Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Akyol

Mhp'den Özyer'di belediye başkan adayı sanırım o da milletvekilliği için adaymış partisinden.

Sercan

bu Mehmet Atalay tribünde arada bir bizim locaya gelen adam değil mi? O yüzden yazmıştım..

birolkys

Chp den aday olan iyi bir samsun ludur.Mhp den aday olan özyer ise klasik ya trabzonlu yada rizeli  :(

mehmet yılmaz

Mehmet Atalay gerçek bir Samsunsporludur.
Hayırlı olsun...

ahmetsefa55

facebook samsunspor sayfasında çift cinsiyetlinin birini afiş ettim millet görsün neyin noldugunu dıye.ozel msj atmıs en buyuk samsunsporlu kendısıymıs.samsunluymus samsunsporluymus ama bjk yı de sevıyomus.benım gıbıler oldukca samsunspor bu durumuundan kurtulamayacakmıs.
msjı yazmıs ve engellemıs.tabı sadece bunlar degıl kufurlerde var bır suru.engellemeseydı dıyecektım kı bjkyı tuttugun gıbı febeyı de geseyı de tutabılırmısın ? ama soyleyemedım neyse.belkı o da bır gun SAMSUNSPOR'un buyuklugunu anlar..

kamuri

evet ibrahim özyer trabzonludur çoğu milletvekili aday adayının olduğu gibi maalesef yok mu ya samsunumuzun öz çocuğu aday olacak

ahmetsefa55

babasamsunlu

ordu tribüleri tıklım tıklım..
yaklaşık 760 bin kişi maça gelmiş :D :D :D

gerçi bunlar için normal bi kalabalık :) bize az geliyor galiba :D :D

cembaba

Abi bencede iyi değiller ama diğer stadlara nazaran iyiler. Bizim stadımzın kapasitesi bakımından baktığımız zaman azlar tabii ki. Rize'ye, Mersin'e oranla iyi.

Bu maç 0 bitecek. Cem demiştir dersiniz. :D

ahmetsefa55

super lıge cıkınca şu ferhat kırazı ve erdemı alabılırız bolu dan.cok ıyı topcular gercekten de  ;)

spooks

babasamsunlu

Ertuğrul Sağlam

Önce beraberlik, sonra Ordu'nun galibiyeti Samsunsor açısından daha iyi olur.

KareAs55

Bu Ferhat kiraz sakatlanmışdı maç öncesi 3 hafta uzak kalacak diyorlardı  :)

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 26 March 2011, 15:12:02
bende mehmet ayaz hastasıyım :)

o da cok ıyı abı orduyu sırtlıyo resmen aslında mehmet akyuzu forvete sola ferhatı saga mehmet ayazı koysak cok ıyı bı uclu olur.allah ızın verırde super lıge cıkarsak genclerle ıs yapmalıyız dıye dusunuyorum