KARŞIYAKA MAÇI ORGANİZASYONU

Başlatan edmontdante, 24 March 2011, 17:28:42

« önceki - sonraki »

Akyol

29 March 2011, 09:51:59 #135 Son düzenlenme: 29 March 2011, 10:04:28 Akyol55
Arkadaşlar, "Oraya gidilsin izin alınsın gruplarla konuşulsun" vs.. gibi yazılırken kolay yapılırken oldukça zor olan durumlardan bahsediyorsunuz. Muhakkak herkes maddi manevi yardımda bulunuyor bir işin ucundan kıyısından tutuyor, diye umuyorum! Şayet bunları yapmayıp oturduğu yerden ahkam kesenler varsa, gösterilen büyük emeğe çok daha büyük saygısızlıkta bulunuyorlar diyebilirim. Bugüne kadar çıkan fikirler uygulamaya konabilirliği tartışıldıktan, maddi manevi anlamda altından kalkılabileceğine inanılan projelerden oluştu ve sonuç hepinizin malumu. O yüzden burda bir büyüğümüz fikrini yazdıktan sonra "Olmaz, saçma, öyle olacağına benim dediğim gibi olsun..." diyen arkadaşlarıma tavsiyem, sizlerinde somut fikirler ortaya koyup, fikir aşamasında bırakmamanızdır.

Saygılar...

King1965

ŞAmpiyonluk maçında her yer meşale ile yanacak kesin :)

King1965

Bayraklarımız fazla olsun görüntü böyle olsun :)

edmontdante

Akyol

Alıntı yapılan: Gurbetci-Samsunsporlular - 29 March 2011, 16:04:56

Bayraklarımız fazla olsun görüntü böyle olsun :)
Heyecan verici sabırsızlıkla bekliyorum bir tane de bana verir misiniz? Çok hoş gözüküyorlar  >l<

babasamsunlu

Alıntı yapılan: Akyol55 - 29 March 2011, 16:27:55
Heyecan verici sabırsızlıkla bekliyorum bir tane de bana verir misiniz? Çok hoş gözüküyorlar  >l<

Bende yapacam organizasyon..Gerekli Ortamın oluşmasını bekliyorum  :-\ :-\ :-\ :-* :-*
Sanada bayrak veririm söz  :-* :-* :-*

Ajan

river bayrakları ile roma pankartlarıni ayni görüntü altında buluştursak.

Akyol

Alıntı yapılan: *AgEnT* - 29 March 2011, 16:32:37
river bayrakları ile roma pankartlarıni ayni görüntü altında buluştursak.
Oooff düşünemiyorum ajanım valla yapınca river 1-1 roma istiyorum :-* 8)

CurvaSs

King1965

Stadımızda roma pankartları ve bu bızım bayraklar olunca ınsan tv den ızledıgınde bıle tırsıyor var ya ya maca cıkacak olanları dusunemıyorum . Saten o maratonu gören oyuncular bızımkıler daha fazla gaza gelıyor :) rakipler eli ayagı tıtrıyor .. Örnegin maratonun onunden tac kullanan veya ayagında top suren bırını ıslıkladıgımızda adam nasıl oyun oynuyacagını sasırıyor .. herseyıyle guzelını yaparız.. Sadece bayraklar cogalmalı..

babasamsunlu

Şaka bir yanada bu iş sadece sitede başlık açılınca hesaba para havale etmekle olmuyor..
Ali kardeşimiz özellike çok büyük emek sarfediyor..Kumaşı olan kumaşçı buluyor,uygun fiyat buluyor,bütün haftasını o işe ayırıyor dikişleriyle uğraşıyor v.s. v.s....
Engin abimizi zaten tarif edecek bir cümle bulamıyorum.

Kötü niyetle paylaşmıyorsunuzdur eminim böyle güzel resimleri ama yapsak nasıl olur yerine nasıl yapabiliriz onun fikirlerini paylaşabilirsek çok daha şahane olur gibi  :-\ :-\ ;) ;)

King1965

doğru dıyorsun abım özür dilerim :S

Ertuğrul Sağlam

Yaa arkadaş ben taktım bu ses sistemi işine. Bugün gittiğim heryerde bu konuyu açtım belki bir Allahın kulu çıkarda benim ızdırabını duyduğum bu konuya çare bulur diye. Bana sadece Konak sinamasının altını ve Site camiinin arka sokağını tarif etmekten öteye yardımcı olamadılar.

Kaya

Abi bu ses sistemiyle ilgili bildiklerimi söyleyeyim de seninde için rahatlasın.Küme düşmemeye oynadığımız dönemde stada ses sistemi  3 ayrı firma farklı haftalarda stadda cüzzi bir miktara(ki ben çok iyi biliyorum şehir kenetlenmesi,takıma sahip çıkma adına) ses düzenlerini kurdu..Ama bilinmesi gereken en önemli nokta o sene yönetim kiralamaya gitti gibi gözüksede aslında dışarıdan takıma destek çıkan bir yönetici üstlendi masrafları..Yani yine bu tarz bir durum sözkonusu olabilir son haftalarda yönetimden biri ya da dışarıdan Galip başkan gibi birisinin desteği ile bu iş olur..Olmalı da...

Ertuğrul Sağlam

Ses sistemi için dün Konak Sineması altında birkaç firma ile görüştüm ama pek olumlu bakmadılar ve ilgisiz davrandılar sanki vermek istemiyorlarmış gibi bir hava sezinledim hem davranışlarından hemde verdikleri fiyatlardan dolayı. Daha sonra ONPA müzik ile telefonda görüştüm durumu ve talebimizi ilettim kendilerine  her maç için 500,00 TL'ye bu işi yapabileceklerini böyle bir sistemin kurulmasını kesinlikle 500,00 TL ye mümkün olmadığını ama bizimde bir katkımız olsun dediler ve eğer kabul edersek ve bugün veya yarın cevap vermemiz şartı ile 500,00 TL ye bu işi yapacaklar.

Sistemin taşınması, kurulumu ve kullanımı için ekibide hazır istediğiniz müziklerden bir cd yapıp verirsiniz istediğiniz müziğide çalarız dediler.
Bu konuyu Engin abi ile görüştüm oda birileri ile görüşüp yönetime bu işi yaptırmaya çalışacak eğer yönetimden olmlu sonuç alamazsak BU İŞİ BİZ HALLEDELİMMİ?

(Doğruyu söylemek gerekirse benim aklımdan geçen fiyat 1500-2000 Tl arasıydı bu fiyata bayıldım desem yeridir. Sıaradan bir kına gecesinde bile bir orkestra 300-400 tl ye tutuluyor).