Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Ayberk

Adam bir mesajı 1 dakika içinde 10 kere editledi helal valla :D

gkhn

kalptenþimþek

gsaray niye 26 hepsi 27 de ozaman :P

ahmetsefa55

bu montaj olabılır mı ? canlı yayında izleyen var mı acaba ? sanki puanları söylerken duraksıyo gibi ?

Jnr.Serkan

Haftanın en sahibi tribününde eleştirilere cevap verince çok antipatik görünüyoruz bence...

Ollivanders

Alıntı yapılan: Jnr.Serkan - 05 April 2011, 21:53:22
Haftanın en sahibi tribününde eleştirilere cevap verince çok antipatik görünüyoruz bence...

herşeye cevap vermeye gerek yok gerçekten. Adam bizi begenmeyebilir. Yazmak zorunda da değil ama herkes haddini bilip konusacak. 100 200 derseler atlarız :)

spooks

bende gördüm şeref tribününün kantınındeydım çay almaya gittiğmde iki tane trabzon formalı tipler vardı.Uzun bi süre baktım öyle sora kafalarını çevirdiler.

kalptenþimþek

61 dak. şovu için gelmişlerdir.. :)

spooks

yüzsüzlük abi başka birşey değil...

babasamsunlu

Alıntı yapılan: kalptenşimşek - 05 April 2011, 22:20:17
61 dak. şovu için gelmişlerdir.. :)

ne güzel yaptık hep beraber 61 . dakka şovunu :):)
eminim evlerine bi huzur içerisinde gitmişlerdir :)

zenke

2. ağızdan duyduklarımı aktarıyorum. bu 2 saf, deplasman tribününe girmiş ve başkan yardımcısı konuşup sizi şeref tribününe gönderelim buraya 1000 kişiyi sizin yüzünüzden alamıyoruz demiş. ve montlarını giymelerini söylemiş. bunlarda kabul etmişler. ama anlamadığım deplasman tribününe adam alınmadı galiba. alınmadıysa bunları niye oraya götürdüler.

spooks

deplasman tribününde karşıyaka yönetimi vardı  ;D ;D

berusa55

Karaktersizler ya... Onların ilk maçta yaptığı terbiyesizliğe rağmen bizim yönetimin adam gibi karşılaması ağırlarına gitmiş olacak ki şeref tribününde oturmayı kabul etmeyip deplasman tribününe geçmişler! Acı acı 3 tane geçirmek şimdi çok daha keyif verdi bunlara!

spooks

toplasan 10 kişi yoktu abi onlar şeref tribününe geçmiş olsalardı dışarıda kalan taraftarlarımızda maçı canlı canlı izlemiş olurdu...

berusa55

Aynen kardeşim. Resmen inbeliğine bir harekettir bu yaptıkları! Bu karşıyakayı sevmezdim şimdi hiç sevmiyorum uzun seneler bank asyada devam etmeleri dileğiyle!