Bank Asya 1.Lig 24.Hafta Adanaspor - SAMSUNSPOR'umuz: 1-1

Başlatan berusa55, 19 February 2011, 17:03:08

« önceki - sonraki »

Turuncu

Abdülaziz senin ben taaaaaaaaaaaa sana dicek söz bulamıyorum.1-0 kazansak da aynı şeyi söylecektim  takım hiç top filan oynamıyor şansa dayalı futbol oynuyoruz.Zenke sahada geziyo rakip takımı resmen iterek dövdü ne yapmaya çalışıyo anlamadım.neyse sinirimden ağlıyorum zaten  bu taraftara bu yapılır mı yazıklar olsun hepinize ....

İçimi yine karamsarlık aldı.

GurbetciFanatik

Baska adammi yokta kadroda onu soktun oyuna.
Al Kalpar 1 puani versin soktugum azizi sana.

Vural temiz

penalti yapsaydi daha iyi olurdu, orada hic faul yapilirmi lan

Tufan

Alıntı yapılan: Turuncu - 06 March 2011, 22:04:43
Abdülaziz senin ben taaaaaaaaaaaa sana dicek söz bulamıyorum.1-0 kazansak da aynı şeyi söylecektim  takım hiç top filan oynamıyor şansa dayalı futbol oynuyoruz.Zenke sahada geziyo rakip takımı resmen iterek dövdü .ne yapmaya çalışıyo anlamadım.neyse sinirimden ağlıyorum zaten  o taraftara bu yapılır mı yazıklar olsun hepinize ....

İçimi yine karamsarlık aldı.

karamsar olunmaz mı kardeşim bu futbolla mı çıkacaz bu ligten haftaya tavşanlı uyandırır bizi rüyadan!

ender

bu oyunla cok zor.yazik olacak bu kadar yaklasmisken.bu kadar herkes inanmisken.2.devrenin en kotu futbolunu oynayan takimlarindan biriyiz.bugunku adanayi rakiplerimizden herhangibiri yenerdi.insallah bi kendine gelir artik takim.

serkancengiz

06 March 2011, 22:07:48 #500 Son düzenlenme: 06 March 2011, 22:16:43 samsuni
taraftardan utanmasalar top bile oynamıyacak lanet olsun ruhsuzluk

King Of The North

06 March 2011, 22:08:12 #501 Son düzenlenme: 06 March 2011, 22:16:56 samsuni
Bu topa 1 puan iyidir aslında ama keşke atmasaydık da yemeseydik çünkü 2 puanı bu  Aptal yüzünden verdik.

buraks

artık lafın bittiği yerdeyiz ne dersek diyelim kalpar bildiğini yapacak
ikinci yarı iyi oynadığımız sağlı sollu ataklar yaptığımız rakibi ezdiğimiz bir maç yok
gerçekten bu futbolla nereye kadar gideriz bilemiyorum yazık hem de çok yazık

twitter

06 March 2011, 22:10:17 #503 Son düzenlenme: 06 March 2011, 22:17:38 samsuni

yaptığı faul

ugrass

06 March 2011, 22:10:43 #504 Son düzenlenme: 06 March 2011, 22:18:09 samsuni
Allah seni bildiği gibi yapsın kalparrr sen hoca felan degilsin ya. takım ilk sutunu 72.dakikada cekiyor hala oyuncu degistrmiyosun. ayıptır bee KALPAR

ugrass

06 March 2011, 22:12:04 #505 Son düzenlenme: 06 March 2011, 22:18:31 samsuni
a.aziz cafe home a samsunbaskette oynayan kızlar gitmiş sende def ol git hadi. serefsiz karektersiz

Turuncu

Resimde beyaz futbolcunun yanında  4 oyuncu var ne gerek var lan adamı çekmeye  >:( >:( >:(

55cem55

2 hafta bu maç için hazırlandılar yuuuhh bu oyun için millet bu oyun için gitttii taaaa ebesının nıkahındakı yere...

samsunmania

Bu oyunla, bu teknik direktörle 1 puana yatıp kalkıp dua edelim 1 puana.
Ulan sen öne geçmişsin, oyuna aldığın adama bak. Kılıçarslanı defansa koysan daha mantıklı idi.Herifin faul yaptığı yere ve pozisyona bak. Bu herif 2 haftadır sabote ediyor takımı resmen. Nasıl bir zihniyet bu. yazıklar olsun. Çok değerli 2 puan gitti. Hem de bu rezil futbola rağmen öne geçmişsin. Oyuncuların bir çoğunun ...tü kalkmış. Orta sahada üretkenlik sıfır. Yan topları kullanma sıfır. Forvet yok. Sizin transfer politikanıza tüküreyim ben. Buradan defalarca önerdiğimiz adamları alan mersinden de mi paramız az?Karizmamız az? HAftaya tavşanlı maçı da böyle devam edersek işimiz çok zor. Avantajımızı yitirdik. şimdi hoca 1 puan iyi diyecek. allahtan sondk hakem penaltı pozisyonunu çalmadı.

Forvetim

06 March 2011, 22:14:37 #509 Son düzenlenme: 06 March 2011, 22:20:04 samsuni
takımı bu kadar korkak oynatan kalpar sen bir beceriksizsin.. olmadık yerde bile bile yaptığın o saçma faul yuzunden aziz sende...