KARŞIYAKA MAÇI ORGANİZASYONU

Başlatan edmontdante, 24 March 2011, 17:28:42

« önceki - sonraki »

maraton

Leed ışık ve küp kağıt sokmayan emniyet eminim binlerce maytabi sorumsuzca içeri alacaktır elbet

doðan

3 avukat bir beyaz kağıtı imzalayınca oluyo be biliyorum  ;D ;D ;D

maraton

Bunun için bir hakim ile iki gümrük muhafaza muduru daha gerekiyomus

doðan

davidsavage

Konfeti yağmuru şu şekilde olsa off düşünemiyorum stadı   >l< >l< >l<

edmontdante

kardeşim hepsi olurda tribündekilere anlatmak mümkün değil.adam  turgay'ı tribüne çağırırken bile konfeti atıyor daha ne diyeyim.

Akyol

led, atkı ve bayrak 3'lemesi harika olur ama herkes getirecek  ;)

davidsavage

Alıntı yapılan: edmontdante - 28 March 2011, 21:08:22
kardeşim hepsi olurda tribündekilere anlatmak mümkün değil.adam  turgay'ı tribüne çağırırken bile konfeti atıyor daha ne diyeyim.

Haklısın Engin abi,inşallah bütünlük sağlanır bu maçta.

Ollivanders

Bence hiçbir şey yapmayalım.

Serkan

kimmiş bu maratonda show düzenleyecel olan avukat ahmet ( =

Ollivanders

Ben tahmin edebiliyorum ve cuk diye oturuyor :D Bırak yapsınlar diyor insan :D

Ollivanders

Alıntı yapılan: umtcmz - 28 March 2011, 23:42:44
Bir kaç kez sordum da cevap alamadım. Giresun maçındaki bayraklar yine olacak mı ? Olacaksa bumaçta da bir tanesine talibim.  :)

:D kardesim bilmiyorum neler olacak ama maratonda daha iyisi yapılacakmıs :D

Harun55

Alıntı yapılan: Gurbetci-Samsunsporlular - 28 March 2011, 18:42:01

BÖYLE BIR TRIBUN YAPILAMAZMI ?

EVET yakarlar ve BIR SARKSISIN SEENNNN diye baslarlar guzel hos olur.. :)

usare

29 March 2011, 09:33:12 #133 Son düzenlenme: 29 March 2011, 09:36:26 usare55
Alıntı yapılan: forza_devil - 28 March 2011, 18:08:09
düşünseymişsin o zman birader.!
dalga geçme ortamı değil burası fikir alış verişi yapıyoruz, nasıl daha iyi bi görüntü ortaya koyabiliriz diye

Kardesim asıl sen bizimle dalga geçiyorsun sanırım. Burdaki iinsanlar bişeyler yapmaya çalışıyo zaten. Yukarıda da yazmış engin abii neler yapmayı düşündüğünü. Siz de "yok o olmaz bu mantıksız" deyip duruyorsunuz. Samsunspor tribünlerinde kaç tane grup olduğunu biliyorsunuz heralde ve bu grupların birlikte hareket etmesinin ne kadar zor olduğunu. Biri bişey yaparken diğerlerinin bozmaya çalıştığını. Kimseyle dalga geçmedim. Ama bu insanların neler yaptıklarına dikkatini çekmek istedim sadece. Neyse kötü niyetle yazmadığını düşünmek istiyorum ben de.

CurvaSs

biraz sakin arkadaşlar. ben de dahil bu forumda kendi aramızda tartışıyoruz. kalp kırmaya değmez, sonuçta hepimiz samsunspor'luyuz. herkes bi' şeylere destek olma, ucundan tutma peşinde. maddi olamasa da, manevi destek peşinde. kendi aramızda konuşurken biraz daha sakin olmak her zaman iyidir. belki arkadaş gruplar arasındaki problemlerin genelini bilmiyor, şimdi öğrenmiş oldu.