Hedef 5/5

Başlatan KotuCocuk55, 28 February 2011, 14:47:31

« önceki - sonraki »

ahmetsefa55

zenke

5/6 oldu :) samsunspor canın sağolsun... eyvallah... lallallalla... :)

hacettepeli

04 April 2011, 09:51:54 #77 Son düzenlenme: 04 April 2011, 09:57:51 dakota55
Denizli   3
Erciyes  3
Ordu    3
Güngören  3
Gbb  3
Rize   3
diyorum ben. denizliyi yenersek gerisi gelir ama çok zor görünüyor inşallah takım iyi oynar puan kaybetmez.

55.hakan

Denizli ve Erciyes'i yenip Ordu'da Süper Lig'i garantilemenin değerine paha biçilemez  8)

kaptan 55

işte o zaman ordusporluları misafir tribüne bizi maratona almaları lazım

Ollivanders

Alıntı yapılan: hakanelgun - 04 April 2011, 12:18:27
Denizli ve Erciyes'i yenip Ordu'da Süper Lig'i garantilemenin değerine paha biçilemez  8)

abi o nasıl birşey olur oyle ya :)))

kaptan 55

nasıl bir şey olur söylim mi selim,o gün orduyu harbiden rehin alırız :D

sadece55

Erdal abi skor ver de rahatlayalım :)

kaptan 55

hafta içi transa geçimde skor vericem erdinç.

Serkan

Alıntı yapılan: Erdinc - 04 April 2011, 12:28:20
Erdal abi skor ver de rahatlayalım :)

O kafa beleşten transa geçmiyor bağlayın Absintleri

KotuCocuk55

DENIZLI (D)  0/1/3
ERCIYES  1/3
ORDU  (D) 0/1/3
GUNGOREN 3
GAZIANTEP BB (D)  0/1
RIZE 1/3

Ilk 5 mac hesabima gore adanada son dakikada iki puan biraktik.Biraktigimiz iki puani bu hafta denizli macinda telafi edecegimize inaniyorum.Ama isin acikcasi son virajda ciddi rakiplerle oynayacagiz teknik direktörümüzün herkezten cok sampiyonluk havasina girip sonrada rehavete kapilmayin demesi gercekten komik.Evet avantajimiz var havamiz ve inancimiz da var ama bu saatten sonra sampiyon olup cikmak yakisir bize daha once ciktigimiz 6 senede de sampiyon oldugumu gibi.O yuzden tüm camia olarak son 6 maca konsantre olmaliyiz artik..

55.hakan

Alıntı yapılan: hakanelgun - 04 April 2011, 12:18:27
Düşünmek istiyorum şu anda ama tadından yenmez valla Ordu'yu yıkarız herhalde  :-*

samuray

evet arkadaşlar süper lig hedefine altı maçımız kaldı inşallah denizliyde yenip bir engeli daha aşmış olacağız ben inanıyorumki samsunsporumuz ligi 62 puanla şampiyon olarak bitirecektir gerçi biz şampiyonlukla bitirlelimde kaç puanla olduğu o kadar da önemli değil skor denizli 0 samsuns/orumuz 1 haydi samsunsporum kim tutar seni  samsunspor_x samsunspor_x ;D ;D >l< >l<

jean

bu hafta aldimi bence tamamdir bu havayla erciyeside gotururuz orduda sampiyonluk turu atmak istiyorsak bu mac onemli

samuray

bu hafta denizliyi yenip haftaya erciyes maçnıda alırız erciyes açık oynuyor kapanmıyor buda bizim işimize gelir inşallah şampiyonluğumuz daha erken garantilyecez yürü be samsunsporum samsunspor_x samsunspor_x >l< >l< ;D samsunspor_x ;D samsunspor_x ;D >l<