Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

berkay55

Diyarbakira gitmek icin sponsor ariyorum ilgililere duyrulur

Akyol

Alıntı yapılan: Serpico55 - 18 March 2011, 22:56:41
Guzel olmadı koreo :)
Kartonlar ufaktı birde ayakta açtılar güzel olmadı. Kumaşlar yamuk açıldı İstiklal marşında düzelir dedim daha da bozuldu. Yazı yok mesaj yok 10 üzerinden 3  :D

cembaba

Bizim  kareo on basar. Hiç güzel olmadı. Her yerde dalga geçtiler zaten :D Bu arada i. trabzon olamazsın şampiyon :D

Ollivanders

berusa55

Serkan

o rakı ve vodka şişeleri loca'lardan mı atıldı , acaba

berusa55

Alıntı yapılan: Serkan - 19 March 2011, 00:31:03
o rakı ve vodka şişeleri loca'lardan mı atıldı , acaba

Kesin. Yoksa onların normal tribüne girmesinin imkanı yok. ş.sizler ya biz burda düğme bile sokamayız ama adamın kafaya şişe yağıyor!

ahmetsefa55

Samsun'un 5 yıldızlı tek oteli Büyük Samsun Otel'de yangın çıktı. İtfaiyenin zamanında müdahalesi olası tehlikeyi önledi.

İlkadım ilçesinde bulunan 5 yıldızlı Büyük Samsun Otel'in 3. katında elektronik cihazların bulunduğu odada yangın meydana geldi. Elektrik kontağından çıktığı belirtilen yangını, Samsun Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri zamanında müdahale ederek etkisiz hale getirdi. Etrafı kaplayan duman nedeniyle otelde bulunan müşteriler, yangın merdiveninden inerek dışarı çıktı. Yetkililer, elektrik kontağından çıkan yangında ciddi bir durum olmadığını kaydetti.

Serkan

tribünden gariban biri atsa anında bulurdu yayıncı kuruluş, kalbur üstü adamaların olduğu yerden gelince öle geçiştirirler.

Ollivanders

baba yayıncı kurulus daha ne yapsın gosterdi işte :))) Yakalayacak olan guvenlikçiler :) yakalarlar mı orası ayrı.
Bu arada derbi oncesi ve sonrası facebook u kapatsalar ne guzel olur !

Serkan

Alıntı yapılan: ahmetsefa55 - 19 March 2011, 00:33:14
Samsun'un 5 yıldızlı tek oteli Büyük Samsun Otel'de yangın çıktı. İtfaiyenin zamanında müdahalesi olası tehlikeyi önledi.

İlkadım ilçesinde bulunan 5 yıldızlı Büyük Samsun Otel'in 3. katında elektronik cihazların bulunduğu odada yangın meydana geldi. Elektrik kontağından çıktığı belirtilen yangını, Samsun Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri zamanında müdahale ederek etkisiz hale getirdi. Etrafı kaplayan duman nedeniyle otelde bulunan müşteriler, yangın merdiveninden inerek dışarı çıktı. Yetkililer, elektrik kontağından çıkan yangında ciddi bir durum olmadığını kaydetti.

o kadar gelin büyük oteldeyim muhabbetine iyi kül olmadı :d

LisandroLopez

Trabzon'a inat Fener'in kazanmasına sevindim ne yalan söyleyim.. İnşallah bunların hepsine seneye biz ..... :))

kuzey55

bizim oflunun bi tarafı tutuşmuş galiba serkan :)

Jnr.Serkan

Bugün bu şehirin insanından nefret ettim.Saat 21:20 de eve doğru çıkıyordum çiftlikte araba geçmiyor sokaklarda insan yok.Allah belasını versin hepsinin...

LisandroLopez

Alıntı yapılan: Jnr.Serkan - 19 March 2011, 00:43:56
Bugün bu şehirin insanından nefret ettim.Saat 21:20 de eve doğru çıkıyordum çiftlikte araba geçmiyor sokaklarda insan yok.Allah belasını versin hepsinin...

Bunuda demesen iyidi Serkan yaa  :(