Bank Asya 1.Lig 27.Hafta Diyarbakırspor- SAMSUNSPORumuz 0-5

Başlatan maviay55, 20 March 2011, 22:17:03

« önceki - sonraki »

Harun55

**KaR6**

kumköylü ahmet

Dil Secimi Icin yardimci olan Arkadaslara tessekkurler

King Of The North

Diyarın gardı 2.devre düştü, ilk devre çok kötüydük, sadece Agbetuyla bir pozisyon bulabildik, 5-0 dan sonra bizimkiler bıraktılar, adamların gururu var dediler herhalde, resmen geri çekildi takım. Neyse haftaya Karşıyakaya da aynı tarifeden sonra bize müsade. ;)
ya diyorum bu erciyesle antep bize çalışıyor diye :-*

King1965

super gectı bu hafta ygs sınavı kötuydu ama samsunsporumla mutlulugum yerıne geldı.. Taraftar gene bu hafta maç oncesınde cıftlıkte meşale yakacaklarmışş .. yani yakacağız .. herkezi de oraya bekliyelim o gun şampiyonluk şarkılarımızı haykıralım .. Samsunsporrrrrrrrr Geliyor

seckin55

61 numaralı bir kaleciye 5 gol atmak ayrı bir keyif :)

55.hakan

Alıntı yapılan: Sapına Kadar 55 - 27 March 2011, 22:28:31
Diyarın gardı 2.devre düştü, ilk devre çok kötüydük, sadece Agbetuyla bir pozisyon bulabildik, 5-0 dan sonra bizimkiler bıraktılar, adamların gururu var dediler herhalde, resmen geri çekildi takım. Neyse haftaya Karşıyakaya da aynı tarifeden sonra bize müsade. ;)
ya diyorum bu erciyesle antep bize çalışıyor diye :-*
Ağzın bal yesin  :o

King Of The North

Yesin Hakanım :-* he şeyi unuttum; Ahmet Şahin elle oyuna sokuyor topu Hakana atıyor, tek pas agbetu ve gooool ;D hep aynı film daaaa

Ajan

Diyarbakırspor futbolcularını takdir etmek lazım ''Şampiyonluk kadar değerlidir mücadeleniz'' küme düşecekleri kesin olmasına karşı ilk yarıdaki mücadele hırsı takdire şayandı.

Gorkem

bu maçıda aldık helal olsun samsunspor_x >l< >l<

AhmetDenizci

Samsunspor'um şampiyonluğa koşuyor :)

Üçte üç yapmak çok keyif verici :) Bunu bozmadan devam etmek en önemlisi. Karşıyaka orta sıralara oynayan bir ekip ve evimizde onlarıda yenip seriyi devam ettirmemiz lazım.

Alkışlar tüm takıma.  >l<  >l<  >l<  >l<

mehmet yılmaz

Haftaya Tavşanlı - Denizli ve Mİy -Rize maçları var. Ordu ise bay geçiyor.

55.hakan

Alıntı yapılan: Sapına Kadar 55 - 27 March 2011, 23:00:05
Yesin Hakanım :-* he şeyi unuttum; Ahmet Şahin elle oyuna sokuyor topu Hakana atıyor, tek pas agbetu ve gooool ;D hep aynı film daaaa
Agbetu az daha Tavşanlı'ya attığı golün aynısını atacaktı,top ayağına dolandı.Bu arada dikkatimi çekti Zenke,Agbetu varken daha iyi anlaşıp gol pası alabiliyor ondan.Karşıyaka maçında Agbetu kilit ismimiz olacak forvet hattında.

AhmetDenizci

Alıntı yapılan: samsuni - 27 March 2011, 23:15:06
Haftaya Tavşanlı - Denizli ve Mİy -Rize maçları var. Ordu ise bay geçiyor.

Üç puanı koparabilirsek, yine çok karlı bir hafta olacak.

babasamsunlu

Alıntı yapılan: seckin55 - 27 March 2011, 22:53:35
61 numaralı bir kaleciye 5 gol atmak ayrı bir keyif :)

ben diyecektim :) sen benden çok yaşayacaksın kardeşim :)