Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

özkan

şundan emin olun ki 61nci dakikadaki şovdan 7den 70'e bütün traktaktaklıların haberi var  ;D ;D ;D

cembaba

Erdal 61. dakika şovumuz var bizim de :) Ayrıca şu resmi koy da kapak olsun.

2009-2010 | Samsunspor - Adanspor

davidsavage

Alıntı yapılan: özkan17 - 05 April 2011, 17:44:59
şundan emin olun ki 61nci dakikadaki şovdan 7den 70'e bütün traktaktaklıların haberi var  ;D ;D ;D

Olmazsa ayıp etmiş olurlar zaten hele samsunda çiftlikte oturanlar 3.sü düzenlenen meşale şovdada az çınlatmadık malum takımın adını heberleri yayılmıştır ta trabzon iline kadar :D :D umarım artarak da devam edecek bu şovlar.

cembaba

heh şöyle bunlara böyle cevap vereceksin. 12'den sonra malum ERdal çalışmıyor :D

CurvaSs

ben kendi çapımda ayarı verdim arkadaşa.. daha da cevap atamaz, atsa da umrumda olmaz. :D

cembaba

Bende yazma gereği duydum. Yapıştırdım sanki biraz  :-*

CurvaSs

davidsavage

Beyler yapmayın bu kadar,sus pus oldu  ;) :D beter olsun. ;D

Ayberk

Angutun biri işte. 100 200 kişi olayına kıçımla güldüm burda :D

Daha bugün ya, trabzonlu bi arkadaşla konuşuyorum, harbiden objektif söylüyorum, sizde tribün yok dedim. Yok abi, yok! Topluca tezahürat etme filan yok, herkes futboldan en çok kendisinin anladığını düşünüp, 90 dakika birilerine giydiriyor, yalansam söyle dedim. Arkadaş, haklısın, bizde öyle bi kültür yok, Serkan Balcı sağ bekte durur, topla alakası olmayan bir pozisyondadır, ama niye öyle duruyorsun diye küfür yer dedi :D :D :D Seviye belli abi, uğraşmaya gelmez, seneye boy ölçüşürüz işte tribünde :D

cembaba

Susacak tabii.. Gerizekalı adam. 12'den sonra harbiden çalışmıyor bunların kafaları ya.

Not: İyi makara oldu ha :D

epçeli köylü

twitter-simon zenke söyle demiş....
AlıntıThe weather is pretty bad...don't know what 2 expect in training 2day

Samsunda hava bu kadar kötümü?

emre

Ayberk

Yoruldum, harbiden yoruldum :D Bir de adama oturup mantıklı cevaplar alıntılar yapıp yazıyoruz, o alakasız bir cümleyle konuyu değiştiriyor :D Hakkaten takdire şayan bir beyin yapısı :D ;D

emre

beyler bosverin artık rezil olmus olacağı kadar..klasik hamsi kafalı dediğim dedik tsli.artık herkes anlıyor bunların zihniyetlerini onun için diğer takımların da bize hak vermesi doğal.

twitter

bu dingiller daha düne kadar kulübü istanbul'a taşımayı tartışıyorlardı stadlarını doldursunlar önce