LİG A 23.Hafta Altay 2-0 SAMSUNSPOR

Başlatan KaleArkası, 26 February 2007, 23:00:24

« önceki - sonraki »

bluegreen55

Ceyhunu yolla sen (gittiği her takımı çıkışa geçirdi)

Celili  yolla sen (malatyanın ilk yarı zirveden kopmamasının nedenlerinden)

Rafaeli yolla sen (Manisa liderliğe oynarken en önemli adamı oldu)

Ayariyi yolla sen

mehmet polatı yolla.

dahasını hatırlayamıyorum..

sonra aldığın oyuculara bak...

gökhan kazma
burhan bezgin
erol kaygusuz

sorumlu ise artık: levent sıvış

yönetici

İzmir / Altay deplasmanında Samsunspor taraftarı

Kaynak : Tribundergi, meetKSK

Gurbetci Bülent

Arkadaslar su kadroya bi bakin

Hakki     Mehmet polat      ayari

mehmet naz     musa

celil                        tamer
           ceyhun      kais

Rafael           cenk

su adamlarin kiymetini bilemedik yerine

Gökhan,burhan,Erol,tufan,sinan,serdar, bu öküzlerlen devam ediyoruz.... senin gibi yönetimin ve teknik heyetin a..... koyum ben.
Takimi ve bizleri rezil etdiniz rezil  koskoca SAMSUNSPOR lig A da ilk 6 icin kicini yirtiyor ve onu bile basaracak kapasite yok YAZIKLAR OLSUN

hasselbaink

Bakalım çok kıymetli basın sözcümüz bu hafta neler diyecekler?
Benim tahminim şu;
Maalesef hiç hesapta olmayan bir yenilgi aldık. Sakat ve cezalı futbolcularımızın eksikliğini hissettik. Oyuna çok iyi başlamıştık ama hiç beklemediğimiz bir gol yiyince planlarımız bozuldu. Bu şekilde oynarsak ilk 6 bizim için bir hayal olur. Ancak yine de Telekom maçını ve ardından da İstanbul maçını kazanarak çıkışa geçmek istiyoruz. Oyuncularımıza ve hocamıza güvenimiz tamdır.

Bakın bakalım, şaşacak mıyız?

timofte

Ya her hafta cümlelere dikkat ederek, metaneti koruyarak yazmaya çalışıyoruz. Bir yere kadar artık. Koskoca Samsunspor'u ne hale getirdiler. Altay'a içerde-dışarda yenildik. Bolluğa bak. Onun dışında Samsunspor'la maç yapmasını bile hazmedemediğimiz takımlar var. Bunların da hemen hepsine bizi yenmenin zevkini tattırdık. Ben Fb Gs 'ye hiç iddiamız yokken bile yenildiğimizde ezeli rekabet tablosu adına üzülürdüm, bir de şu halimize bak.

Yazık günahtır, bu yöneticilerin hiç içi sızlamıyor mu da bir kez olsun özür bile dilemediler?

Hem kel hem fodul denir bunlar gibilere. Sahada ruhsuzluk varsa, bu yönetimin de ruhsuzluğudur kesinlikle. Kukla başkanlarla olmaz. Kişilikli adamları, adam gibi adamları da dışlıyorlar. Desteklemiyorlar. Yazıklar olsun. Koca Samsunspor'u siyasetin oyuncağı yaptılar. Bu saatten sonra bu ahvalde yensen ne olur yenilsen ne olur!

oğuzhan55

Elazığ yenilgisinin bir daha tekrarlanmamak üzere gerçekleşmiş bir kaza olarak görmemiz gerektiğini düşünmüştüm.Sonra Diyarbakır beraberliğide kazandığımız 1 puana dayanarak hafif hasarlı bir kaza diyelim.Ama ilk 6 yarışında oldukça önemli olan rakibimize karşı aldığımız bu mağlubiyete ben "rezaletten" başka bir şey diyemiyorum.Üstelik uzak bir deplasman olmasına rağmen sayıca oldukça iyi olan taraftara rağmen bu mağlubiyete kılıf uydurulursa buna da kimse kusura bakmasın "yüzsüzlük" derim.
Artık bu takım üzerinde kimin ne hesabı varsa yapsın.Anlaşılan futbolcularda,teknik ekipte,yönetimde biz taraftarların düşündüklerini düşünmüyorlar.Demek ki onların hesabına göre bu şekilde play ofa kalınıyor.Madem öyle onlar böyle devam etsinler.Ama kendi sahamızdaki puan kayıplarında bu takımı destekleyen taraftardan utanmıyorlarsa bile en azından deplasmanda onları destekleyen taraftara karşı kendilerini biraz olsun sorumlu hissetsinler.Hatta kendilerini onların yerlerine koysunlar diyecem ama zaten bunu yapabilselerdi bizde şimdi süper lig yolunda acaba şampiyonluğumuzu ne zaman ilan edeceğiz onun hesabını yapıyor olurduk.Ama nerdeeeeeeee. :(

jean

saka maka maclar azaliyor ve maglesef istedigimiz olmuyor diyecek bir seyim yok fazla

King Of The North

Bugün iyi ki çalışıyormuşum maçın 75.dakikasında mackolik.com a bir baktım 2-0 yeniliyoruz.İyi ki maçı takip etmemişim yoksa evde kanser olurdum heralde.Bu ne arkadaşlar tam umutlanmışken gene alt sıralara indik.Benim korkum 2 maç daha kaybedersek küme bile düşebiliriz.Bu takımda Adnan,Serkan Dökme,Kenan falan hepsi hikaye olmuş.Ben 2.ligde oynasam bu isimlerin karşısında ayağım titrer ama bunlarda ne ruh kalmış ne de inanç.Yönetim zaten gittikçe rezalet duruma geldi.Ben dedim bu takımı bu ligden de düşürür bu ş.....ler.Sonra da Trabrumun alt yapısı yaparlar.

cem 55

su an saat 5.00 ve ben izmrden istanbuldakı evime yeni girdim saat 7.3o dada kalkıp işe gidecem bunları hesaplayarak izmir deplasmanına gitmiştim ama böyle rezil bi futbol inanın beklemiyordum.Resmen rezil olduk organize bi atak bile geliştiremedik .Macı benımle birlikte izleyen arkadaslarımda yazmıslar takımda ayakta kalan oyuncumuz feridundu onun yanında biseyler yapmaya calışan serdar özkan ve ilk golde hatalı olmasına ragmen tufan vasata yakındı.Takımın geri kalanı ise 3.lig seviyesinde bile top oynamadılar herkes kötuydu ama forvette sinan özkan diye bı adam var inanın gokhan kabayı arattı bana igrenc oynadı kac mactır evrenı övuyoruz 2 goldede hatası var ilk golde topu tufanla birbirine biraktılar 2.golde ömer atesle aynı topa girdiler 2 pozisyonda gol oldu akın kaleci degil bence altay farkı kacırdı akının kurtardıgı pozisyon yok adamlar kale agzından topu dısarı vurdular kaleyı tutsa onlarda gol olacak hocada nıye maksiçe sans vermez onuda anlamam mustafa çicek 55. dakıkaya kadar sahada dolasan erolun yerıne oyuna girdi erol cıktı dıye sevındık ama mustafa daha kotu oynadı  bence bu adamında bu takımda işi yok.Beni en cok sasırtan ise genç samet oldu  ilk defa 11 baslıyo dıye heyecanlandıda ondan mı bılmıyorum ama ayagına aldıgı butun topları ezdi cok etkisizdi ama en azından genc ve kendi evladımız düzelecegini umuyorum.Sonuc olarak arkadaslar gecen pazartesi diyarbakır macını televizyondan izledikten sonra sitede bu takımdan bi bok olmaz demiştim genede izmire gidip macı izledim anladımkı hasbel kader sansa ilk 6 ya kalıp bu takım playoff oynarsada ordada hıc bı sansımız yok bu sene adına hiçbirimiz umutlanmayalım.o kadar yol geip takımımızı destekleyen butun arkadaslarımada cok tesekkurler en buyuk taraftar

veis

biz olmaz ya hani oldu diyelimde ilk 6 ya kaldık.bu takımlardan birisi diyarbakır birisi altay birisi elazıg.eeee biz niye çıkıyoruzki ilk 6 ya bunları daha burada yenemiyoruzki bu adamlarda ruh var playofda bizi parçalarlar.

Forvetim

ilk 6 ya kalsakta eleme maçlarında başarı sağlayacağımızdan emin değilim. büyük ihtimal elenir ve seneye sakarya ile beraber 2.lig de oynamaya devam ederiz. kulüp yönetiminin nasıl olur ne şekilde olur bilmiyorum ama tasfiye edilip gerçek samsunspor sevdalısı gerçek samsunlu şahıslardan kurulması lazım. mazhar başoğlu da dahil.

adige73

hep yönetim hep yönetim diye söyleniyoruz yönetim bu takımı bıraksa kim gelir takımın başına adnan ölmez bıraktığında mazhar başoğlunu zorla getirdiler başkanlığa samsunda öyle samsunlu var mı ki samsunspora sahip çıkacak babayiğit boşverin bunları samsunda bir daha bir hasbi menteşoğlu gelmez

yusuf celebi

Maç ile ilgili yorum yapmayacağım,zaten geçen haftaki yazımda bu maçın böyle sonuçlanabileceğini belirtmiştim.

Bu hafta oynanacak olan Türk Telekom maçına bazılarına ders olması için sadece bu haftalığına "TARAFTARIMIZIN TRÜBÜNLERİ BOŞ" bırakmalarını öneriyorum yani bu maça kimse gitmemeli diyorum.

Bu önerimi yanlış yerlere çekmeye çalışmayalım lütfen bu davranış biçiminin başka yansımaları olacaktır fakat ortamını ve gerekli zemin uygun olduğunda bazı doğru tepkilerin gerçeklemesi yanlısıyım.

Ne dersiniz,görüşlerinizi paylaşısanız sevinirim.

tankut

Metro yönetim kurulu başkanı Galip Öztürkün bu takımın başına gelmesi lazım yoksa bu yönetimle kendimizi 2B de bulacağız. Arkadaşlar ilk 6 falan hayal....Antalyadan İzmire maça gitmeyi düşünmüştük ama takıma güvenemediğimizden gitmedik ve haklı çıktık fakat gidenlere helal olsun gerçek taraftar onlar...

tuzlalı

Sonuçta bir deplasman maçı. Rakip Altay. Takım kredisini tüketmiş olmasa, bizi bu denli kahretmezdi elbette skor. Ancak daha içeride maç kazanamayan bir takımın, dışarda maç kazanması da sürpriz olurdu. Bundan önceki deplasman galibiyetlerimizde de zaten futbolun içinde olup da, bize pek yansımayan şans faktörü öne çıkmıştı.
Bu kadar kötü bir Samsunspor takımı için alınan kötü sonuçlarda biz taraftarlar olarak çevremizdeki insanlara karşı boynumnuz bükülüyorken, bu işin asli sorumlularının bu kadar rahat hareket edebilmelerine söylenecek söz bulamıyorum.
Bu şehrin imkanlarını, bu şehrin takımına aktarıp aktarmama kararını, siyasi parti mantığıyla siyasi ve her türlü çıkar amacıyla kullananların, bu oyunları görüpte yine çıkarları uğruna kayıtsız kalıp alet olanların Allah belasını versin.
Ne bu yönetim, ne de bu teknik kadro dan hiç bir beklentim yok. Atılan doğru adımları bile Samsunspor faydasına kullanma samimiyetleri yok.
Takımdaki herkezin Samsunsporla ilgili uzun vadeli hedefleri yok malesef. Olmasın da zaten. Gasp ettikleri görevleri ya adam olup yerine getirsinler, ya da s..olup gitsinler bu takımın içinden.
Samsunsporluluğu benimsemiş, parası olmayan bu kentin başka insanlarıda, bu kulübün ve bu şehrin imkanlarıyla takımı ayağa kaldırabilir.