KARŞIYAKA MAÇI ORGANİZASYONU

Başlatan edmontdante, 24 March 2011, 17:28:42

« önceki - sonraki »

edmontdante

Kardeşim 400 kişi hazır olacak.Yönetimle konuşacağız kapılar açılmadan bizi içeri alacak.Bu 400 kişi daha önce planlanan şekilde  ŞAMPİYON yazısını oluşturacak şekilde yerleşecek.Herkesin ledleri hazır olacak zaten.Tek problem maç başlayana kadar orada kalmak olacak.Bu fedakarlığı da yaparız herhalde.Sonra diğer kalan kısımlar tek renk olacağından sorun yok.Muhteşem olur.Ve dünyada eşi benzeri olmaz .

beşnumara

Abi ne gerek var atillanın arkadaşı yapacakmış şovu sonra sizin yaptığınızle övünürler kendileri yapmış gibi.
Fikir süper de abi de bizim tribünlerde bu led feneri artık yanmadan durmaz.Sadece şampiyon yazısında da yanmaz ledler.Onu nasıl halletmeyi düşünüyorsunuz?

CurvaSs

fatih abi, yazını beğendim ama bi' düşününce, diğerleri karton kaldıracakları için, vakit bulamazlar heralde. :D hee vakit bulurlarsa da, tebrik etmek gerekir. :D

beşnumara

Türk millleti birden çok yeteneğe sahiptir kardeşim :)

maraton

ben yine lafımdayım atillanın muhteşem şovuna gölge düşürmek isteyen sizin gibi bölücüler olmasa adamlar harika bir koreografi ile tam hakem düdüğü ile birlikte tribün temellerine yerleştirilen iticiler yardımı ile maraton tribünü 25-30 metre kadar havalandırıp santranın ortasına konduracaklar bu sırada tribündeki taraftar hep birlikte sahaya işiyerek bir şelale havası yaratacak.. ama şelalenin kırmızı-beyaz olması için sağ taraf sudan başka bişey iki gün kadar tüketmeyecek sol taraf ise sadece kırmızı turp yiyecek, muhteşem olacak, sabırsızlanıyorum !!  :P

Ertuğrul Sağlam

Arkadaşlar ON_PA müziğe haber vermekte geç kaldığımız için ON_PA başka biryere randevu vermiş. Bende gittim SES Müzik ile konuştum Ses müziği tesislere gönderdim yöneticilerle görüştürdüm ve gereken anlaşma ve prosedürler tamamlandı Pazar günü saat 10 da sistem stada kurulacak...

maraton

Alıntı yapılan: 6 Ertuğrul Sağlam - 01 April 2011, 10:06:11
Arkadaşlar ON_PA müziğe haber vermekte geç kaldığımız için ON_PA başka biryere randevu vermiş. Bende gittim SES Müzik ile konuştum Ses müziği tesislere gönderdim yöneticilerle görüştürdüm ve gereken anlaşma ve prosedürler tamamlandı Pazar günü saat 10 da sistem stada kurulacak...

yine ite ite ,zorla bu yönetimi iyi ve doğruya sevkimizin bir kanıtı,bizim aklımıza gelecek,herşeyi biz kovalıyacaz bunlarda lütfen kabul edip sonra övgüleri alacak ( bu size bir site üyemizi hatırlattı mı )
bu arada her fırsatta bana laf sokmayı bilse de ertan kardeşim yine ne varsa kavaklılarda var olduğunu, bir kavaklının maraton bileti aldıktan sonra futbol federasyonunun yeni yasa gereği kapasite üstü seyirci alınmayacak gereği başkasına bilet satamayacağı e çünkü niye içerde bi kavaklı var bu ne demek içerde onbin normal adam var e maraton kapasitesi de on bin demekki ne imiş kanunda bir değişiklik ile bu sayılar hesaplanırken özel kavaklılar için bir hüküm koyulmalı neden bir kavaklı en iyimser tahminle on bin adam eder o da akşam pazarı  ;D ;D >l<

Akyol

Alıntı yapılan: 6 Ertuğrul Sağlam - 01 April 2011, 10:06:11
Helal olsun Ertan abi ne diyeyim yine ne varsa bizim sitede var  >l< >l<

zenke

01 April 2011, 13:50:30 #219 Son düzenlenme: 01 April 2011, 15:06:55 öz_
400 kişi bulunabilir. her gelenin yanında 2-3 arkadaş oluyor zaten. yani siteden 150-200 kişi olsak 400 e tamamlarız. geriye listeye başlamak kalıyor :) duyurulara da erkenden başlandığından kareoyu maraton eksiksiz yerine getirecektir inş.

kaptan 55

taraftarlar derneği bu maç maratonu biraz daha hareketlendirmek için bulundukları yerden maratonun aşağısına doğru iniceklermiş,bende 350 tane şerit bıraktım derneğe,bizim konfetilerle beraber atılırsa görsel olarak çok daha güzel görüntüler ortaya çıkıcaktır.

kale ile karşılıklı tezahuratlar umarım bu maç daha çok olur,ledli fenerlerin görüntüsüyle tezahuratlar dahada yakışıklı olucak.

edmontdante

Erdal bizde de bir miktar konfeti var çok fazla olmamakla birlikte  onları da derneğe verebilirsin.Bir şekilde sokarlar içeri

spooks

öyle bir organize olmak lazım ki 54. dkka da tüm stad susucak 10 saniye kala geri sayım hep bir ağızdan biirrr ikiiiii üüçççççç  bomba olur yaa ama nerdeeee  ;D

CurvaSs

Alıntı yapılan: spooks - 01 April 2011, 17:13:17
öyle bir organize olmak lazım ki 54. dkka da tüm stad susucak 10 saniye kala geri sayım hep bir ağızdan biirrr ikiiiii üüçççççç  bomba olur yaa ama nerdeeee  ;D

ben 55. dakika şovunun o kadar gerekli olduğunu düşünmüyorum.. bize 61. dakika şovu yeter. ;)

spooks

artık bırakmak lazım 55. dakkayı  ;D ;D