Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

cembaba

Abi bizim maçtan sonra, Mehmet Akyüz'ün benim gözümde Sercan'dan farkı yok. Çok artist. Tam bir İstanbul Kulübü topçusu.

CeLL-O

Bizim maçı trt 3 verecek mi acaba  :o

cembaba

Alıntı yapılan: CeLL-O - 26 March 2011, 15:17:59
Bizim maçı trt 3 verecek mi acaba  :o

yok babacan trt 6'ya devam :( Akşam maç var hee :D

Forvetim

bu maçın 0 bitmesi kebap olur

ahmetsefa55

farketmez bırını buluruz oraya ;)yanı amacımız superlıge cıkıp konyasporun yaptıgı gıbı 22 futbolcu transferı yapmak olmamalı  ;) genclerı ve basarıya ac futbolcuları tercıh etmelıyız.

spooks

55.hakan

Bu Ferhat Kiraz oynamayacak sakat diyorlardı bir haftadan beri adam deli gibi oynuyor vallaha.

cembaba

Süper Lig'e çıkınca inşallah, alalım şu ferhat kiraz'ı. Çok iyi futbolcu.

Akyol

Süper lige çıkınca ne topçular kapımızda yatacak. Mesela Gökhan Güleç, Eser Yağmur vs... hani bizi beğenmeyenler bizde ne diyecez onlara  >:(  ;) :D

spooks

yaa bi çıkalım daa  ;D ;D gerisi kolay...

Uğur Yıldız

bolunun sağ bekide çok iyi ya bide sefa diye bi çocuk ne öle müthiş adam  :P :P :P

spooks

celebi

Sivas İl Özel İdare   1 - 0   Çarşambaspor         
1930 Bafraspor   0 - 1   Çorum Belediyespor
şu an için ilk yarı sonuçları bu şekilde biterse sivas il özel idare maç fazlasıyla ve averajla 1. sırada oluyor 41 puanla ama haftaya bay. ve çarşambanın ahranti 3 puan var çankırı il özell zaten. yani çarşamba en kötü ihtimal  berabelikle dönmesi lazım.

özkan

bolu takımında ruh var aynı bizdeki gibi,adamlar deplasmanda olmasına rağmen dikine oynuyorlar,oynamaya geliyorlar her maçlarını..Ama sevmiyorum boluyu  :D

gurkan

bu bal lıgındekı macların sonucları  ıns  boyle  bıtmezz