Bank Asya 1.Lig 27.Hafta Diyarbakırspor- SAMSUNSPORumuz 0-5

Başlatan maviay55, 20 March 2011, 22:17:03

« önceki - sonraki »

Kaya

Alıntı yapılan: **KaR6** - 28 March 2011, 00:32:13
inanç, benim de var şahitlerim:)  ama şımardım ben baya sonradan ;D

Bi yere kadar biraderim  ;D :D

**KaR6**

şu takım hep kazansa alkolü bırakırım hee, pamuk gibi oluyorum kazanınca ;D

emre

Alıntı yapılan: **KaR6** - 28 March 2011, 00:26:26
valla açık konuşmak gerekirse, ilk iki golde bir gram sevinmedim.. ilk yarı o kadar rezil oynadık ki, resmen enerjimizi emdiler..fark geldikçe kıpırdandım işte.. 4 ten sonra yüzüm gülüyodu :)

Alıntı yapılan: **KaR6** - 28 March 2011, 00:32:13
inanç, benim de var şahitlerim:)  ama şımardım ben baya sonradan ;D

aynen kardeşim. ;D hatta ben o kadar sinir oldum ama sövemiyorum patlıcam.ilk golü bir attık ben basladım sövmeye.arkadaşlar da şaşırdı oğlum golü siz attınız diye. ;D fark 4-5 olunca bir gülümseme geldi anca  :P ;D

eren55

Gelecek haftaki maçlar özellikle ,hemen ardımızda sıralanan rakiplerin maçları, nasıl biterse bitsin biz Karşıyaka'yı yendikten sonra ilk iki kesin gelir.Şampiyonluk için asılırız sonraki maçlara.Bize de şampiyonluk yakışır bu kadar beklemeye.

minci

Ne haftaydı be... Tüm rakiplerimize gönülden teşekkürlerimi sunarım. Bu hafta tam 14 puan aldık. Nasılmı? 2 Ordudan, 2 Boludan, 2 Linyitten, 2 Rizeden, 3 Mersinden ve 3 puan ve avaraj da Diyarbakırdan. Toplam 14 puan. Müthiş karlı bir hafta. Herkes bize çalıştı. Tabi Averaj olarak Bolunun da üstüne çıkmış olduk. Bolu maçındaki Abdülün o hatasıda telafi edilmiş oldu. Olası 2li averajda işimize yarayacaktır. Teşekkürler sevgili rakipler. Hep böyle olun. >l< >l< >l<

özkan

Ulan diyarbakırı milli yaptık ilk yarı beaa.Yemin olsun 4den sonra goll diye bağırdım kocaa 5 gollük maçda  :D

samet_55

kaptan 55

Alıntı yapılan: kaptan 55 - 21 March 2011, 14:23:50
önüne gelen dört atıyo lider olarak farkımızı ortaya koyup beş atmamız lazım.

5-0 alırız ahanda golleri yazıyorum
dk.14 ZENKE
dk.29 ZENKE
dk.42 ZENKE
dk.55 AGBETU
dK.78 MEHMET

dakikaları tutturamadık ya :D

özkan

cembaba

Abi ne yapmışsın sen öyle ya :D Rüyanda falan mı gördün =)

babasamsunlu

özkan

Hadi hepsi tamam da billy mehmetide bilmek marifettir   :D :D :D

cembaba

AlıntıTartışmasız lider: 0-5
Samsunspor, ligin dibindeki Diyarbakırspor'u beşledi, zirveyi kimseye vermedi. Kırmızı-Beyazlılar'ın golleri Simon Zenke (3), Agbetu ve Billy Mehmet'ten geldi.

Bank Asya 1.Lig'de fırtınalar estiren Samsunspor'un son kurbanı Diyarbakırspor oldu. Artık düşmesine kesin gözüyle bakılan rakibi önünde maça tutuk başlayan Kırmızı-Beyazlılar, ilk yarıda beklediği golü bulamadı. Ancak Hüseyin Kalpar'ın öğrencileri ikinci devrede şov yaptı. Gol perdesini açan isim Agbetu oldu. Yıldız futbolcu 52'de fileleri havalandırdı: 0-1. 4 dakika sonra Simon Zenke ağları sarstı: 0-2. Nijeryalı futbolcu, güzel bir vuruşla 64'te farkı üçledi: 0-3.

En farklı galibiyet
Sonradan oyuna giren Billy Mehmet, 73'te penaltıdan meşin yuvarlağı ağlara gönderdi: 0-4. Üst üste gelen gollerle Diyarbakırspor adeta dağılırken, kapanışı yapan isim günün yıldızı Zenke oldu. 22 yaşındaki futbolcu, 83'te son sözü söyledi: 0-5. Samsunspor bu sezonki en farklı galibiyetini alırken, puanını 47'ye yükseltti ve haftayı lider bitirdi.

Diyarbakır-Samsun: 0-5

STAT:  Atatürk
HAKEMLER: Fethi Serkan Koçak, Muhammet Yumak, Hakan Eygü
DİYARBAKIRSPOR: Osman 5, Gökhan 5, Aliyev 5, Vedat 5 (Dk.86 Vedat ?), Cemal 5 (Dk.60 Murat 5), Mehmet Sıddık 5 (Dk.81 Mustafa Kuru ?), Hikmet 5, Kürşat Ergün 5, Suat 5, Volkan 5, Fırat 5
SAMSUNSPOR: Ahmet Şahin 6, Adem Alkaşi 7, Ersin 7, Kenan 7, Alpaslan 7, Hakan Bayraktar 8, Murat Yıldırım 7 (Dk.74 Abdulaziz 6), Akeem Agbetu 8, Dilaver 7 (Dk.45 Turgay 7), Simon 9, Ufuk 7 (Dk.64 Billy 6)
GOLLER: Agbetu (Dk.52), Zenke (Dk.56, Dk.64 ve Dk.83), Billy Mehmet (Dk.73) (pen.) (Samsun)  KIRMIZI: Hikmet (Dk.72) (Diyarbakır)

Fanatik

berusa55

ilk yarı bittiğinde açıkçası biraz tedirgin olmadım değil ama Agbetu'nun süper vuruşuyla gelen golden sonra maçın 4-5'e gideceği belli oldu ve keyifle maçın sonunu bekledim. O değil de şaka maka çıkıyoruz bu sene be :) çok özlemişiz; Allah bu saatten sonra bir sıkıntı vermezse birkaç hafta sonra sevinçten çıldıracagız deliler gibi :) Çok sevinçliyim çok...

Ahmeti

eeeee giyersen o uğursuz rakamı 5 te yersin 10 da yersin sen dua et 5 ten sonra saldık maçı.