Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

berusa55

18 March 2011, 01:47:56 #14490 Son düzenlenme: 18 March 2011, 02:03:56 berusa55
Bu kadar deli olmayın lem kafayı mı yedik ama süper lige çıkınca Karadenize atıyoruz kendimizi anlaştık ?  :D

5trawberry

berusa55

Hiç bilmiyorum ama bizim tribünlerde denendiğini düşünün bir an için; Allah muhafaza  :D

5trawberry

Paçalı, paçasız slip :D her telden çıkar  :D

5trawberry

Oynanacak maçların puan tarzında sonucunu kendimizin oluşturduğu ve puan durumunu kendi tahminimize göre oluşturduğumuz bi motor puan durumu içeren site vardı neydi o site acaba hatırlayan var mı ?

edmontdante

Alıntı yapılan: berusa55 - 18 March 2011, 01:47:56
Bu kadar deli olmayın lem kafayı mı yedik ama süper lige çıkınca Karadenize atıyoruz kendimizi anlaştık ?  :D

bu olur işte hem de süper olur

5trawberry

Ümit Kayıhan'ın facebook hesabına rastladım, naber taklacı aktör diye mesaj attım  :D

celebi

Serkan

bu video ibb'nin su topu takımının (=

cembaba

Arkadaşlar şu TRT'nin yayına erken girmesi için mail atsak diyorum. Çünkü, 5 dk kala yayına giriyor. Faydası olur mu sizce dersiniz?

fat55

Ve Temlik Kalktı!

Görev yaptığı dönemden kalan alacakları nedeniyle, kulüplerin elini kolunu bağlayan yöneticiler, artık bunu yapamayacak. Bank Asya 1. Lig başta olmak üzere, 2. ve 3. Lig'de yer alan takımların yöneticileri, alacaklarına karşılık kulüplerin gelirlerine temlik koyamayacak.

Bank Asya 1. Lig, Spor Toto 2 ve 3. Lig'de mücadele eden kulüplere iyi haber.. Bu liglerde yer alan kulüplerdeki bağlarını koparan başkan ya da yöneticilerin, alacaklarına karşı kulübün gelirlerine koydurdukları temlik artık mazide kaldı.

Özellikle Spor Toto'dan gelen yüksek meblağların kulüplere aktarılmasına engel olan şahıslar, TBMM'den çıkan yeni yasayla bu uygulamayı bir daha gerçekleştiremeyecek. Önergenin meclise sunulmasının hemen ardından kabul edilmesi ve yasalaşması, 1, 2 ve 3. Lig'de mücadele eden kulüplerin yüzünü güldürdü.

Bu arada yalnızca vergi ve sigorta borçlarında kulübün gelirlerine temlik koyulabilecek.

Kaynak: Fanatik Gazetesi

06 onur 55

>:( 100 yılın tribün olayı olur düşünsenize Engin Sever çıplak  :-[

FaTiH_HaN

Aman dikkat sonra maçlarımıza +18 işareti koyarlar maçlarıda gece 12'den sonra yaparız  :D ;D

cembaba

18 yaşından küçükler için uygun değildir flash flash flash :)

Atakumlu

Şampiyonlar Ligi Eşleşmeleri

Real Madrid - Totthenham
Chelsea      - Man Utd
Barcelona   - Shaktar
İnter         - Schalke 04