LİG A 23.Hafta Altay 2-0 SAMSUNSPOR

Başlatan KaleArkası, 26 February 2007, 23:00:24

« önceki - sonraki »

baha55

golu sadece mackolik verdii..yanlış vardır inşallahh
bilgisi olan varmııı

sinoplu

valla ilk yarıdakı o umutsuz maclar serisi baslamaz umarım haftaya telekom var evımızde oynamanın stresiyle dusunmek bile istemem valla

sinoplu

65' Altay  2 : 0  Samsunspor GOAL!!! :(

dıger sıelerde yazıyo

Tamer55

evet şimdi 2-o oldu 65 dakikada

baha55

ben telekom maçından hiç korkmuyorum..samsunsporu biraz tanıyosam..samsunspor  evire  cevire yenecek telekomu..bu liğde  belkide en  kolay maçımız olacak ..ama  bu maçı  kaybedersek o maçın bi anlamı olmayacak gibi..aslında cok da karamsar olmamak lazım bıu  maçdan bir puan iiyi olurduu

Gurbetci Bülent

Hadi arkadaslar pazariniz zehir etmeyin, evli olanlar alsin ailesini gezmeye gitsin bi pazarimiz var zaten onun icine bu takim ediyor.
Bu mactan artik bi bok olmaz olsa olsa fark olur.neyse ümitler bitmedi haftaya insallah telafi ederiz.

berusa55

Amsterdamli

Gecen haftaki mactan sonra yok sanssizdik, yok buz gibi golumuz verilmedi, yok hakem tarafli duduk caldi, yok cok bastirdik oyunun hakimi bizdik laflarini duyunca ben bu takimdan birsey olmayacaginin kararini vermistim.

Malesef maclari izleme imkanim yok ama oldugu zamanda resmen yaniltildigimizi acikca goruyorum. Bu takim rast gele futbol oynuyor sahada en ufak bir organize atak yok, taktik yok haftalardir ahkam kesiyorlar bizim yenemiyecegimiz takim yok bilmem ne super top oynuyoruz rakibi boguyoruz.

Sezon basindan beri kac futbolcu aldi gonderdi bu takim. Yani koca Samsunsporun arkasina siginarak birton atip tuttular ama sadece atma ile olmuyor isler. Inanin bana bu idare teknik heyet baska bir takimin basinda olsaydi halleri perisandi. Samsunspor ismi oldugu icin bu orta siralarda tutunuyoruz iste. Arlanmadan ilk 2 diyerek taraftarlari habirem yaniltmalarida cabasi zaten.

Yeter valla, koyun PAF takimdan gelen cocuklari bildikleri gibi oynasinlar. Onlar birbirlerine uyumludurda zaten ve zamaninda basarilida oldular. Genc milli takimdada bosuna oynamiyorlar. Bu cocuklari ve Samsunsporu harcamayin. Engin Uzunlari kademe kademe yukselenler Samsunsporuda kademe kademe kucultuyorlar.

cagdasahmet

Samsun'da bu E.Uzundan baska adam yokmu ???? Neden israr ediliyor bu adamda ?

yönetici

Alıntı yapılan: "cagdasahmet"Samsun'da bu E.Uzundan baska adam yokmu ???? Neden inat ediliyor ?

Engin Uzun sahada değil belki ama, kafalarına göre iş yapabildiklerini, her şeye hakim olduklarını gösterecekler ya, işlerine gelmeyen insanları  "istifa etti" deyip aradan çıkaracaklar ya,
Uzun isminde de herhalde o yüzden inat ediliyordur.

baha55

Alıntı yapılan: "Gurbetci Bülent"Hadi arkadaslar pazariniz zehir etmeyin, evli olanlar alsin ailesini gezmeye gitsin bi pazarimiz var zaten onun icine bu takim ediyor.
Bu mactan artik bi bok olmaz olsa olsa fark olur.neyse ümitler bitmedi haftaya insallah telafi ederiz.

Aslında cok haklısın...bütün haftamız zehir oluyo..işverimi azalıyo stres sıkıntı..samsunspor dünyanın en dengesiz ve  en cok taraftarını üzen takımıdır..bu kadar inişli cıkılı ve vurdum duymaz< bi takım olmaz..yen gidip kasım pasayı yenme kardeşimm. gel evinde elazıgı dayarı yhen..altyayı yenme berabere kal. ama evinde diyarı yen..inanın kaç  gün önceden maçın heyecanı sarıyo , maç saati imkanı olanlar gidiyo olamayanlar  pc basında falan stres..arkadasların la ailenle bişey yapmıyosun..pc  basında gol bekliyosun.millet dalga geciyo...sonrasıı ne..stress  stress  kötü bi hafat..3  kurusluık adamların dalgası maymunu oll..sonra yönetim ne yapsınn..taraftarı demir  parmaklıklarla  kitleyen acık acık ts liyim diye adamı  küfür eder gibi  yönetime alsınn..olmaz olsun yaaa  olmaz olsunnn..bu taraftar haketmiyoo bunlarıııııı..yeterrr..artık üzülmek sıkılma stres olmaz baskasınınmmadarası olmaz istemiyoruzz..adam gibi  yönetim öz be  öz  samsunluı  ..adam  gibi topcular istiyoruzzzz...topcularında  i,skeleti samsun cocukları olmalı..yenilelimde onlarla yenilelim..izmir  cocukjları ile !!  altayı yenemezsin kardesim..topcuların tazen kaç tanesi kirakık yarısıda ya yarımsezon yarısıda 1 sezon..sonra gişt izmmir  cocukları ile  altayı  yen olduuuuu.....Herkeze giderrrrrrr :(((

cagdasahmet

Alıntı yapılan: "baha55"Aslında cok haklısın...bütün haftamız zehir oluyo..işverimi azalıyo stres sıkıntı..samsunspor dünyanın en dengesiz ve  en cok taraftarını üzen takımıdır..bu kadar inişli cıkılı ve vurdum duymaz< bi takım olmaz..yen gidip kasım pasayı yenme kardeşimm. gel evinde elazıgı dayarı yhen..altyayı yenme berabere kal. ama evinde diyarı yen..inanın kaç  gün önceden maçın heyecanı sarıyo , maç saati imkanı olanlar gidiyo olamayanlar  pc basında falan stres..arkadasların la ailenle bişey yapmıyosun..pc  basında gol bekliyosun.millet dalga geciyo...sonrasıı ne..stress  stress  kötü bi hafat..3  kurusluık adamların dalgası maymunu oll..sonra yönetim ne yapsınn..taraftarı demir  parmaklıklarla  kitleyen acık acık ts liyim diye adamı  küfür eder gibi  yönetime alsınn..olmaz olsun yaaa  olmaz olsunnn..bu taraftar haketmiyoo bunlarıııııı..yeterrr..artık üzülmek sıkılma stres olmaz baskasınınmmadarası olmaz istemiyoruzz..adam gibi  yönetim öz be  öz  samsunluı  ..adam  gibi topcular istiyoruzzzz...topcularında  i,skeleti samsun cocukları olmalı..yenilelimde onlarla yenilelim..izmir  cocukjları ile !!  altayı yenemezsin kardesim..topcuların tazen kaç tanesi kirakık yarısıda ya yarımsezon yarısıda 1 sezon..sonra gişt izmmir  cocukları ile  altayı  yen olduuuuu.....Herkeze giderrrrrrr :(((

agziniza saglik

hasselbaink

Merak etmeyin beyler birazdan Mazhar'dan Cevat'a bir uzun top gelir o da hızlı forvetimiz Engin'e uzatır. Ve Engin tek vuruşla 3 gol birden atıp maçı 3-2'ye taşır.
Endişeye mahal yok...
Sakin olun!..

Bu skorlarla G.Antep Bş. Bld bile yakalıyor bizi. Üsttekilere şamar oğlanı gibi yenildikten sonra isyan etmemek elde değil. 1500 km. yol giden o taraftardan da mı utanmayacaklar?

Evet, şu an bir kızgınlık anında yazıyorum bunları, belki de pişman olacağım ama bu adamlara rağmen Samsunsporlu olmaktan pişman olmayacağım hiçbir zaman.

Tamer55

telekomu yensen ne olur yenmesen bir sonra ki hafta istanbulspor maçı var böyle üst sıralardaki takımları yenemiyoruz işte bu takımın yıpranmamış futboldan anlayan taraftarlarla sorunu olmıyan habire borç oduyoruz edebiyatı yapmayan yeni bir yönetime ihtiyacı var ve takımda büyük bir revizyon yapılması gerekiyor bence

Gurbetci Bülent

Hepimiz Samsunsporluyuz bizim isyanimiz futbolculara degil yönetime yaptigi transferleri.Bizim su kadroya baktigin zaman süperligde oynayacak 2-3 adam ancak cikar.Ne cüretle milleti kandirip bu sene süperlige cikacagiz deniyor.Bu Takim sampiyon olsa bile bu takimlan 10 puan ancak toplar ve dogru lig A yine geleriz.Siz saniyormusubuz sampiyon olunca bu yönetim süperlig kaliteli 7-9 futbolcu alacagina.hani para hani yönetim.
Kongre oluyor karadenizin en büyük sehrinden 1 tek aday cikiyor arkadaslar 1 tek aday bu herseyi gösteriyor zeten.Bosuna erolari burhanlari almayin.Yönetim olarak cik delikanli gibi biz 2-3 sene lig a da oynacagiz deyin paf takimin en az 5-6 futbolcu alin hem onlar pissin takima katki saglasin hemde siz bütcenizi cogaltirsiniz.Bu takimi biz yine destekleriz ama milletle tassak gecmisinler ben ona üzüzlüyorum.