Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

CurvaSs

Alıntı yapılan: kuzey55 - 26 March 2011, 02:37:09
samsunda ameliyat olan kadının bacagında ne unutulmuştur..matkap ucu :)

ahhh, keşke burası her yer değil, şehr-i samsun atkısı unutsalardı. :D iyi kapak olurdu. doktor'a soran olursa, kanı emmek için kullanıyorduk der, geçiştirirdi. ama ilerde bu siteden bi' arkadaş doktor olur veya olan vardır. bunu unutmayın abiler, kardeşler. :D

Ollivanders

Biz şimdi sana ne desek boş . Duanı et . Allahım hayırlısını nasip eylesin. Kafayı takmadan , moral bozmadan yap yapabildiklerini . Geri donmeye vaktin olacaktır. Yapamadıklarına bakarsın :) merak etme. En kotu ihtimal tecrube olur seneye :)

Turuncu

Alıntı yapılan: Serpico55 - 26 March 2011, 02:44:18
Biz şimdi sana ne desek boş . Duanı et . Allahım hayırlısını nasip eylesin. Kafayı takmadan , moral bozmadan yap yapabildiklerini . Geri donmeye vaktin olacaktır. Yapamadıklarına bakarsın :) merak etme. En kotu ihtimal tecrube olur seneye :)
Aynen ne dersen boş  olusu  :) önümde en önemli örnek sizlersiniz işte inşallah

Alıntı yapılan: 55sercan55 - 26 March 2011, 02:42:00
Önce bildiklerini yap,soruları ikişer defa oku :) :)
Tamam abi  :) içimden geldi oofffffffffffffffffffff  :D

cany

come on Ayküt ! >l<  yaparsın inşallah

babasamsunlu

sen çık dışarı sokağa beş dakka .. bi joga yap.. kendine gelirsin ;) :)

ahmetsefa55

altı cızılı kelımelere dıkkat ! degıldırlere dıkkat ! 20 sanıye ıcersınde cozumu bulamayacagını anladıgın soruyu gec.ne kadar bos kalırsa kalsın onemlı degıl.donup bı daha baktıgın da 10 sanıye de gorursun cevabı  ;) surenı sonuna kadar kullan.kac soru cozsen kardır.atıyorum 4 tane bosun var testte.salla hepsını.tutmazsa 1 netın gıder.ama tutarsa o kadar net kazanırsın  ;) ama bu sallama ısını bır test ıcın kullan hepsınde kullanma sonra patlama   :) bı de cok kafana takma.öss hayatının son sınavı degıl bunu unutma.hakkında hayırlısı olsun kardesım  >l<

CurvaSs

26 March 2011, 03:16:43 #15021 Son düzenlenme: 26 March 2011, 03:22:39 curvasmurfs
en önemli olay da şudur bence: )

türkçe testinde kol gibi paragraf olur. ilk, paragrafı okuyarak başlayanlar her zaman kaybeder. ilk, soruyu okuyacaksın ki; paragrafı okurken olayı anlayasın. ayrıca, ben ilk girdiğim sınavda kazanmıştım. tabii ki; o zamanlar öss'ydi, şimdiki sistemi pek bilmiyorum. nasıl kazandım derseniz, sınavda iç stres yapmadığımı söylerim. hatta, yanıma su bile almadım. tek kalem, silgi yok, çikolata yok, sınavın önceki günü gece saat 3'e kadar takılma felan yani. aslında, sınavda stres yapmazsan, her türlü rahat olursun. harbiden bir sınav hayatın sonu değil. kafaya takmaya değmez, olmazsa bi' daha çalışırsın. (ki olacağına inanıyorum, seni tanımasam bile)

maviay55

en güzel,özel Doğum günü pastam..

CurvaSs

samsunspor'umuzla birlikte nice, mutlu yıllara.

Dartagnan

aykutttt takma kafanı.Stres yapma.Oss ye gırerken benden rahatı yoktu.Ancak bendekı evrım universite sınavlarını gorunce oldu.Paragraflardan gozun korkmasın.Degıldır gıbı tabırlere dıkkat et.Ilk basta soruyu oku  paragraflarda.Sonra istediğine gore mantık yaparak  oku. İlk aklına gelenın uzerınde dur genelde. Eger yapamayacagını anladıysan hemen atla.Ancak aklının bır yerınde bulunsun.2 donusunde guzelce bır bak.

Gelelım sınavı kazanıp kazanamama olayına.Bu hayatın sonu degıl zaten sende bılıyorsun.Gonul ıstekı ılk senede kazanılsın.Ancak ılk sene dıye de stres yapıp kendıne zarar vermeye gerek yok.2.sene daha ıyı hazırlanır yuksek tutarsın hedefını.Ondan dolayı sene kaybetmemem lazım diyerek kendını sıkma.Kaybetsen ne olacak kaybetmesen ne olacak;))) hadı bakalım rahat ol olusu.Ben bunları yazarken sen zaten uyuyorsundur mışıl mışıl.Allah ım hakkında hayırlısını nasıp eylesin.Biz yanındayız oluşu ;) yarın bı cıkta call of yapalım ;)

Jnr.Serkan

gece yatağa 8de girdim 2de anca uyuyabildim  :(

cembaba

Arkadaşlar bugün kesinlikle bir fotomaç gazetesi alın. Tam sayfa haberimiz var. Çok hoşuma gitti.

Atakumlu

cembaba

Samsun hazır
Teknik direktör Hüseyin Kalpar "Camia olarak mutlu sona ulaşmak için kenetlendik. Kalan 8 maçı kazanıp hedefimize koşacağız" dedi.

BANK ASYA 1. Lig'de 44 puanla zirvedeki yerini koruyan Samsunspor'da camia şampiyonluk için kenetlendi. Şehrin tüm sokaklarını kırmızı-beyaz flamalarla donatan taraftarlar, "Takımımıza güveniyoruz, kalan maçlarımızı da alıp ipi göğüsleyeceğiz. Pazar günkü (yarın) Diyarbakır maçında takımımızı yalnız bırakmayacağız. Bizim de desteğimizle bu maçı alıp, liderliğimizi koruyacağız" diye iddialı konuştu.

Şampiyonluğa koşacağız
TAKIMIN iyi bir hava yakaladığını belirten teknik direktör Hüseyin Kalpar ise "Giresunspor maçını kazanmanın verdiği moral motivasyonla Diyarbakır sınavını da kazanacağımıza inanıyoruz" dedi. Kentteki coşkuya ve şampiyonluk isteğine cevap vermek istediklerini belirten Kalpar şöyle konuştu: "Taraftar her yeri kırmızı-beyaz yaptı. İnşallah şampiyonluğa ulaşacağız."

Her yer kırmızı-beyaz
Zirvedeki yerini koruyan Samsunspor'u taraftarlar bağırlarına basıyor. Kentte her yeri bayraklarla donatan Samsun halkı, takımlarının şampiyonluğuna o kadar inanıyor ki kaldırımları bile kırmızı-beyaza boyadılar.

Takımda iki eksik var
Diyarbakırspor maçına hazırlanan Samsunspor'da iki eksik var. Kart cezalısı olan Kemal ve Orhan'ın yarınki maçta oynamayacağını belirten futbol şube sorumlusu Suat Çakır, "Eksikleri mazeret olarak göremeyiz. Artık her maçımız final niteliğinde. İkisi de çok önemli oyuncular ama takımda her eksiğin yerini dolduracak yetenekte futbolcular var. Diyarbakırspor maçından galibiyetle ayrılarak kalan karşılaşmalarımıza moralle girip lig sonunda şampiyonluğa ulaşacağız" açıklamasını yaptı.

Ertuğrul Sağlam

İdol İnşaat'tan destek.

Karadeniz'in enbüyük Türkiyenin en lüks Outlet projesi olan Lovelet'i Samsun'a kazandıracak olan İdol inşaat. Samsunspor'a maddi destekte bulundu. Başkan Erkut Tutu ile bir araya gelen İdol İnşaat yönetim kurulu üyeleri Hakan Acıtaş ve Yalçın Sabırlı, Başkan Erkut Tutu ile 50,000 TL lik reklam anlaşması yaptı.

HABER

Teşekürler İdol İnşaat.

Bu anlaşma kesinlikle sitemizin bazı üyelerininin girşimleri ve güzel dilekleri neticesinde ortaya çıkmış bir durumdur sizlerede teşekürler arkadaşlar... >l< >l< >l<