LİG A 25.Hafta İstanbulspor 0-0 SAMSUNSPOR

Başlatan King Of The North, 11 March 2007, 16:31:22

« önceki - sonraki »

Tamer55

öyle bir takımımız varki maç için iddalı da konuşamıyoruz  maçın her türlü sonuç olabilir diyelim kendimizi her türlü sonuca üzülsekte alıştıralım

supporter

mustafa uğur un takıma daha ofansif ve kendine güvenli bir futbol oynatacağını düşünüyorum. daha kaliteli bir kadromuz olduğuna göre çekinmeden topumuzu oynarsak yeneriz.

King Of The North

Forumdaki bazı arkadaşlar bana laf yetiştireceklerine maça gidip desteklesinler de tv'den izlerken gururlanalım biraz olur mu?

hasselbaink

Allah vere de çekirdekçiler girmese erkenden. Madem çekirdek yiyeceksiniz, boynunuzda atkı da yok. Gidin İstanbulspor tarafına be adamlar.

Ayazağa işi doğruysa bu serseriler bizimkilere gider yapalrar. Gruplar olmazsa sıkıntı yaşayabiliriz.

Alemci İsmail

İnşallah öyle olur kardeşim herkes İstanbulspor tarafına girer.Zaten taraftar grupları da yok bene sessiz sakin bir maç olacakmış gibi geliyor.Hele ki takım top oynamasın daha ilk dakkalarda stadta cenaze havası olur.

34 SS 1965

hıc sbısey olmaz arkadaslar ayazaglar kım ya karagumrukden kasımpasadan cıkan heryerden cıkrak bosverın bıseyde olmaz gıder yaparsalar bızde gıder yaparız ama ne olur olay cıkar bızım cekırdekcı taraftar kacar tv macı vermesı daha ıyı oldu bu ılhamla ben trıbunu ateslıycem ınanın

cem 55

valla bilmiyorum bize ayrılacak yer 200 kişilik mi 400 kişilik mi olacak ama allah izin verirse takımımıza en buyuk destegi vermek adına sabah erkenden stadda olacaz.Tabiki cok sayıda taraftarımızı stadda samsunsporumuza destek verirken görmek cok güzel ama kendi adıma kasımpasa macında verilen destek beni cok mutlu etmemısti sayısal anlamda bayagı bi kalabalıktık ama destek anlamında yeterınce iyi degildik.Cumartesi gunu taraftar sayısınada belli bi kısıtlama geldigine göre kendimide işin içine katayım bizim gibi biraz daha ateşli 90 dakıka susmadan takımımıza destek verebilecek arkadasları öncelikle maca bekliyorum.Grublarında maca gelememe ihtimaline karsı istanbuldaki maclardan tanısıp dostluk kurdugumuz arkadaslarlada haberlesıyoruz insallah elimizin ve sesımızın el verdigi surece birlikte hareket ederek güzel bi seyler yapmaya calısıcaz.

34 SS 1965

cem abı bosver kım gelırse gelsın sen ben salıh abı kou lu yaparız destegımıızı samsundan gelenler olsa ıyı olurde ama bu maca artık amıgolugu bız soyuncaz ne yapalım tv den ızleyenler az da olsa sesımıızı duysunlar

KaleArkası

Alıntı yapılan: "34 SS 1965"samsundan gelenler olsa ıyı olur

Büyük bir aksilik çıkmaz ise Cumartesi günü yanınızdayım kardeşim.Görüşmek ümidi ile...

jean

taraftar sikintisi yasamicagimiz kesin de macla ilgili kesin konusamiyorum sene basindna beri su maci kesin aliriz diyemiyorum maglesef alip latimiza lalim su istanbulu

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: "34 SS 1965"cem abı bosver kım gelırse gelsın sen ben salıh abı kou lu yaparız destegımıızı samsundan gelenler olsa ıyı olurde ama bu maca artık amıgolugu bız soyuncaz ne yapalım tv den ızleyenler az da olsa sesımıızı duysunlar

samsunkopat yok 34 SS... Ekti bizi ;) o biliyor suçlarını ya neyse :) valla tezahürat yapmayacak olan hiç gelmesin bence de. erkenden damlamak lazım stada. koülü ile irtibat kurarsanız bana ulaşır. ladikli de oralarda olacak sanırım.

sağlam bir repertuar bekliyoruz artık senden...

samsun5353

bu sitedeki ilk yazım ve inşallah samsunsporuöuza uğur getirir.cumartesi gunu istanbulsporu yenerek ilk 6 için şansımızı yuklselterek devam ettireceğimize canı gönülden inanıyorum.BURSA da yasıyorum fakat maca gıtmek ıstememe ragmen bazı sartlardan dolayı gıdemıyorum.evde d sporda mevcut deıl malesef.macı seyredebılcek bıryer arıyacam o gun.1. lig maclarıda oldugu ıcın zor bulurum gıbı gelıyo.bursada yasayan arkadaslar varsa eger maçı seyredebılcek bıryer tavsıye ederseler cok mutlu olurum.onların yanına gıderım en azından beraberce bursadan desteklerız maca gıdemeyen arkadaslarla.admın arkadas sızde yardımcı olabılırsenız bu konuda sevınırım.BURSA da macı grup olarak seyredebılcegımız bıryer varsa bılgı vermenızı rıca edıyorum arkadaslar.şimdiden cok tesekkurler herkese.

KaleArkası

Alıntı yapılan: "samsun5353".bursada yasayan arkadaslar varsa eger maçı seyredebılcek bıryer tavsıye ederseler cok mutlu olurum.onların yanına gıderım en azından beraberce bursadan desteklerız maca gıdemeyen arkadaslarla.admın arkadas sızde yardımcı .BURSA da macı grup olarak seyredebılcegımız bıryer varsa bılgı vermenızı rıca edıyorum arkadaslar.şimdiden cok tesekkurler herkese.

Aramıza hoşgeldin kardeş

Bengülü ve Holigan Samsunlu ile bu siteden irtibat kurabilirsin.Kendisi sağlam ve karakterli kişilerdir.

Bursaya Selamlarımı Ve Sevgilerimi İletiyorum...

GençKozluklu

Arkadaşlar İstanbul maçını alacağımıza inanıyorum. GENÇ KOZLUKLULAR'ın tam kodra gideceği 3. maç olacak. Kocaeli, Kasımpaşa maçlarını kazanmıştık.

İstanbul'dan selamlar.

GENÇ KOZLUKLULAR

Sportmen

Alıntı yapılan: "cemalg"Arkadaşlar İstanbul maçını alacağımıza inanıyorum. GENÇ KOZLUKLULAR'ın tam kodra gideceği 3. maç olacak. Kocaeli, Kasımpaşa maçlarını kazanmıştık.

İstanbul'dan selamlar.

GENÇ KOZLUKLULAR

Takimin,Kocaeli ve Kasimpasa maclarindan 3 puan cikarmasinda taraftarinda büyük katkisi oldugunu futbolcularda itiraf etmistii..Dilerim bu haftada ayni ortami saglarsiniz..