Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Ahmeti

05 April 2011, 13:48:25 #15915 Son düzenlenme: 05 April 2011, 14:21:05 AHMETÝ*55*
      SEZON SONU TAHMİNİM

1- samsunspor : 64-62
2- tavşanlı         : 60
3- boluspor       : 59
4- mersin          : 59
5-orduspor       : 56
6-gaziantep bb: 52
7-çaykur rize    : 51

Haydi hayırlısı inşaallah tahminim tutar.

kuzey55

ben hala tavşanlının ilk 2 ye giremeyeceğini iddaa ediyorum

Jnr.Serkan

Sadri Şener: "Bundan sonra tek arzum stadın dolmasıdır. Kombinelerin dışında, 1800 bilet satmışız. 47 milyar hasılat yapmışsız."

Ertuğrul Sağlam

Alıntı yapılan: Jnr.Serkan - 05 April 2011, 14:01:00
Sadri Şener: "Bundan sonra tek arzum stadın dolmasıdır. Kombinelerin dışında, 1800 bilet satmışız. 47 milyar hasılat yapmışsız."

Sattıkları kombinelerin 1500 tanesini Fadıl Akgündüz'ün (Jet Fadıl) aldığını unutmamak gerekli.

Ahmeti

tek arzu stad'ın dolması demekki şu halde bile boşluklar kalıyor.

Varmı bizde böyle sıkıntı, bizdede maça giren taraftar sıkışıklıktan tuvalete gidemiyor.

Ahmeti

05 April 2011, 14:26:46 #15920 Son düzenlenme: 05 April 2011, 14:39:33 AHMETÝ*55*
Alıntı yapılan: Akyol55 - 05 April 2011, 13:14:49
Şeref tribününe girmişler montlarının altında formaları varmış. Tribüne girince montları çıkarmışlar, uyarı gelmiş ciddiye almamışlar daha sert tepki gelince tekrar giymişler montlarını  >:(

Şeref tiribününe herkes elini kolunu sallayarak girebiliyormu önemli olan bunlara yataklık edeni bulacaksın ve tepkini ona koyacaksın  >:(

Bunların stad'a gelmelerindeki amaç bizim 61.dakikadaki tezahüratımızdan büyük keyif aldıkları içindir.

cembaba

Erdoğan Arıkan'da Samsunsporlu olmuş :P

alperen

bu adamı seviyorum ya,bizim maçları çok güzel,içten anlatıyo..sürekli tribünlerden bahsediyo.

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: yaramaz çocukkk - 05 April 2011, 14:33:27
bu adamı seviyorum ya,bizim maçları çok güzel,içten anlatıyo..sürekli tribünlerden bahsediyo.
aynen kardesım.hatta maç sırasında tribundergi de millet sövüyodu bu ne kadar yanlı anlatım fln diye  :) halbuki adam gördüğünü söylüyodu  :P

Serkan

Adam ne yapsın  Tribün anlattırıyor.

alperen

Alıntı yapılan: Serkan - 05 April 2011, 14:41:24
Adam ne yapsın  Tribün anlattırıyor.

orası öyle tabi serkan abi ama anlatmayanda anlatmıyo,bunun yeri ayrı :)

cembaba

Rapidshare Premium üyeliği olan bana p.m atabilir mi? Bir günlük lazım da :)

ŞİM-ŞEK-LER

Emniyetin Yaptıklarını Açıklıyoruz:1) Bayraklar içeri alınmadı. 2)led ışıklar içeri alınmadı 3)kağıtları bile alanlar oldu. 4) binlerce kişiyi üç kapıdan aldılar ezilen çocuklar, bayanlar oldu. 5) yaşanan izdihamda taraftarlarımız sebepsiz yere teklemelendi. 6) Hakaretler Edildi. 7) maç bitiminde sevinen taraftarımıza elindeki jopu sallayarak hadi boşaltın dendi.8 dışarıda sevinen taraftarlarımız tartaklandı.8)5 yaşındaki bir çocuğun yanında babasını tekmelediler. 9) :( :(

Ayberk

Maçtan önce İstanbul'dan bir arkadaşım aradı. Genelde sürpriz anlarda Samsun'a geldiğinde arardı. Bu kez de ulan yoksa maça mı geldi dedim :D Ama sınavı olduğundan gelememiş.Maça gittin mi dedi, atmosfer nasıl falan diye sordu ama inanılmaz bir heyecan vardı sesinde. Biz de burada kahvede toplanıp izleyeceğiz arkadaşlarla dedi. Rize maçına bilet bakmaya başlasam iyi ederim dedi :D Coşku artık, Samsun sınırlarını da aştı. Samsun'daymışçasına gurbette de coşkuyu yaşıyor artık insanlar, ligdeki diğer takımlar kendi şehrinde havayı yakalayamamışken...

CurvaSs

haftanın ev sahibi tribünlerinde trabzon'lu biri samsun'un şimdiye kadar böyle tribünü yoktu demiş. 100-200 kişiye tribün yaparlardı demiş. ışık görünce böyle oldular demiş.! sinirlendirdi beni.!