Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: Jnr.Serkan - 19 March 2011, 00:43:56
Bugün bu şehirin insanından nefret ettim.Saat 21:20 de eve doğru çıkıyordum çiftlikte araba geçmiyor sokaklarda insan yok.Allah belasını versin hepsinin...
kardesım macın heyecanı muhakkak vardır ama cıftlıkte zaten o saatlerde hayat kalmıyo  ;)

cembaba

Serkan

Alıntı yapılan: Serpico55 - 19 March 2011, 00:36:11
baba yayıncı kurulus daha ne yapsın gosterdi işte :))) Yakalayacak olan guvenlikçiler :) yakalarlar mı orası ayrı.
Bu arada derbi oncesi ve sonrası facebook u kapatsalar ne guzel olur !

hayır kardeşim benim dediğim atanı gösterirdi, daha önce rastlamıştık bu olaya, zaten luganonun elinde olan şişeyi göstersin  (=

berusa55

Süper lige çıktıgımız hafta biz sehri yakarken bir yerleri yiyen varsa çıksın da kutlasın bakim diğer şampiyoncukluklarını!!

isyan

Facebook'da Samsunspor sayfasini yöneten admin, bu site'ye üye'mi, eger üye ise bi zahmet Facebook'daki yorumlari silsin. Istanbul'lular sayfaya yorum yapiyo deli oluyorum vallah  >:(  >:(

isyan

admin silmi$ hele sükür  >l<

kuzey55

isyan

sadece "Sampiyonum Samsunspor" videosu altinda yorumlar vardi silinmi$ ama  ;)

kutsalforma

bizans macini kutlayan yoktur insallah memleketimde ??

kuzey55

yemekteyiz yarışması Samsun'daymıs Samsunsporlu birini olması iyi olur...Sitenin evde yemek yapan kılıbık abilerine sesleniyorum bi el atın şu işe :)

Ollivanders

Ajan

Formatı değişmiş yarışmanın artık halktan birileri katılmıyormuş Sadece şef ve aşçılar katılabiliyormuş.

Bu arada beyaz showda Kayahan konuk epeydir piyasada yoktu sesini özlemişim valla

spooks

##kdc##

Alıntı yapılan: Serkan - 19 March 2011, 00:31:03
o rakı ve vodka şişeleri loca'lardan mı atıldı , acaba

volkana nerdeyse isabet etcekmiş Allah korumuş :( o şişeyi bitirip attıysa yine iyi atmış ama atan hayvan, nerdeyse vurcakmış ;D

Serkan

lakin çok nadir bulunan sovyet vodkasıymış ; çift damıtılmış:d