LİG A 23.Hafta Altay 2-0 SAMSUNSPOR

Başlatan KaleArkası, 26 February 2007, 23:00:24

« önceki - sonraki »

Sempatik Bengülü

yazık yaa bu haftayıda puansız kapattık.merak ediyorum sonumuz ne olucak.yeter artık yönetim bişeyler yapsın.

hasselbaink

İkinci Devre Altay bizi resmen ezmiş, Adamlar şov yapmışlar. Bir tek Feridun kalmış ayakta.
Engin Uzun'un golleriyle kazanırız diye ümit etmiştim ama olmadı... Önümüzdeki bahanelere bakacağız artık. Ben en çok Cevat Öncü'nün basın açıklamasını merak ediyorum.

tunç güvenoðlu

bugun aklıma FAİK CETİNER İN bır pazar aksamı spor porgramında soyledıgı laf geldı.
demıstıkı o zananlar ben samsunsporu konusmam nasıl konusayım kı bır hafta once fenerı yener sonra lıg sonunsundan fark yer ben hayatımda boyle ıstıkrarsız bır takım gormedım bu samsunpor yıllardır ıstıkrarsız bır takımdır dıye.
aynen katılıyorum bu laflara ılk altıya kalsak da play offtan cıkacagız bıle dıyemıyoruz bu takım yuzunden en ufak bır ısık bıle yok.
eger bızım bılmedıgımız ıcten bır sorun yoksa bu formayı gıyen futbolculara yazıklar olsun .

baha55

Alıntı yapılan: "tunç güvenoğlu"bugun FAİK CETİNER İN bır pazar aksamı spor porgramında soyledıgı laf geldı.
demıstıkı o zananlar ben samsunsporu konusmam nasıl konusayım kı bır hafta once fenerı yener sonra lıg sonunsundan fark yer ben hayaımda boyle ıstıkrarsız bır takım gormedım bu samsunpor yıllardır ıstıkrarsız bır takımdır dıye.
aynen katılıyorum bu laflara ılk altıya kalsak da play offtan cıkacagız bıle dıyemıyoruz bu takım yuzunden en ufak bır ısık bıle yok.
eger bızım bılmedıgımız ıcten bır sorun yoksa bu formayı gıyen futbolculara yazıklar olsun .

aynı yorumu bende dinlemiştim cok haklısın aynen böle  sölemişti...ve artı olarak taraftarını bu kadar yoran  bi takım yokkk

körfez55

maçı tribünden izleyen biri olarak şunu söylemeliyimki gerçekten çok kötüydük..ne doğru düzgün pas yapabildik.nede adam gibi bi pozisyonumuz vardı.adamlar resmen şov yaptı.geçen hafta coplattıkları taraftar uzak olmasına rağman yine tribündeydi.ama sahada takım yoktuu..biz bo younla değil süper lig küme bile düşerizzz.yazık olsun vaktimize ve paramızaa.izmir sokaklarında altaylılarla konuştuk çok kötü bi takımınız var diyolar.ayrıca sinan özkan ve erol yine berbattı.akın zaten iyi bir kaleci olmadını tekrar gösterdi.

maço

uanda kou lu arakdasla beraberız ızmırde dolasıoruz atkılarımızla takıma gelınce bu takımdan bı ... olmaz kac saatlık yola ragmen yalnız bırakmadık 400den fazla samsunsporlu vardı takımımızı yalnız bırakmadık ama bu futbolcuların buunu bıle anlayabılecek kapasotelerı yok napalım artık onumuzde ıkı tane deplesman macı var onlarda da yalnız bırakmayacagız takımımız ne kadar kotu olursa olsun

RauL^^

elinize ayagınıza sesinize yüreğinize sağlık....

edmontdante

Hala hesap yapıyoruz ilk altı için.Bunun nedeni içimizdeki SAMSUNSPOR'LULUK bir türlü havlu atmış olmayı kabullenemiyoruz.19 MAYIS'ı gs,fb,bjk ye dar eden bu takımın düştüğü bu hali gururumuza yediremiyoruz,hala ümidimiz var buraya gelen takımları yine ezeriz belki bu hafta diye maça gidiyoruz bu nedenle.Ama yanılıyoruz.ARTIK  BU TAKIMDA ERCAN'LAR,BÜNYAMİN'LER,OSMAN'LAR,ERTUĞRUL'LAR,TİMOFTE'LER,İSA'LAR,CENK'LER,CELİL'LER YOK BEYLER.BU ADAMLAR TOPÇUNUN KRALLARIYMIŞ.Şimdikiler kimse kusura bakmasın ama topçu mopçu değiller.Hepsi şarlatan bunların (Birkaç tane savaşan adam var bunları ayrı tutuyorum)Erol'muş,Gökhan Kaba'ymış. Adamların umrunda değil SAMSUNSPOR.Tamam umrunda değil ama gururları da mı yok.Yenilmeyi  bu kadar mı kolay hazmedebiliyorlar.

Ve tabiki Levent Hoca.Ne kattı bu takıma.Koca bir hiçbirşey.3 pas yapamayan,maçı bir tane verkaç yapmadan bir ara pası atmadan,bir tane kanat bindirmesi yapmadan  maçı tamamlayan bir takım var sahada.Varsa yoksa uzun top,sonuçsuz yan pas.Diyelim ki futbolcu kalitesi düşük.Tamam düşük de bunlar mahalle takımı oyuncuları değiller ya Hepsi profesyonel adamlar.Ama futbolun temel kurallarını uygulamıyorlar.Levent Hoca da bu konuda hiçbir şey yapmadı.Kısaca sahada futbol benzeri bir oyun oynanıyor ama bu futbol değil kesinlikle.

Altay'dan 2 yiyoruz.Altay'a bakın tanıdığınız bir tane oyuncu var mı.EN İYİ OYUNCULARI DENİLEN EROL'U BİZ ALMIŞIZ.En iyileri Erol işte.Ama futbol oynayabilen bir takım ki bu takım şu anda ilk 3 de.Buradan anlaşılan önemli olanın  takım olabilme becerisi olduğu.Ve bunu gerçekleştirecek olan da hoca.Ama malesef bunu başaramıyor Levent Hoca.Takıma bu zaman kadar bence futbol adına hiçbirşey katmış değil.

İlk 6 konusunda bir şey diyemem belki yakalarız ama play-off da bu takımın  bu haliyle şansı olduğunu düşünmüyorum.Nedeni çok basit çünkü takım futbol oynamıyor.Sadece boğuşarak maç kazanılmıyor

samsunmania

Sevgili arkadaşlar;
Bu maçın yorumu yok.Samsun forması bu kadar ucuz demek. Sahada dolandılar resmen. 16 saat yol gen kardeşlerim için çok üzüldüm. Ben de gururla 10 arkadaşımı maça götürdüm. Ve rezil oldum. Bir tane kombine atak yapılmaz mı. O Erol denen adama ne demeli. Zaten gol yapabileceği pozisyon döndü gol yedik. Kahroldum. Aylardır takımım İzmire gelsin de hemşehrilerimle buluşup keyif yapalım takımımızı destekleyelim dedik sonra Altayı alkışlayıp geri döndük. Feridun hariç kimse top oynamadı.

yk55

edmontdante kardeş yorumalarına bire bir katılıyorum.

ben diyarbakır maçından sonra söyledim. bu takımdan bi bok olmaz diye. bu şerefsizlerin hepsini kovcaksın takımdan. eskden takımda bi ruh vardı. şimdi ne ruh var ne de hayat. bizde hala takıma destek veriyoz. ya arkadaşlar bazen diyorumki keşke bi takım tutmasaydım diye. ne lanet bişe bu resmen bağımlıyız. bir kliniğe yatmak istiyorum artık. varsa tanıdık bi yerler bana bi haber verin. offfffffffffffffffff
offffffffffffffffffffffffffffff

mehmet yılmaz

Öğrendiğimiz kadarıyla Altay, bize oranla iyi bir oyun ortaya koymuş ve ilk maçta olduğu gibi yine 2-0 kazandı. İçeride iyi top oynayan Altay, hem bu geleneğini sürdürmüş oldu hem de kendisine yaklaşmamıza mani oldu. Samsunspor'a dışarıdan bakılınca "neden olmuyor?" sorusu sorulabilir ancak sorun içeriden görülebilir yalnızca. Samsunspor'un sıkıntısı yönetim anlayışından kaynaklanıyor ve bu yönetici profili ve tarzı ile sadece geçici başarılar kazanılabilir. Samsunspor, kendi kültürüne muhalif bir şekilde idare ediliyor ne yazık ki!..  

Taraftarlıktan kaynaklanan bir iyimserliğimiz her daim var; olacaktır da ancak gelin görün ki, yalancı bahar bitiyor sanki. Alternatifi bol kadro denildi ancak bitirici vuruş yapabilecek bir forvet oyuncusu alınamadı maalesef. Erol Kapusuz ilk 6 hafta itibarıyla neredeyse bir fiyasko oldu bizimi için. -ki olabilir, her futbolcu her takımda aynı performansı gösteremez ama bu gerçek bizim isyan etmemize de mani olamaz.

Samsun'dan İzmir'e kadar giden 250 kadar taraftarın hali hiç mi içlerini parçalamaz acaba? Kendileri sabah uçağıyla Samsun'a indiklerinde o insanlar daha yolculuklarını tamamlamamış olacaklar...

İlk devre kendisine ait olmayan bir takımı idare ettiği için mazur görülen ve ilk 6 haftada şimdiden ortadaki 18 puanın yalnızca 10'unu alabilen Levent Eriş'in de sorgulaması/sorgulanması zaman geldi artık. Devre biterken üsttekilerde bir irtifa kaybı olabileceğini söylemiş ve eklemiştik; peki, Samsunspor bu düşüşe karşılık hamleler yapabilecek mi? Anlaşılan o ki, cevabımız hayır olacak...

Aldığı haklı galibiyetten ötürü Altay'ı tebrik ederim. Bu beceriksiz yönetimin bize yaşattığı hayal kırıklıkları Altay Dağları kadar yüksektir belki de...

Ladikli

Yenilmemiz gayet normal.Kendi evimizde maç kazanmaktan,gol atmaktan,baskı kurmaktan,sonuca gitmekten aciz bir takımız.Yok iç saha fobisi,taraftar baskısı,stresi,bilmem neside nesi.Sen profesyonel değilmisin?milyonlara imza atmıyomusun?Sahaya çıkıp varını yoğunu ortaya koyacaksın,ölümüne oynayacaksın,oynamıyacaksan çekip gideceksin.Samsunspor kimsenin çifliği,yan gelip yatma yeri değil,yoksa hayrınıza oynuyosunuzda bizimmi haberimiz yok.Son birkaç yıla kadar tüm takımlar Samsun'a korkarak gelirlerdi.Şimdi ise bütün takımlar üç puan almak için geliyor.Samsun'daki maçlarda attığımız gol sayısı da gerçekten çok komik.İç saha maçlarında puan dağıtma bonkerliğine devam ettiğimiz sürece işimiz gerçekten de çok zor.Deplasman da devamlı kazanma gibi bir şey söz konusu değil görüldüğü gibi.Çünkü;tüm takımlar kendi evlerinde kazanıp,deplasmanda da yenilmememeye çalışıyolar.Bu büyük taraftardan utanın diyecem ama sizde yüz varmı bilmiyorum.

MeL_55

körfez55

bugünkü kötü oyuna rağman ben mi iyimser düşünüyorum bilmiyorum ama ben takımın düzeleceğine ve play_off a kalacağımıza inanıyorum..biz desteğimizi sürdüreceizz..

samsunmania

Takımın acilen silkinmesi lazım.Bu ligde herşey olur. Beni korkutan mağlubiyet değil oynanan futbol. İnanın 3 pas yapamıyoruz. Adamlar lay lay yaparak yendiler bizi. Büyük Samsunsporuma neler olmuş böyle. Biz yine de sonuna kadar takımımızı destekleyeceğiz.