Süper Lige Çıkmak

Başlatan samuray, 21 February 2011, 19:20:06

« önceki - sonraki »

samuray

ya arkadaşlar ikinizinde yorumlarınızı okudum ben diyorumki bi teknik direktör niye var takımın başında tabiki bize gelen takımların çoğu birçoğu belki de hepsi kapanıp bir puana razı olup gidecekler nitekim genelliklede öyle olmuyormu puan verdiğimiz takımlara bi bakalım akhisar yeni çıkmış ılk maç iki puan mersin iki puan kartal iki puan ordu iki puan denizli iki puan on puanmı neyse peki kalpar bu takımları açmak için ne yapıyor allahaşkınza ya ne bi taktik değişikliği nebir varyasyon seyrediyor burada iki maçı çıkaralım denizli ordu altı puan ceza nedeniyle bolu mağlubiyeti doktuz puan neyseki onu telafi ettik boluda yenerek ama mersine tam beş puan verdik bizimle aynı puadalar şimdi allah korusun eğer biz süper lige çıkamazssak bunun tek sorumlusu kalpardır vede ona bukadar tam yetki veren yönetim tabiki alınan futbolculara bak ne katkı verdiler takıma ne bili si ne izzeti ne dilaveri bi musa bide ufuk iyi bence takıma katkı verecekler neyse inşallah ben yanılırmda samsunsporumuzu çok özlediğimiz süper ligde görücez inşallah arkadaşlar samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x

samuray

arkadaşım anlaşılan oki sen benim yazımı tam olarak okumamışsın telafi derken sadece sahamız kapandığı için yozgatta oynadığımız bolu maçını kastediyorum mersin hiç hesapta olmayan takımdı biz o takıma tam beş puan verdik onlarda potaya girdi diğer taraftanh sahamızda puanlar verdiğimiz takımları satezn tekrar yazmaya gerek yok herkes biliyor hangi maçı doğğru dürüst rahat rahat seyrettik hop oturup hop kalktık yerimizden bi sahamızda adana maçı diyarbakır maçı  başka  yok ha birde gaziantep belediye maçı bunun dışındaki maçları hep stres içerisinde seyretmedikmi gönül istiyorki samsunspormuz süper lige şampiyon olarak çıksın ve şampiyon gibi oynayarak  çıksın     inşallah  ıa lov yu samsun samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x

umit

Gönlümüzden şampiyonluk geçiyor lakin nasıl çıkarsak çıkalım diyorum birçok kişinin dediği gibi.. Olur da play offlara kalırsak bu kalp dayanmaz. Nabız 180'i bulur.

Mert

Tavşanlı maçı tamam ya da devam maçı gibi ibişey olacak artık.Eğer o maçı kaybedersek kendimizi boş yere kandırmayalım.

twitter

Alıntı yapılan: Mert 55 - 06 March 2011, 23:00:10
Tavşanlı maçı tamam ya da devam maçı gibi ibişey olacak artık.Eğer o maçı kaybedersek kendimizi boş yere kandırmayalım.

aynen öyle

mersinliler gibi bir maçtada dönmedik herkes diyor bu takım böyle oynarsa çıkamaz diye ama işte. 2. yarının başı diyorduk, transferler daha alışacak diyorduk ama artık ligin sonu geldi bu maçı kazanamazsık çıkamayız lige falan!

Musti

AlıntıSamsunspor'a kaç puan yeter ?

Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un teknik direktörü Hüseyin Kalpar, şampiyonluk yarışındaki durumlarını yorumladı..

Hüseyin Kalpar, Nuri Asan Tesisleri'nde basın sözcüsü Haluk Tan ve futbol şube sorumlusu Suat Çakır ile birlikte basın toplantısı düzenledi.

Şu ana kadar kendisinin hep gerçekleri paylaştığını ifade eden Kalpar, şöyle konuştu:
''Geçtiğimiz hafta rakiplerimiz arasında olan Tavşanlı Linyitspor maçını kazandık. Önümüzde 9 maç var. Bu maçları kazandığımız takdirde çok şey kazanacağız. Tavşanlı Linyitspor maçından sonra sadece bir avantaj elde ettik. Bu avantajı da lig sonuna kadar iyi kullanmamız lazım. Bunun için de önümüzde bizim açımızdan çok değerli ve önemli Giresunspor maçı var. Artık Tavşanlı Linyit maçı geride kaldık. Sadece Giresun maçına kilitlendik. Tüm maçları tek tek düşündüğümüz için şampiyonluk adına Giresunspor maçını kazandığımız zaman biraz daha avantaj kazanacağız. Yani tüm maçları tek tek değerlendireceğiz. Samsunspor bu maçları kazandığı takdirde benim de inandığım ve herkesin istediği şampiyonluk gelir diye düşünüyorum. Önümüzdeki 9 maçın 6'sını kazanırsak 59 puana ulaşırız. 59 puan hedeflerimiz adına bize yeter.''

Kalpar, ''Futbolda zaman zaman şans önemli bir faktördür. Futbolcu, hoca, şehir ve taraftar şansı bir araya geldiği zaman çok şeyler yapabiliriz. Çünkü bazen çok iyi oynamana rağmen gol atamıyorsun. Top direkten dönüyor, kaleciler gününde oluyor. Yani şansın da yanınızda olması lazım. Bu hafta Giresunspor maçını da kazasız atlatmak istiyoruz'' dedi.

Futbol şube sorumlusu Suat Çakır ise takımda 2 oyuncunun sakatlığının davam ettiğini, bu iki futbolcu ile birlikte sarı kart cezası bulunan Akeem Agbetu'nun da Giresunspor maçında oynamayacağını ifade etti.

ajansspor

yirmiuc

giresun-diyarbakır-karşıyaka yı yensek yolu yarılamış oluruz ki çok da zor değil bu takımları yenmek!

jean

aynen bende oyle diyorum su uc maci aldimi 6 mac kaliyor yarisi samsunda onlarida aldimi bu is biter hicte zor degil bunlari basarmak

Sonuna Kadar 55

kutsalforma

Buda sorulurmu, Sampiyon olarak tabi ki...

yirmiuc

Yanlış bilmiyorsam 1. ligin en fazla şampiyon olan takımı biziz. (bir takım daha vardı aynı sayıda şampiyonluğu olan)
Bu sezonu şampiyon tamamlarsak o takımı da geçmiş oluruz. 

Burak

Şimdi bizim 6 şampiyonluğumuza karşılık bir gümüş yıldız taşısak nasıl olur sizce  :-\ :-\

samuray

evet aradaşlar samsunspor ilk defa bankasyada bu kadar uzun süre kaldı oysa daha önceleri her düştüğümüzde ertesi sene yine çıkyorduk bu geçen sürelerde bayağı bir bocaladık küme düşmemeye oynayan bir samsunspor yine toparlanıp eski günlere dönmemize az kaldı ikinci yarıdaki 7 maç 14 puanlık perfonmansımızı b kalan 9 maça taşırsak kimse tutamaz samsunsporumuzu inşallah hep beraber süper lige ama artık o eski asansör takım imajındanda bir kurtulalım artık her sene yüreğimiz ağzımıza geliyordu ha düştük ha çıktık inşallah çok daha iyi bir samsunspor olarak devam ederiz süper ligie o eski parlak fırtına takıma  samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x >l< >l< >l< >l< samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x >l< >l< >l<

eren55