Süper Lige Çıkmak

Başlatan samuray, 21 February 2011, 19:20:06

« önceki - sonraki »

sevmekyetmezmi

Alıntı yapılan: fatih_han55 - 21 February 2011, 22:13:23
adana, tavşanlı, giresun, diyar maçlarından 12 puan çıkarırsak zirvede yanlız kalırız. adana ve tavşanlı maçları biraz zor geçecektir muhtemelen ama tatil iyi değerlendirilirse bence kazanırız ve lig sonuna kadar liderliği bırakmayız.

İNŞALLAHHH

berusa55

1. veya 2. sıradan umrumda değil ilk ikiden direkt çıkalım da! Play Off'u bünyeler kaldırmaz bu sene...

samsunspor.co.nr

1-2 farketmez artık.
direk çıkalım hayırlısıyla,bitsin şu özlem..

ilk 2'ye girelim bu sene
çıkalım süper lige,
k..yalım cimbom'a fener'e.
bir çizik atalım geçmişe,
SAMSUNSPOR adını yazalım yerlere,göklere ! :)

Forvetim

play off dert olur bize, altay kaç kere oynadı çıkamadı, bu dörtlüden bu çıkar dediğimiz takımlar elendi, ilk 2 den çıkmamız lazım yoksa sıkıntılı olur

GökhanÇağlar

play-off riskli olur,direk ilk ikiden çıkmamız lazım..bize yakışan şampiyon olarak çıkmaktır..

veis

ilk 2 den direkt çıkamazsak telafisi yok ve asla kalp dayanmaz o maçlara.kaldıki playofdaki bir başarısızlık tüm şehri takıma küstürür ve kimsenin inancı kalmaz.direkt çıkmalıyız ve çıkacagızda.önemli olan içeride hep kazanmakdan geçiyor.ordu akhisar kartal gibi örnekler olmamalı.zaten dışarıda takım iyi ve istikrarlı gidiyor.içeride her maç final ve asla şansa bırakmamak adına içeride hep kazanmak zorundayız.bu işi son haftalardaki rize ve ordu maçlarına kalmadan bitirmek zorundayız.kaldıki içeride hedefe gelen bir erciyes maçımızda var.bay geçdikden sonra en az 5 maçdan puan ve puanlarla ayrılmak zorundayız.içeride puan kaybı bizi tabiri caiz se mahveder.

mehmet yılmaz

Play offlar büyük sıkıntı olur. bir de play offa nasıl kaldığında önemli oluyor orada? Mesela son anda ilk ''yi kaçırmışsan geçen seneki Adana, ondan önceki Bolu, Sakarya örnekleri gibi ters tepebiliyor bazı şeyler ama geriden gelip o gazla play offa kalınca daha iştahlı olabiliyorsunuz. Veis'in dediği gibi, play off bizim konsdantrasyonumuzu bozar ve muhtemel bir basarısızlık önümüzdeki seneyi de etkiler. O yüzden ilk 2, mümkünse 1. olarak çıkmamız lazım.

Gorkem

İsterse 2nci olalım yeterki direkt çıkalım

55cem55

samet_55

play off-herkesi etkiletecek çok heycanlı bi durum.yönetimi-taraftarı-teknik heyeti ve  enönemlisi topçuları.o heycana kalp dayanmaz..oyüzden 2. çıksakta bile bize yeter..

lucarelli

Bu takımın hakkı şampiyon olup çıkmak. İnşallah öyle olur. Play off olursa da herkesin bir kalp doktruna görünmesini tavsiye ederim.

Sonuna Kadar 55

eren55

Kalpar iyi bir kasarsa kendini de takımı da Şampiyon oluruz.Takımın kendine güveni eksik,tırsık oynuyoruz.Bunun önüne geçilirse sırasıyla herkesi yıkarız.ALLAH aşkına kim var aman aman iyi oynayan rakiplerimizin içinde?Hakkını verirsek şampiyon biziz ve şu ligle alakası olmayanlara bir sorun kim şampiyon olur diye.Herkesin favorisiyiz ama favori gibi oynamıyoruz.Şampiyon olmalıyız!Topçular klubün isminin ardında kaldılar.Samsunspor'da oynadıklarının farkında değiller.Hepsi bir kenara şu ligde 'Kesinlikle şampiyon olmalıyız.' diyebilecek kaç takım ve taraftarı var?Bir Samsunsporlu olarak ben tüm samimiyetimle söyleyebiliyorum.Diğerleriyle aramızdaki fark en azından bu noktada açığa çıkıyor.Kalpar ve topçular da bunu idrak etsinler artık!

kabacevizli55

kardeşim bu dediğine ben pek katılmıyorum bizim kadar daha cesur oynayan takım yok tırsık güven eksikliği bizim takımızda söz konusu bile değil  kapanan takımları açamıyoz sadece saçma sapan puanlar veriyoz