Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

TeRMeLee

Bu arada resmi sitedeki maç biletlerinin satışa çıktığına dair yayınlanan metnin yanlışlığı üzerine mesaj atmıştım, düzeltmişler.

KARŞIYAKA BİLETLERİ SATIŞTA

3 Nisan 2011 Pazar günü 19.00 da oynayacağımız Karşıyaka maçı biletleri satışa sunulmuştur. Aşağıdaki merkezlerde bulabileceğiniz biletlerin bu noktalarda satışa sunulması, maç günü gişeler önünde olası yığılmaların önüne geçmek ve taraftarlarımıza rahat maç izletebilmek üzere biletlerine erken sahip olabilmesini sağlamak için yapılmaktadır.

Satış Noktaları

Metro Turizm          56'lar, Atakum ve Cumhuriyet Meydanı

Aka Kırtasiye          İstiklal Caddesi, Tülay Başaran A.L.Karşısı

Koçlar Giyim           Mecidiye Caddesi

Florya Kasabı          Cengiz Topel ve Saathane Meydanı

Öz Teknik Hırdavat  Sanayi Karakolu Yanı

Errea                      İstiklal Caddesi

Sergilediği "Tribün Gösterileri" ile yazılı ve görsel medyanın da ilgi odağı olmuş vefakâr taraftarlarımızın  tribündeki yerlerini almalarını bekliyoruz.

KaBuS_55

Forma arkasına aynıı oyuncuların arksındaki yazı tipnde  yazan bi yer varmı ??

seskat

Günaydın tüm Samsunspor camiası  samsunspor_x

celebi

Alıntı yapılan: sevmekyetmezmi - 30 March 2011, 18:08:30
09.04.2011 Cumartesi         
DENİZLİSPOR   SAMSUNSPOR   DENİZLİ ATATÜRK   14:00
10.04.2011 Pazar         
AKHİSAR BELEDİYESPOR   MERSİN İDMAN YURDU   AKHİSAR BELEDİYE   14:00
ORDUSPOR   ADANASPOR A.Ş.   19.Eyl   14:00
GİRESUNSPOR   ALTAY   GİRESUN ATATÜRK   14:00
KARŞIYAKA   DİYARBAKIRSPOR   İZMİR ALSANCAK   14:00
KAYSERİ ERCİYESSPOR   TKİ TAVŞANLI LİNYİTSPOR   KADİR HAS YAN SAHA   14:00
ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş.   KARTALSPOR   YENİ RİZE ŞEHİR   19:00
11.04.2011 Pazartesi         
GAZİANTEP B.Ş. BLD.SPOR   BOLUSPOR   KAMİL OCAK   20:00
GÜNGÖREN BLD. SPOR BAY         

bizim maçın cumartesi olması işime gelir doğrusu

cembaba

Yahu TD de herkes Samsun'un fikstürü zor diyor. Neye göre konuşuyorlar anlamadım. Geçen dönem bu ZOR dedikleri dönemden 11 puan çıkarmışız. Ayrıca büyük maçlardan 1 puan çıkarmayı başarmışız. Hadi 2 sini de yenildik diyelim. Zaten bu hafta puan farkı 5'e falan çıkar. İnsan azıcık inceler yahu.

babasamsunlu

aç tavuk kendini darı ambarında sanarmış kardeşim salla gitsin :):):)

Recep

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 30 March 2011, 16:27:21
OoOoOoOo  Recep abimde buradaymış dımtıs dımtıs.. :)

SESİN SOĞUN ÇIKMIYOR ABİ NERDESİN SEN  YAA..Bak büyük harfle yazdım..Bu sana bağırdığım anlamına geliyor :)  :P :-*

bak bana bağırma babaSAMSUNLU ben olmasam bile ruhum burda hatta her hafta 19 Mayısta ona göre yani
ayağını denk al >:( :D :-*

berusa55

31 March 2011, 11:34:21 #15652 Son düzenlenme: 31 March 2011, 12:38:04 berusa55
NTV SPOR'un sevilen yarışması 5te5'e katılmak için sorulan sorulardan biri. NTV SPOR da Samsunspor'umuza inanmış bu sene  ;) >l<

http://www.ntvmsnbc.com/id/25094159

cembaba

AlıntıSamsun geliyor
Lige veda hazırlığındaki Diyarbakır'ı 5-0 yenen lider Samsunspor, haftanın en kârlı ekibi oldu... Rize, Tavşanlı, Mersin, Bolu ve Ordu'nun puan kayıpları ile Karadeniz ekibi büyük avantaj yakaladı
fotomac.com.tr / İsmail Öztürk - 29 Mart 2011 Salı 23:38 / Güncelleme: 30 Mart 2011 Çarşamba 01:49

Bank Asya 1. Lig'de Samsun, rakiplerinin bir adım önüne geçti. Çaykur Rize, Tavşanlı, Mersin, Bolu ve Ordu'nun puanlar kaybettiği haftayı iyi değerlendiren kırmızı-beyazlı takım, önemli bir avantaj yakaladı. Samsun, böyle devam ederse ipi göğüsleyeceğe benziyor. İlk 6 için yarış kıyasıya devam ederken, dipte de müthiş bir çekişme yaşanıyor.

DİYARBAKIR-SAMSUNSPOR
HÜSEYİN Kalpar yönetiminde Süper Lig parolasıyla yola çıkan Samsunspor, bu hedefe her geçen hafta daha da yaklaşıyor. Bu hafta Diyarbakır deplasmanında Simon Zenke'nin 3 gol atıp yıldızlaştığı maçtan 5-0'lık galibiyetle ayrılan Karadeniz ekibi, büyük avantaj yakaladı. Liderlik koltuğunda oturan kırmızı-beyazlılar, büyük bir sürpriz olmazsa ilk ikide yer alır.

CurvaSs

serkan abi, nayino'yu buldum. :D şimdiki nicki "ezmoce" :D

celebi

curva şu greene yamışsın yine :) ;D

CurvaSs

Alıntı yapılan: celebi - 31 March 2011, 13:41:00
curva şu greene yamışsın yine :) ;D

adam ahım şahım tribün yok demiş. :D nasıl yok, onu anlamadım ya neyse. ben de direkt olarak kendimizi öne çıkarmamak için miy'i kattım araya. :D

Dartagnan

CurvaSs

bank asya forumundaki canlı yayınlar topiğinde de "nayino"yu buldum. uygar bi' yazışma ile buldum, inanamazsınız ama. :D

Dartagnan

bu kadar da kafasız olduğunu bılmıyordum bu nayino nun :D