Bank Asya 1.Lig 27.Hafta Diyarbakırspor- SAMSUNSPORumuz 0-5

Başlatan maviay55, 20 March 2011, 22:17:03

« önceki - sonraki »

Kaya

44.dakikada oyuncu değiştiren bir hoca :o

Mersin deplasmanından sonra oynadığımız en kötü futbol .:.:.

Ve 0-5 biten bir skor  :D  ;D

Giresun maçında yakın arkadaşlarıma söylemiştim.Geçmişten bugüne şampiyonluk yaşamış takımlar kötü oynadıklarında,rakibi açamadıklarında hiç beklenmeyen bir gol ya da duran top,frikik gibi gollerle maçlar kazanırlar..Bana göre bu iş Giresun maçında bitti ne olursa olsun kazanabilmeyi öğrendik çok şükür... Bekle bizi süper lig Ge-li-yo-ruz.... samsunspor_x

celebi

bu arada tansu polatkanın ağzıyla yani türkçe olarak anlatımlı gollerimizi seyredebileceğimiz bir video var mı. link falan

erkutdem55

Tansu Polatkan öyle bir maç anlattı ki,Türkçe seyredemeyenler hiçbir şey kaçırmadı.Adam golleri öyle bir anlatıyor ki,insan sevinirken bile daralıyor.Hattrick muhabbeti zaten yılın bombasıydı.

babasamsunlu

Alıntı yapılan: erkutdem55 - 28 March 2011, 00:00:21
Tansu Polatkan öyle bir maç anlattı ki,Türkçe seyredemeyenler hiçbir şey kaçırmadı.Adam golleri öyle bir anlatıyor ki,insan sevinirken bile daralıyor.Hattrick muhabbeti zaten yılın bombasıydı.

sorma kardeşim bi ara niye gol atıyoruz diye üzülecektim..
maç başında başladı
-diyarbakırspor ayağa paslarla Samsunspor yeralanına gişrmeye çalışyıor..ayağa pası iyi yapıyorlar..

ilk yarı biterken..
*diyarbakırsporlu futbolcular ayağa pası çok iyi yapıyorlar..

neyse maç oldu 5-0
-maç skoru ne olursa olsun diyarbakırlı futbolcualr ayağa pas yapmayı bırakmıyorlar.
hay ayağına snein tansu :D :D :D

galip geldiğimiz için kendimden utandım yaa :D :D

erkutdem55

Sorma Akanım ya son dakikada disiplinden kopmadan ayağa pas yapmaya devam ediyorlar dedi ya kopardı resmen adam.Skoru bilmeyen biri Diyarbakır 5-0 yener zanneder.Adam öyle ruhsuz ki ilk yarı Agbetunun vuruşu girdi mi girmedi mi anlayamadım bile.Vurgu hep aynı,Küçük emrah maç anlattı sanki

Ayberk

Abi adam 100 yaşında olsun o kadar da :D

Ayrıca cidden bir ara kürtçe izlemeyi düşünmedim değil :D

babasamsunlu

hahahah :):)

Tansu Polatkan kimdir...

1947′de Ankarada doğan Polatkan, Ankara Üniversitesi, Dil Tarih Coğrafya Bölümü'nü bitirdi. Ankaragücü ve PTT takımlarında oynadı. 1972′de TRT'nin açtığı spor spikerliği sınavını kazandı. TRT'de spor spikeri, spor haberleri müdür yardımcısı ve müdürü olarak görev aldı.

Diyarbakır maçınn anlatımından sonra..

Küçük emrahın Sipiker Şubesi :D :D :D

edmontdante

Dakika 44 de Dilaver-Turgay değişikliği
Hocayı eleştiriyorz sonra diyorlar ki haksızlık yapıyorsunuz.
Ben anlamıyorum ne haksızlığı yaptığımızı.
Hücum özelliği olan Dilaver'in yerine Turgay'ı oyuna koymak.Yani orta sahada direnci biraz daha artırmak.Çünkü takım ortasaha da zorlanıyor ya adamlar çok kolay geçiyorlar ya o yüzden.Ya Allah aşkına Rakip Diyarbakır.Gencecik çocuklar.Zaten düşmüşler.Adamların ıskalarıyla 3 tane pozisyona girmişsin durduk yere.yani o kadar mı dirençli geldi sana Diyarbakır orta sahada.Bence hoca böyle bir değişikliği sen Adana'da yapacaktın.Yanlışsa yanlış de.
Hadi yaptın diyelim de  44.dakika neyin nesi.Ne alaka.Yani korner olacak oyuna aldığın isim kafa mı vuracak ya da ceza sahası dışına açılan topa vurup gol mu yapacak kalan 1 dakikada.Bırak allah aşkına.
Şu ligden bir çıkalım da sen yoluna biz yolumuza sonra.

Ayberk

44'te oyuncu değişikliği yapmasını hiç biriniz anlamamışsınız abi. Hele de engin abi gibi futboldan anlayan birisine bunu yakıştıramadım, kalpar hocamızı eleştirmek?! :-X Yahu adam 44'te oyunu soğutup, vakit geçirmeye çalıştı, adamlar gümbür gümbür kalemize geliyordu ya(!) >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:(

**KaR6**

valla açık konuşmak gerekirse, ilk iki golde bir gram sevinmedim.. ilk yarı o kadar rezil oynadık ki, resmen enerjimizi emdiler..fark geldikçe kıpırdandım işte.. 4 ten sonra yüzüm gülüyodu :)

umarım rehavetten veya kendine güvendendir bu kötü futbol, ksk maçında adam gibi oynarız inşallah.. o maç kolay olmayacak ama çok önemli bizim için.. 3 puanlık değil en az 7-8 puanlık maçlar oynuyoruz artık..

Tufan

o ara başka odadaydım arkadaş olm sizin hoca sapıttı 43de oyuncu çıkarıyor diye seslendi beraber kaptırdık Kalpar her maç en az 1 kere saçmalamasa olmuyor rahat edemiyor.
oyun kesinlikle ölçü olmamalı Diyarbakır farklı bir engeldi geçtik Karşıyaka Denizli Erciyes alınacak 7 puan Orduya şampiyonluğa götürecektir bizi.

bu saatten sonra dönüş yok saldır Samsunsporum!

Kaya

Alıntı yapılan: **KaR6** - 28 March 2011, 00:26:26
valla açık konuşmak gerekirse, ilk iki golde bir gram sevinmedim.. ilk yarı o kadar rezil oynadık ki, resmen enerjimizi emdiler..fark geldikçe kıpırdandım işte.. 4 ten sonra yüzüm gülüyodu :)

Ulaa bu kadar mı olur  :D Aynı 4.golde anca gülümseyebildim şahitlerim var  ;D

SAMSUNLU ORUMA 55

ilk yarı takımda tık yoktu ikinci yarı beş tane salladık iyi mi abi  :D :D

samsunmania

Ben ilk yarıdaki oyundan sonra maç bitene kadar sevinemedim desem yeridir. sonradan dank etti altından değerli 3 puan aldığımız.
Bu kadar rezil bir ilk yarı görmedim. Neyse, strestendir diyelim. Keyfim gıcır bozamam vallaha. 8) 8)

**KaR6**

inanç, benim de var şahitlerim:)  ama şımardım ben baya sonradan ;D