Samsunspor Facebook Sayfası

Başlatan LisandroLopez, 30 March 2011, 21:00:04

« önceki - sonraki »

kuzey55

Alıntı yapılan: maço - 30 March 2011, 23:03:51
ya beğenmeyen takılmasın arkadaş

bu gibi işlerle uğraşacaksa Samsunspor için bişeler yapmaya çalışan biri, yıkıcı eleştirileri dinlememeli.

zaten dinlediğini pek düşünmüyorum.ama şunu söyleyeyim zor ve fedakarlık isteyen bir iş.

ahmetsefa55

abi eskiden o sayfaya çok takılıyodum.millete cevap verecem diye moralim bozuluyodu valla bıraktım bende cevap vermeyi  :) şimdi okuyorum ve gülüyorum yorumlara.. admin bence sabırlı ve adil.  ;)

cembaba

Arkadaşlar 95.000 kişinin üye olduğu bir platform kolay kolay idare edilemez. Adminin işi zor ya:(

Serkan

o adamlar olmasa ışık şovunu sadece loca'da yapardık, şimdi bütün stadı hedefliyoruz,

he işin grup yönüne girersek Şirinler artık tribünlerin dinamosu olmuştur.insanlar ister istemez Şirinlerin organizasyonlarına katılmak istiyor, belki daha çok ilgi görmesi böyle bir irtiba bırakmış olabilir arkadaşda.

kuzeycity

yazılanları şimdi gördüm de boş eleştiriyorsunuz. adam daha napsın, kaldı ki gfghhfgfdg grubu yada kdgkldgkdgj grubu meşale haberi yaptı da yayınlanmadı mı ?

mehmet yılmaz

Samsunspor facebook sayfasıyla ilgili şunu söyleyebilirim;

1- Herşeyden önce yöneticileri gerçek birer Samsunsporlu. O sayfayı çift takımıl biri açsaydı ve bu kadar tutsaydı, nasıl bir sıkıntıyla karşılacağımızı düşünebiliyor musunuz?
2- Bir şeyi idare etmek çok zor bir iş. Ben bu sitede bunun zorluklarını çokça yaşadım ve yaşıyorum da. Elbette yanlış yaptığımız şeyler de oluyor ama bazen çok küçük, değersiz şeyler yüzünden eleştirenler, istifa edenler de oluyor. Kaldı ki burada işler rayına oturdu, belli bir klite tutturuldu. O sayfadaki yorumları pek okumuyorum ama mesela admin "herkes atkılı gelsin" demiş, altta yorum yapmış, "helal be Zenke" "admin nasılsın?" "samsunun maçı mı vardı?" Bir sürü düşük zekalı üye var orada. Allah sabır versin adminlerine.
3- Eğer gerçekten bir kişiye ya da gruba haksızlık yapılıyorsa da ayıp edilir. Orada bulunan kişilerin grup meselesini aştığına ve sadece Samsunsporluluk olarak odaklandığına inanıyorum.

red_white

yahu çarşambalı bir esnaf Samsunsporumuz ve Çarşambasporumuzun bayrağını asmış o yayınlandı altındaki tartışmada ilçe tartışması Bafra yokmu admin diyorlar o ordan laf atıyor v.s sanki admin astı bayrağı... iyilerde var ancak boş insan çok laf anlatmak zor..

ramcQ_55

31 March 2011, 00:10:20 #22 Son düzenlenme: 31 March 2011, 00:35:28 ramcQ_55
bugün stata 20 bin kişi geliyor ise bunun en az 10 bini facedeki SAMSUNSPOR saytasını kesinlikle takip ediyordur öle veya böle yoksa bu tribünler muhteşem görüntüleri şhowları nası yapardı her nekadar bu sitenin cok büyük katkısı var isede bence haber konusundada facedeki SAMSUNSPOR sayfasının cok büyük katkısı vardır die düşünüyorum tarafsız şekilde

edmontdante

İlk yorumum facebook SAMSUNSPOR sayfasının yapacağımız tüm organizasyonları taraftara aktarmasında  ve dolayısıyla taraftarın bilgilendirilmesinde çok büyük fonksiyonu olduğu.Ben  koreografilerde,geçen hafta yaptığımız led ve küp kağıt organizasyonlarında desteğini istedim ve çok faydalı oldu kesinlikle.Hatta stadyuma yeni müzik sistemi kurulması konusunda yönetimle görüşmeden önce bir baskı oluşsun amacıyla önce facebookta konuyu yayınladılar sağolsunlar.
Biz de bu sitede benzer bir iş yaptığımız için işin zorluğunu anlayabiliyorum.Çünkü A ya yaransan B ye yaranamıyorsun.Yaranma gibi çaban olmasa da birileri seni bununla suçlayabiliyor.Ve hayatımızda dengesiz ,çok basit şeyleri düşünemeyen çok sayıda insan olduğunu da orada kolaylıkla görebiliyoruz.Adamlar hala led ışık yasak mı sorusu soruyorlar tribünde binlercesi olduğu halde.
Sonuçta sayfa yöneticilerinin delicesine SAMSUNSPOR'lu olduklarını biliyorum.Bu en önemlisi.

CurvaSs

son mesajında biraz tepki çekmiş. hem "g" harfi yerine "q" yazmış, hem de yorumunda "herkes" yerine "herkez" yazmış..

bu sayfanın admini "herkez" yazmıyordu, ben özellikle biliyorum. ama adminden başkası alıp, yazmış olabilir. ve de büyük ihtimal böyledir.

34 SS 1965

zaten ordakı cogu uye trıbune kac kere gelmıs adamlar arkadaslarımızın dedıgı gıbı bı dunya dengesız yazanlar var konunun dısında onlarca alakasız muhabbet saka mı gercek mı bu adam dıyosun, guluyosun admın bır baslık yayınlıyor ardından simon zenke ole oley samsun gol gol arkadas admının yazıdıgı konuya olumlu yada olumsuz dusuncenı ıfade et. şaka gıbıyız yemın edıyorum aklıma geldıkce guluyorum:D:D

CurvaSs

01 April 2011, 17:50:57 #26 Son düzenlenme: 01 April 2011, 18:14:50 curvasmurfs
o konuda haklısın ama son gönderisindeki yorumlar çok fenaydı. :D

AlıntıEllibeş Tasarım: admin iyice APAÇİYE bağladı . Turkche konuşuyohrom bhen ya ! :@

böyle bi' yorum var ki; güldüm harbiden. : )

yalnız, şu anda admin çift takımlılara iyi giydiriyor. helal olsun valla. adam harbiden sinirlenmiş, küfür felan ediyor. allahına köle lan.. 18:14

Gorkem

facebooktaki bu sayfa bence güzel, çift takımlılara iyi laflar atıyor ayrıca

55.hakan

Çift takımlıları atması yeterli.Elinden geleni yapıyor bence.

Stoper

Zamanın da oraya yazanlara cevap veriyordum. Artık bıraktım.
Admiiiinnnnn Samsun maçı ne zaman, adminnnnnnnn samsunun formasını nerden bulabilirim. adminnnnn samsun bu hafta kiminle yapıyor.. Ben bu adminin yerinde olsam sayfada ki birçok kişiyi silmiştim.. Birkeresin de profilinde gs fotosu olupta yorum yapan için "silin şu adamı,sadece Samsunsporlu görmek istiyorum" demiştim anında cevap verdi. Şutlamış adamı sayfadan! Gerçek Samsunsporlu olması mutluluk verici.Ayrıca İstanbul yalakalarını fena eleştiriyor. İyide yapıyor hani !!