stadyumu
Yayın    : TRT 1

benim açtığım topiçlerde yenilmiyoruz tekrarda bir deneyelim bakalım. ben bu maçı alacağımızı güşünüyorum. karşıyaka maçının galibiyeti ile bunu da alırsak süper olur.

skor:0-2 yada 0-1

abi 2011 yapar mısın gözden kaçmış galiba  ;)

ahmetsefa55

ne farkeder ya ne kadar çok takıldınız şuraya  :o

cembaba

Alıntıhttp://www.maraton.com.tr/haberdetay.asp?Newsid=136719&utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter

Alıntı''Süper Lig'e çıkmak için..''
Bank Asya 1. Lig lideri Samsunspor'un teknik direktörü Hüseyin Kalpar, kalan 6 maçtan 3'ünü kazanmaları halinde Süper Lig'e çıkacaklarını söyledi.

Samsunspor, yarın oynayacağı Denizlispor maçının hazırlıklarını Denizli Şemikler Haluk Ulusoy Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla tamamladı.

Antrenman sonrasında AA muhabirine açıklama yapan Kalpar, Denizlispor karşılaşmasının kendileri açısından kolay geçmeyeceğini, Denizli'den iyi bir sonuçla dönmek istediklerini söyledi.

Karşılaşmaya çok iyi hazırlandıklarını dile getiren Kalpar, şöyle konuştu:

''Lider takımız. Lider takıma karşı rakiplerin iyi konsantre olması doğaldır. Biz buradan iyi bir sonuçla dönmek istiyoruz. İyi hazırlandık. Denizli'den alacağımız iyi bir sonuç, bizim avantajımızı çok yukarıya taşıyacaktır. Bunun bilinci içerisindeyiz. Şu anda 50 puanı yakalamış durumdayız ama her şeyi gerçekleştirmiş değiliz. Biz ligin sonunda ipi göğüslemek istiyoruz. İkinci yarıda koyduğumuz hedef hala devam ediyor. Kalan 6 maçtan asgari 3'ünü kazanırsak Süper Lig'e çıkarız diye düşünüyoruz. Şu an matematiksel olarak bu garanti değil. 59 puanın bizi Süper Lig'e taşıyacağı düşüncesindeyiz. Ligde kalan altı karşılaşma içerisinde en önemlisi yarın oynayacağımız Denizlispor maçıdır.''

Kalpar, en büyük avantajlarının takımdaki arkadaşlık ve ekip ruhunun sahaya yansıtılması olduğuna dikkati çekerek, ''Samsunspor, Türk futboluna da çok büyük katkı sağlar diye düşünüyorum. Çünkü geçmişte bir mazisi var. Buradan iyi futbolcular çıkmıştır. Taraftarımız bize müthiş bir destek veriyor. İç sahada maçlarımızı yaklaşık 20 bin seyirciyle oynuyoruz. Bu da az bir taraftar sayısı değildir. Taraftar ve şehir olarak Süper Lig'i hak ediyoruz'' diye konuştu.