Levent Eriş görevden alındı!

Başlatan roligan, 06 March 2007, 15:39:21

« önceki - sonraki »

Gurbetci Bülent

Arkadaslar Levent Hoca gitti demek ben ona aslinda suc bulmuyordum ve hicde demedim bu adam gitsin.
Ama sevindirici olan baskan mazharoglu sezon sonunda baskanligi birakacagim demesi cok güzel oldu vallahi.
Gelen adamin mucize yapacagini sanmiyorum ellindeki kadro belli zaten yarisi vasat futbolcular, iyi olanlarda zaten sezonu kapatmis.
Bari gelse gelse TANJU COLAK gelsin diyorum madem gemi batacaksa kendi kaptanimizlan batsin.

mehmet yılmaz

Açıkçası benim için sürpriz oldu. Telekom karşısında ya da İstanbul'da olacak bir puan kaybında bunun gerçekleşeceği ihtimaline odaklanmıştım daha çok.

Eriş'in kağıt üzerindeki performansı maalesef tatmin edici olmadı. İlk devre boyunca "bu takımı o kurmadı, elinden geleni yapıyor!" düşüncesiyle en ufak bir muhalefet olmadı hocaya. Kaldı ki, Samsunspor tarihinin belki de en fazla tahammül edilen teknik direktörü olarak tarihe geçti. Bu kulüp "yöneticinin marketinden alışveriş yapmadı" diye Yılmaz Vural'ı yemiş bir kulüp. Ertuğrul Sağlam, Multescu, Mitroviç, Hrubesch, Jarabinski, Özberk, Arıca vs. vs. Kimseye bu sabır/anlayış gösterilmemişti.

İkinci devre öncesi Eriş'in transfer listesinde olan isimlerin başında M.Ali ( D.Bakır), Erman Kılıç( Elazığ), Ufuk Ateş (Konya) Serkan Rençber (Eses) vardı. Ayrıca Gökhan Kaba'yı kesin ve net olarak silmişti kafasından. Yakinen biliyorum. Ancak bu isimlerden hiçbirisi alınamadı. Yerlerine B planındaki isimler kadroya dahil edildi. Belki bu bir mazeret olarak sunulabilirdi ancak buna rağmen Eriş "kadro istediğim gibi oldu, hepsini ben adırdım ve hedefe gideceğiz!" diyerek bütün sorumluluğu üzerine almış oldu.

Kazanılan maçlarda bile umut vermeyen bir oyun vardı ama o da dahil hepimiz "önemli olan netice" demiştik. Gerçekten de önemli olan netice idi ve neticeler de olumsuz olunca; hele ki iç saha sendromu ve golsüzlüğüne bir türlü çare bulunamayınca işler bu raddeye geldi.

Arkadaşlarımın çoğuna katılıyorum. Samsunspor'da asıl başarısız olan yönetimdir. Zaten, defalarca yazdık sağda solda; iyi günde de yazdık, hüsranlarda da... Bu yönetim zihniyeti ile başarı gelmez; gelecek olan başarı da kısa vadeli olur diye...

Peki, şimdi ne olacak?
Bir kere Süper Lig menşeli hocalardan kimsenin geleceğini düşünmüyorum. Çünkü fiyat olarak çok yüksek bedellerden kap açıyortlar bir; dönem sonu biz de yokuz diyen bir yönetimle niçin çalışmak istesinler iki, gelecek olan adan bir ön araştırma yapar ve yönetimin acemiler mangası olduğunu öğrenir üç... Ha, gelen olursa da 3-4 ay bir vurgun yapayım, para kazanayım diye gelebilir!..

Liglerde hoca değiştiren takımlar ya iyi bir yükseliş trendi yakalıyorlar ya da birkaç maçlık gösterinin ardından aynı tas aynı hamam devam ediyorlar. Benim ise birinci şık olmasını dilemekten başka yapabileceğim hiç bir şey yok!..

Bu sene için taraftarlık yanım ilk 6 neden olmasın, realist yanım neden olsun diyor!..

Telekom'u yener miyiz? Bir zahmet artık...

berusa55

sanırım galip öztürk geliyor...cünkü en son yapılan genel krulda yönetime galip öztürkün yegeni samsun sehirlerarası otobüs terminali müdürü fatih öztürk de girmişti!galip öztürk sesleri mi acaba bu durum!cünkü mayısda mazhar basoğlu bırakıyormus?ne dersiniz arkadaslar?

Sadece Samsunspor

bence çok yanlış bir karar - levent hocanın yerine yönetimden kişilerin gitmesi lazımdı şimdi yeni bir hoca gelicek bana 3 hafta süre verin diyecek o 3 haftada puan kaybedecez sonra playoff hayal olacak- çok saçma ve kötü bi karar-

yönetim istifa yönetim istifa

sunbeam

Yeni Direktör kim olursa olsun bu saaten sonra takima fazla bir sey katamaz. Yapacagi tek sey takimi motvie etmek. Oyunculardada belki yeni hava olusabilir. Bana göre Tanju falan degilde biraz daha tecrübeli hoca almamiz lazim.

Ama Samsun gercekten berbat oynuyordu. Özellikle gol atmayi birakin pozisyon üretmekte cok zorluk cekiyorduk. Bu sadece oyunculardan kaynaklanamaz. O yüzden karar dogru ama zamanimiz kalmadi. Ne yapip ne edip sansa mansa ilk 6 ya girip sansimizi denememiz lazim. 23 Hafta boyunca genelde vasat veya kötü futbol oynanyan takim birden bire göze hos gelen futbol oynayip gol makinsasina dönüsemez. Yeni direktör eger sezonu basarizis bitirirse bahanesi hazir zaten: "Bu takim cok kötü durumdaydi. Oyuncular idmansiz. Sezon basindan beri takimin basinda olsam böyle olmazdi"...

Clint_Eastwood

Sadece Ege takımlarını bilen biri bize ne verebilirdi ki zaten... Umut tacirliğinden başka biley yapmadı... Hep Altay kökenli futbolcuları kadroya kattı... Yolu açık olsun demekten başka bişey gelmiyor içimde... Play-Off'a kalsak da çıkamayacağız bu yüzen kimin geleceğinin bir önemi yok artık...

King Of The North

Levent Eriş istifa sesleri duyulmadan biletini kestiler demek adamın.Yalnız hayatımda tanıdığım en delikanlı teknik adam çıktı Levent hoca.Adam Altay naçından sonra çıktı hiçbir bahanem yok takımım çok kötü oynadı dedi helal olsun.Birileri gidecekse yönetim acilen gitmeli.Adnan ölmez de bunlar gibi hergün ağlıyordu,yok para yok,yok dstek yok,yok bilmem ne.Al işte belediye başkanı Akepeli.Akıttığı suların musluklardan birazını da Samsunspor için akıtsalar ya.
Bu saatten sonra gelen de sihirli değnek değdiremeyeceğine göre hayırlısı olsun diyelim..

supporter

Yönetim yine hedef saptırdı ligin ilk yarısındaki Altay maçından sonra da tepkileri azaltmak için Uzun'u feda etmiş gibi yapmışlardı

MeL_55

AlıntıSamsun'da büyük deprem!

Samsun kaynıyor! Son haftalarda gelen başarısız sonuçların ardından Samsun'da deprem yaşanıyor. Levent Eriş ile yolların ayrılmasından sonra Samsunspor Kulübü Başkanı Mazhar Başoğlu da , yönetim kurulunun sezon sonunda netice ne olursa olsun görevi bırakacağını söyledi.

Nuri Asan Tesisleri'nde teknik direktör Levent Eriş'in görevi bırakması ile ilgili basın mensuplarının sorularını cevaplayan Başkan Başoğlu, "Mevcut yönetimin gitmesinin Samsunspor'a bir fayda getireceğine inansam bir dakika durmaz görevi bırakırdım" dedi.

Özellikle 2. devre doğru transfer yaptıklarını, ancak alınan kötü neticelerin sorumlusunun teknik yönetim olduğunu öne süren Başoğlu, şöyle konuştu: "Burada yönetimin hiçbir suçu yok. Bu nedenle Levent Eriş ile görüşerek yollarımızı ayırdık. Ligin bitmesine 11 hafta kaldı. Kan değişikliği yapmasak ya da geç yapsaydık ileride daha büyük sorunlarla karşılaşabilirdik. Aslında kumar oynadık. Umarım kazanırız. Kalan maçları mutlaka kazanmalıyız. Yoksa Play-Off'da hayal olur."

Yönetim kurulu olarak sezon sonunda netice ne olursa olsun görevi bırakacaklarını açıklayan Başoğlu, sözlerine şöyle devam etti: "Samsunspor ligde iyi durumda olsaydı genel kurulda bir sürü taliplisi çıkardı. Ancak kimse çıkmayınca zorunlu olarak takımın kaosa sürüklenmemesi adına biz yeniden aday olduk. Ama sezon sonunda bizde yokuz. Samsunspor Süper Lig'e çıksa da çıkmasa da kesinlikle sezon sonunda olmayacağız. Şimdi istifa etmemiz, kulübün altına bomba koymaktan farksız olur."

Alemci İsmail

Gönderin bakalım hocayı,sezon sonunda oynadığınız kumar işe yarayacak mi bakacaz.Sezon sonunda yönetimin gidecek olması da sevindirici.Samsunspor gerçek Samsunsporluların yönetiminde sportif başarıya ulaşacaktır.

cagdasahmet

Zaten söylenecek cogu seyleri yazmissiniz arkadaslar

Ilk duydugumda sasirdim fakat denemek'te fayda var.belki sizin de dediginiz gibi degisik bir hava olusur takimda.Benim dikkatimi ceken sayin Eris gercekten takimda bazi oyuncular "tafra yapiyor" dedi mi ? Eger öyleyse kimlerden bahsediyor ? Erol olabilirmi ?

Hayirlisi olsun

Yönetimin tamamen birakmasi basa bu isi bilenlerin ,  Samsunsporlularin gecmesi gerekir.

cem 55

bence cok yanlıs bi karar haberi simdi okudum ve sok oldum tamam takım iyi top oynamıyodu kac haftadır bizde sitede defalarca dile getirdik bunu ama bence asıl suclu futbolcular inanın izmirde seyrettıgım samsunsporlu futbolcular ciddiyetsiz ruhsuz sahada ne yaptıkları belli olmayan mac bitsede gitsek havasındalardı saha kenarında levent hoca yemin ediyorum size daha cok cırpındı terledi.Kocaeli macının sonunda levent hocanın nasıl sevindigini maca gidenler iyi bilirler.bu takımda ilk on bir oynayacak 3 adam var kanımca bunlar 1-feridun 2-serdar özkan 3-tufan takımın geri kalanı acı ama bu formanın hakkını veremeyen  adamlar bu işler akınlarla mustafa çiceklerle gokhan kabalarla olmaz olmuyorda sımdı kım gelecek takımın basınada ne verebilecek bu saatden sonra takımı tanıyayım derken sezon bıtecek hedefımız gelecek sene diyecek yazık cok yazık olan yıne biz taraftara olacak bu arada bende taraftar grublarının yaptıgı davranısı destekliyorum bence levent erişin en azından sezon sonuna kadar takımın basında kalması ve azda olan ilk 6 sansımızın gerceklesmesi için bunun gerekli oldugunu düsünüyorum.

ali ihsan

Madem sene sonu bu yönetim gidecek hocayı niye kovuyorsunuz.Hangi hoca sene sonu olmayacak yönetimin sözüne güvenip gelir ya.Altyapı hocasıyla ligi tamamlarız.Keşke Raşit Çetiner veya Reha Kapsal takımın başına gelse ama çok zor.

maço

arkadaslar bız bu gıdısle zaten ılk 6 ıya kalamayacaktık barı yenı taze kan gelırse belkı bı kıpırdanma olur yoksa bu sekılde takım 2 pas yapamayarak hıc bıryere gıdemeyız

KaleArkası

Asıl acilen sepetlenmesi gereken bu yönetimdir.Şu takımın düştüğü hale bakarmısınız yaa.Benim korkum bu takımın başına Sadi Tekelioğlu getirilmesidir.Takım yavaş yavaş trabzonlaştırılmaya  mı başlanıyor acaba demekten kendimi alamıyorum.Bu pis kokular rüyalarıma kabus gibi giriyor.Bu takımı bu hale düşürenlerin Allah bin türlü belasını versin

Hocanın şu anda gönderilmesi ne kadar doğru ne kadar yanlış onu zaman gösterecek.Dikkat çekilmesi gereken bir noktada tehlike bölgesine yalnızca 9 puan kaldı arkadaşlar,Yani 3 maç.Allah korusun,Allah sonumuzu hayır etsin.Bu seneyi istemeden söylüyorum ama Lig B ye düşmeden kapatalım.Yazık günah Ne hallere düştü koskoca Samsunspor