Süper Lige Çıkmak

Başlatan samuray, 21 February 2011, 19:20:06

« önceki - sonraki »

hacettepeli

birinci olalım getirisi çok maddi ve manevi olarak, takıma süper lig'de katkı sağlayacaktır.

babasamsunlu

Alıntı yapılan: dakota55 - 29 March 2011, 17:34:12
birinci olalım getirisi çok maddi ve manevi olarak, takıma süper lig'de katkı sağlayacaktır.

Tamam abi hemen birinci oluruz..
Yürü git la..Türk dili okuyupta dakota nicki alan densiz seni  >:( >:( >:( :-* :-* :-* :-*

Musti

Hüseyin Kalpar: Hesaplarım tuttu

Samsunspor'un başarılı teknik direktörü Hüseyin Kalpar, Eurosport.com Türkiye'ye açıklamada bulundu. Ligde sezonun ikinci yarısına başlarken yaptığı hesaplarda bir sıkıntı olmadığını söyledi.

Sezonun ilk yarısını 27 puanla dördüncü sırada kapatan Samsunspor, ikinci yarıda oynadığı dokuz maçın altısını kazandı. Bu süreçte iki beraberlik alan kırmızı-beyazlılar yalnızca Mersin İdman Yurdu'na mağlup olmuştu.

Sözlerine "Her şeyden önce Diyarbakır mücadelesi kazanılması gereken bir maçtı" diyerek başlayan Hüseyin Kalpar, "Bizim için çok değerli ve önemiydi. İlk yarısında hiç iyi oynayamadığımız bir maçı 5-0 kazanmayı başardık. İkinci yarıda oyuncularımız işin bilincine daha fazla vardı. Bu işte konsantrasyondan uzaklaşmamak lazım" dedi.

Diyarbakırspor maçında hat-trick yaparak gol krallığını ele geçiren Simon Zenke'ye değinen Kalpar, "Zenke'nin üç gol atması, benim açımdan mutluluk vericiydi. Zenke, bu başarıyı Samsunspor'da gösterdi" ifadelerini kullandı.

Sezonun ikinci yarısına başlarken yaptığı açıklamaları hatırlatan Hüseyin Kalpar, sözlerini "Hesaplarımızda bir sıkıntı yok. İkinci yarı başlarken 10-11 maç üzerinden değerlendirme yapmıştım" ifadeleriyle tamamladı.

hacettepeli

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 29 March 2011, 17:35:20
Tamam abi hemen birinci oluruz..
Yürü git la..Türk dili okuyupta dakota nicki alan densiz seni  >:( >:( >:( :-* :-* :-* :-*

abi sen ne desen boynum kıldan ince ama sen yine de kılımızı tüyümüzü koparma :D
birinci olacağız daa mecbur bizi kim tutabilir ey babasamsunlu  1dk!!!
nickimi bende savunmuyorum Türkçe olmasını bende tercih ederdim ama ordaki 55 her şeye bedel değil mi abicim :P :-* :-* :-* :-* :-*

ugurozkan

Alıntı yapılan: Musti - 29 March 2011, 18:00:33
Hüseyin Kalpar: Hesaplarım tuttu

Samsunspor'un başarılı teknik direktörü Hüseyin Kalpar, Eurosport.com Türkiye'ye açıklamada bulundu. Ligde sezonun ikinci yarısına başlarken yaptığı hesaplarda bir sıkıntı olmadığını söyledi.

adam her hafta eurosport'a konuşuyor. seneye bundesliga'ya filan gider herhalde :P

ngonge

Umulur ki takım süper lige çıkınca önceden yapılmış hataları tekrarlamaz.

1) Menejer saldırılarından uzak durması gerekir: artık ahı çıkmış vahı kalmış, kaybetmeye alışmış, sadece süper ligde oynamak için takıma birçok oyuncu haber salacak. geçmiş örneklere bakılınca bu tip oyunculardan kurulu takımlar düştükleri gibi, bu oyunculara verilen paralar ile batıp bir daha iflah olmuyorlar.

2) H.Kalpar'la kesinlikle devam edilmeli, bu aşamadan sonra hoca değiştirmek Samsunspor'u çok zor durumda bırakır. Muhtemelen gene bağlantıları olan süper lig kaşarı t.direktörlerden biri gelecek ve takımı baştan kurmaya çalışırken herşeyi berbat edecek. Kalpar Samsun'u seneye ligde rahat tutar bence. En azından 1-2 yıl tekrar toparlanmak adına onunla devam edilmeli.

3) Genel kadro yapısı korunmalı: Akıllı yabancı transferleri ve kaliteli bank asya düzeyinde genç oyuncular takım takviye edilmeli, az ama öz oyuncular ile hem takımın arkadaşlık hem de disiplinli havası bozulmamalı. Kontratı biten Ahmet Şahin, Murat gibi oyuncular ile kontrat yenilenmeli. Yetenekleri çok üstün olmasa da (Turgay-Ersin-Adem gibi) takım düzeninde kendine yer bulan ve takımı bu yere getiren oyuncular ile alternatifleri dahil edilerek devam edilmeli. En azından bu oyuncular kulübede tutulmalı.

Agbetu (Sivas geri alacak) ve Zenke (Sanırım o da gidici) takımın hücum yapısını şekillendiriyordu. Bu oyuncuların yerinde alternatif bir hücum modeli gelişmek zorunda.

Ayberk

Agbetu geri gidecek ama, Sivas'la da sözleşmesi bitiyor. Yani sezon sonu serbest. Ben ne olursa olsun, alınmasından yanayım. Bir kamyon yabancı hakkı var, en azından takıma adaptasyon süreci yaşamayacak bir oyuncu olduğundan kalmasından yanayım

55(tuncay)55

Alıntı yapılan: Ayberk - 25 April 2011, 20:56:09
Agbetu geri gidecek ama, Sivas'la da sözleşmesi bitiyor. Yani sezon sonu serbest. Ben ne olursa olsun, alınmasından yanayım. Bir kamyon yabancı hakkı var, en azından takıma adaptasyon süreci yaşamayacak bir oyuncu olduğundan kalmasından yanayım

Sonuna Kadar 55

az kaldı son 3 maç şampiyonluk turuna

orhan

agbetunun mayıs 2012 ye kadar sözlşmesi kiralık olarak devam ediyor diye biliyorum.Oyüzden seneyede bizde olabilir.