Bank Asya 1.Lig 24.Hafta Adanaspor - SAMSUNSPOR'umuz: 1-1

Başlatan berusa55, 19 February 2011, 17:03:08

« önceki - sonraki »

Mert

Hadi bu azizin ne mal olduğunu biliyoruz yav hoca bu adamı hangi akla hizmet alıyorsun oyuna.la 10 kişi oynasaydık yine gol yemezdik be yazıklar olsun.

supernatural_55

06 March 2011, 22:38:51 #541 Son düzenlenme: 06 March 2011, 22:40:29 samsuni
versinler Ahmet Şahin'in eline Aptal'ı..

furkan5534

Anlamıyorum Anlamıyorum..
Biz şimdi şampiyonluğa mı oynuyoruz? Bu Futbola mı ? Hangi futbol be kardesım!!

Topa vuramayan, pas veremeyen , pozısyon bulamayan , pres baskı yapamayan , topla aptal aptal oynuyan ya saymakla bıtmez nasıl ınsan evladı bunlar ya.ıyıkı gıtmemısım adanaya dıyorum bukadar adilik olmaz yazık okadar ınsana ya.yazıktır arkadas..
zenke bowlıng topu gıbı dusup dusup duruyo pas veremıyo.billy o golu atmasaydı cok söverdım de genede berbat bı futbolcu walla bılla turgut doganı savas esenı ozluyorum cenk ı ozluyorum.abi biz forvetsız cıkıyoruz resmen ya.wallahı bıllahı ya.bu nası bı sıstemlı futboldur cıldırmak uzereyım benm gıbı butun ınsanlar hecanla 2 haftadır bu macı bekledı ya!!! 5'te 5 seri nerde ya.şamoiyonluga oynuyan bı takım bukadar gerızekalı oynıyabılır mı ya? futbol adına hıc bır sey gormedık hıc bırseyyyyy!!!!
walla tmm puan kaybettık ama ısteklı baskılı yanı macı ıstıyerek savasarak puan kaybetseydık.bunlar sampıyonluga degıl prestıj macına cıkmıslardı resmen.
Tavsanlı dıye kucumsedıgımız takım bıze 2 puan fark attı.boluspor averajla onumuzde.. yazık ettınız be Allah beter etsın dıcem yarısı bıze donucek!! haftamızı zehır ettıler >:( >:( >:( >:( >:( >:(

ugrass

06 March 2011, 22:40:13 #543 Son düzenlenme: 06 March 2011, 22:40:49 samsuni
hüseyin kaypak. Galip Öztürk madem hoca senin adamın senin yüzünden duruyo gelde başkan ol su takımda..

fanatik

arkadaşlar Rize maçında 55. dakikada Samsun' a sövmüşler doğrumu bilen varmı böyle bir şey duydum

baha55

APdülAZİZZZZZZZZZ
Bolu  maçı  deplasmanda 1-0 öndeyz son dakikalar  oyuna  giriyo bu adam 2. ye  bir gidiyo zenke ile pas  verse boş kaleye atacagız  vuruyı daglara taslara, sonra bolu bastırıyo direkten dönenler bilmemne sansa  atamıyolar.pas verse 2-0 10 dk kala maç bitti..
adana macı öndeyiz sadece 5-6  dakıka kalmıs. adanadaduvar pası desen yok ara top yok, uzaktan sut yok , sadece yan topdan karambole  gol atarlar. bunu bilen aptal adam orda o faulü yapıyosa bu adam kasten yapmıstır  abi 3  kişi adamın basında  seni gecmiş neden cekersin arkadan...sinirden titriyoruz  buradaa...atakumda cafelerde manıtaları kesiyosun defolup git ts yemi gidiyon nere gidiyon..
BU ADAM TS YE KÜFÜR EDİLDİĞİ MACTAN BERİ BÜTÜR SEYLER YAPIYO İNCELEYİN BAKIN , BU KADAR  OLMAZ  BİLEREK YAPIYO KANSIZLIKTIR BU...

Mert

Alıntı yapılan: fanatik - 06 March 2011, 22:40:37
arkadaşlar Rize maçında 55. dakikada Samsun' a sövmüşler doğrumu bilen varmı böyle bir şey duydum

Tam zamanında söyledin hazır sinirler gerilmişken  :)

Turuncu

Alıntı yapılan: fanatik - 06 March 2011, 22:40:37
EVet doğru sövdüler.

furkan5534

kalparda aklıma gelmısken bi T.direktör bukadar mı karektersız olur.takım ölü dk 70 olmus anca oyuncu degısıklıgı yapıo.cıldırıyorum degıstır artık cıkar bırılerını dıyorum arkadasssssssss.resmen 1 puana oynuyo >:( >:( >:(yaaaww kardesım bızım a2 de okadar guzel yeteneklı adamlarımız topcularımız var.onlardan cıkarsanıza abı ya.ne aptal bı t.dırektordur bu ya!! ne kalıtesızdır bu adam >:( >:( >:( >:(

Ajan

Rize sövdü bizde mi sövelim adamların karakteri belli değil zaten hangi dakikada söveceğini şaşırır insan  >:( >:(

ugrass

06 March 2011, 22:43:43 #550 Son düzenlenme: 06 March 2011, 23:00:39 samsuni
Allah seni bildiği gibi yapsın kalpar takımı mahvettin

davidsavage

maç sonrası sir hüseyin kalpar ne açıklama yapcak 1 puandan memnunuz mu diyecek şimdi,küçük beyinli yaratık resmen ya  :( >:(

Forvetim

bu adamda ne utanma var ne sıkılma bolu da banko golu attırmadı nerdeyse puan kaybedecektik, orada yapamadığını burada yaptı nedir maksadın oğlum ne istiyorsun Samsunspordan. buradan ekmek yemiyor musun hain, ekmek yediğin yeri nasıl pislersin kitapsız. delikanlı mısın lan sen. sabır taşı mıyız biz ne yapmaya çalışıyorsun. oku bu yazımı biraz ar edep varsa kadroya yazdırma kendini, defol git ts. ne.  benim gibi sakin bi adam bile çileden çıktı Allah'ım sabır ver.

fanatik

Tutu nerde şimdi bize trabzona rizeye sövmeyin diyordu bu rizede edilen  küfürler ona girsin

furkan5534

Alıntı yapılan: fanatik - 06 March 2011, 22:44:43
Tutu nerde şimdi bize trabzona rizeye sövmeyin diyordu bu rizede edilen  küfürler ona girsin

o zaman bızde tututututututu ya sövelim!! >:( >:( >:( >:( >:(