Samsunspor Facebook Sayfası

Başlatan LisandroLopez, 30 March 2011, 21:00:04

« önceki - sonraki »

LisandroLopez

Bu facebook Samsunspor sayfasının admini istediği yorumu silip istediği yorumu kaldırıyor.Üstelik küfürsüz.
100 bin kişiye ''herkes temin etsin'' diye hitap ediyor..
Bence bu işi yapamıyor ve ben sayfayı beğenmekten vazgeçicem neredeyse..

olmeca

Alıntı yapılan: LisandroLopez - 30 March 2011, 21:00:04
Bu facebook Samsunspor sayfasının admini istediği yorumu silip istediği yorumu kaldırıyor.Üstelik küfürsüz.

kendine göre haklı olabilirsin.
ama birde şöyle düşünmeli, "herkes temin etsin" diyor çünkü Maç'da kullanılacak, yoksa ona bir faydası yok ,  o kadar saçma yorumlar geliyor ki, çıldırmamak elde değil ben bazen okurken deliriyorum o soruların muhattabı adam ne yapsın, bırakalım da kim Samsunspor için birşey yapıyorsa destek olalım...

Ayberk

"admin fenerler stadda satılıyor mu aciL cvp ltfn" tarzı yorumları okumaktan ben bıktım, Allah yöneticilerine sabır versin o sayfanın

CurvaSs

Alıntı yapılan: LisandroLopez - 30 March 2011, 21:00:04

şahsen ben banlandım sayfadan ama sildiği yorumlara baktım da sayfadan adam haklı yani. bi' arkadaş demiş ki; hep onun reklamını yapıyorsun, eşit davran cart curt. kusura bakmayın ama her grubun yaptığı organizasyonu yayınlıyor, bi' şeyler yapmaya çalışıyor. bi' arkadaş da reklam yapıyorsunuz demiş, onu silmiş. şirinler'in yaptığı duyuruyu kopyalamış, duvarına yazmış. metinde de başka yerden almayın, deniliyor. zaten avrupa meşalesi getirttirilmiş, indirim de yapılacakmış. neden bu kadar üstüne gidilir adminin anlamış değilim. en nihayetinde beni de neden attığı bilinmiyor ama neyse.

Serkan

30 sn yanan üstümüzde ne varsa delen meşale yerine adamlar araştırmış yanarken ateş sıçratmayan avrupa meşaleyi getirtmiş nerede satıldığına kadar yazdırılmış olduğu halde. hala neden oradan alıyoruz diyen üstünzekalılar var:D

KareAs55

Ben o sayfadaki yorumları görünce Admine Allah sabır ve güç versin...

kuzey55

orada çift takımlısından aptalına kadar yüzlerce insan var.ciddi sinir sistemi gerek valla.

LisandroLopez

Tek tek cevaplar atıp ilgilenmesi güzel evet ama emrivaki konuşması ve bazı grupların adıyla organizasyonlarını ayrı bi şevkle paylaşması o tür yorumları getiriyor diye düşünüyorum.

olmeca

Alıntı yapılan: LisandroLopez - 30 March 2011, 21:34:23
Tek tek cevaplar atıp ilgilenmesi güzel evet ama emrivaki konuşması ve bazı grupların adıyla organizasyonlarını ayrı bi şevkle paylaşması o tür yorumları getiriyor diye düşünüyorum.

bu site içinde Zamanında yok şu grupla ilgileniyor diye çok laf söylendi sonunda anlaşıldı ki amacı Sadece Samsunspor olan herkes'e aynı seviyede,

hangi grupdansın bilmiyorum ama ; geçen hafta günlerce Sbk'nın meşale org paylaşıldı bırakında Şimdide Şirinler'in ki paylaşılsın.

Samsunspor'un en büyük rakibi yine kendisi...

CurvaSs

30 March 2011, 21:39:03 #9 Son düzenlenme: 30 March 2011, 22:10:21 curvasmurfs
ben pek emrivakilik göremedim ama neyse. ayrıca, bazı grupların adını ayrı bi' şevkle söylemiyor. bilmiyorum ama şirinler yazdığı zaman başka grup, başka grubu yazdığı zaman şirinler mi alınmalı. sonuçta sen de samsunspor'lusun, o da. ne alakası olduğunu yine anlamadım, kusura bakma.

ayrıca;

AlıntıPazar Günü Meşale Şhowumuz için İstanbuldan Özel Avrupa Meşalesi Getirtdik. Almak İsteyenler Saathane Meydanındaki İddaa Bayinin Yanındaki Süs eşyaları satan yerden alabilir. Normal fiyatı 5.50tl ama Şirinler Grubundan olduğunuzu söylerseniz 4.60tl'ye alabilirsiniz. Kırmızı veya Beyaz Rengini Alınız.(Lütfen Başka Yerden Meşale Almayınız.)

AlıntıBÜYÜK KAMPANYA!!!!! 20.000 TARAFTAR- 20.000 ATKI- 20.000 LED IŞIKLI ANAHTARLIK.... Bu Kampanyaya Herkes Katılsın. Videodakinden Dahada İyisini Yapacağız..Led anahtarlık SAATHANE MEYDANI BÜYÜK CAMİ KARŞISInda Tanın Ticarette 1,5 tl...Ayrıca Maç Günü Stadın Oradada Satılacaktır.Herkes istediği yerden Temin Etsin

bi' emrivakilik varsa, ikinci alıntıda var ama o emrivakilik de lazım değil mi? ya da adminin duyurusu ile organizasyona bin kişi daha katılınca ne olur? fark ediyor mu ki?

TeRMeLee

30 March 2011, 21:42:14 #10 Son düzenlenme: 01 October 2011, 00:43:14 TeRMeLee
Bir de o sayfada "Samsun maçı kaç kaç bitti?" tarzı soru soruyorlar ya acayip sinir oluyorum. İnsan sorarken utanır.

LisandroLopez

Alıntı yapılan: olmeca - 30 March 2011, 21:38:57
bu site içinde Zamanında yok şu grupla ilgileniyor diye çok laf söylendi sonunda anlaşıldı ki amacı Sadece Samsunspor olan herkes'e aynı seviyede,

hangi grupdansın bilmiyorum ama ; geçen hafta günlerce Sbk'nın meşale org paylaşıldı bırakında Şimdide Şirinler'in ki paylaşılsın.

Samsunspor'un en büyük rakibi yine kendisi...

Şirinler'e ayrıcalık tanındığı o grupta tamamen ortada. Kimse bana onu bunu anlatmasın.
Samsunsporluluğuna lafım yok.

CurvaSs

30 March 2011, 22:31:16 #12 Son düzenlenme: 30 March 2011, 22:35:32 curvasmurfs
o zaman şunu sorayım; şirinler bu günlere o sayfa ile mi geldi? veya samimi cevap istiyorum.. sence o sayfadan görüp, meşale şovuna katılanlar başka bi' grup yapınca gider mi? ya art niyetim kesinlikle yok. burada grup tartışması da yapmak istemiyorum. yapılan duyuru şirinler olur, başka bi' grup olur. ayrıca, şirinler'in duyurusunu yaptığı için sayfayı beğenmekten vazgeçeceksen, hiç beğenmeseydin daha iyiydi.

bir de, o duyuru yapılırken adminin ne çıkarı olabilir?

FaTiH_HaN

Ben ayrımcılık yapıldığını düşünmüyorum kim ne organizasyon yapsa yayınlıyorlar giresun maçında sbç nin meşale şovuda yayınlanmıştı hatta uludağ üniversitesinden arkadaşlar boluya minübüs kaldırıyordu rica ettiler onu bile yayınladı. Zor iş taraftar gurubu çok olduğu için arada kalıyor arada ortalığı karıştırmak için alakasız yorumlar yazanlarda oluyor.

maço

ya beğenmeyen takılmasın arkadaş

bu gibi işlerle uğraşacaksa Samsunspor için bişeler yapmaya çalışan biri, yıkıcı eleştirileri dinlememeli.