Bank Asya 1.Lig 24.Hafta Adanaspor - SAMSUNSPOR'umuz: 1-1

Başlatan berusa55, 19 February 2011, 17:03:08

« önceki - sonraki »

ChucKeR

Alıntı yapılan: vanlioglu - 06 March 2011, 22:17:21
2. yarıdaki maçları toplasan toplam 10 15 pozisyona anca girmişizdir bu kalpar bunu göremiyo mu arkadaş hala aynı hala aynı çıldırtacak bizi en sonunda. zenke ile agbetuyu kanatlara alıp ufuğu billy'nin arkasında oynatmak çok zor birşey mi arkadaş ya adam hala brnunun doğrusuna gidiyor.

ufugu orda döverler. o fizikle ne yapabilir kenarda yetmiyo kuvveti. sercan niye gönderildi o zaman

baha55

06 March 2011, 22:22:36 #526 Son düzenlenme: 06 March 2011, 22:25:32 samsuni
APdülAZİZZZZZZZZZ
Bolu  maçı  deplasmanda 1-0 öndeyz son dakikalar  oyuna  giriyo bu adam 2. ye  bir gidiyo zenke ile pas  verse boş kaleye atacagız  vuruyı daglara taslara, sonra bolu bastırıyo direkten dönenler bilmemne sansa  atamıyolar.pas verse 2-0 10 dk kala maç bitti..
adana macı öndeyiz sadece 5-6  dakıka kalmıs. adanadaduvar pası desen yok ara top yok, uzaktan sut yok , sadece yan topdan karambole  gol atarlar. bunu bilen aptal adam orda o faulü yapıyosa bu adam kasten yapmıstır  abi 3  kişi adamın basında  seni gecmiş neden cekersin arkadan...sinirden titriyoruz  buradaa...atakumda cafelerde manıtaları kesiyosun defolup git ts yemi gidiyon nere gidiyon..
BU ADAM TS YE KÜFÜR EDİLDİĞİ MACTAN BERİ BÜTÜR SEYLER YAPIYO İNCELEYİN BAKIN , BU KADAR  OLMAZ  BİLEREK YAPIYO KANSIZLIKTIR BU...

mehmet yılmaz

Moralimiz çok bozuk
Abdülaziz denen zavallıya ne desek azdır! Zaten hepimiz dakiaklardır diyeceğimizi de diyoruz
Kalpar'ın hangi akılla oyuncu değişikliği yaptığı da ayrı bir sinir konusu.

Tamam Aptal Aziz deyin, bu hakaret değil çünkü harbiden aptal ama lütfen küfürlü şeyler yazmayalım, lütfen...

Yazıklar olsun be!!!  >:( >:(

davidsavage

yazıklar olsun azize, ama kızmamak lazım asıl onu oyuna alan hocaya yazıklar olsun,cenki çıban başı diyordun görmüyon mu sayın kalpar azizin neler yaptığı at şu gözlüklerini de bi bak hayret bişey ya...

cem

abdullaziz bugün bir şehri sattı..
tebrikler,
yüzüne tükürsen vız gelir,delikanlılık yok,
bu adam takımı sabota ediyor

buraks

ahmet
adem        ersin            kemal          orhan
ufuk         hakan             ??               ??
                 ???            ????????????

Teknik Adam. ???????????????????????????????????????????????????

soru işaretleri kimi ifade ediyor tahmin edersiniz işte bizim eksik yerlerimiz keşke ilk yarı gönderdiklerimizi göndermemiş olsaydık inanın daha güçlü bir takım olurduk yedeğimiz yok ya daha ben ne diyeyim oysa ilk yarı cenk anıl sezer savaş yedeklerimizdi kalitemiz çok düştü oyunumuzda onunla birlikte sadece biraz şanslıydık ve gerçekten kale defans ve murat hakan ortasahamız çok iyi onun için yukarılardayız yoksa çoktan batmıştık
allah tüm samsun taraftarlarına sabır versin hoşçakalın

kuzeycity

06 March 2011, 22:30:10 #531 Son düzenlenme: 06 March 2011, 22:31:18 samsuni
bu futbolla bir halt olmaz. bu kadar eksik bu kadar aciz bi adanaspordan korkuyorsan, bir tane şutun yok, ve geriye yaslanıyorsan, senin hoca diye ne diyeyim? o sahaya çıkıp kırmızı formamız altında rakip takım oyuncusu gibi oynayan oyuncuların alayına yazık valla yazık yaa.

Forvetim

son 5 dk. kanat oyuncusu alıyor uçuş mu yapacaksın, alsana kenanı, savunmayı 5 le gitsin kapan, her takım bize kapanıyor son 5 dk. sen kapan ne olacaktı yani. al azizini çal başına şimdi

epçeli köylü

Mersin teknikdirektör değişikliği ile nasıl yükselişe geçti. Bizde iş işten geçmeden bu Kalparı yollamalıydık. Artık iş işten geçti ve işimiz şansa kaldı.

supernatural_55

valla sinirden duvarları yumrukluyorum kafayı yedim ya belki şampiyonluğu kaybettrcek bize şu satılan 2 puan,bu adamın sözleşmesini feshedin direk,varsa tazminatı ben verym yeri yok bu herfin bu şehirde artık yazıklar olsun >:( >:( >:(

engin55

Bu yönetim ne iş yapar ? Yönetim sade para mı demek? Bu yönetimin başta abdulaziz,zenke ve hoca olmak üzere tüm takımı uyarması lazım böyle olmucak. Şans eseri süperlige çıksak bile rezil olup gene düşeriz

fanatik

06 March 2011, 22:33:34 #536 Son düzenlenme: 06 March 2011, 22:39:28 samsuni
kalpar hoca olsa ilerde tek mücadele eden Agbetuyu oyundan almazdı onun yerine maç boyu hiç bir şey yapmayan Trabzonlu Ufuk'u çıkarırdı adam hoca değilki oyunu okusun eksikleri görsün bu hocayla şampiyonluk hayalden başka bir şey değil

GurbetciFanatik

06 March 2011, 22:34:23 #537 Son düzenlenme: 06 March 2011, 22:39:55 samsuni
Iyi taraf  mersinden 1 puan öndeyiz ve denizliden 2 puan ve onlar daha bay gececek.
Canimi SIKAN bolu 1 puan ve tavsanli 2 puan önümüzde ve onlar bay gecti bile.

bir aptal yüzünden gitti 3 puan.

King Of The North

Resmen 3 puanımızın etti Aziz, zaten kötü oynuyorduk tüm takıma, defans dahil sözvüyorduk bu mal kalpar bu malı oyuna soktu şimsi sadece ikisi hedef oldu, yazıklar olsun beee >:(

Ajan

Ah ulan ah şu takımda abilerimizin anlattığı gibi Mete,Muzaffer,Vural,Emin Kaptan gibi yürekli insanlar olacaktı Aptal Aziz yol kenarında çırılçıplak bırakır Samsun'a dönerlerdi.Ama şimdi bu kadroda bu işi yapacak kaç tane futbolcumuz var desen bir elin 5 parmağını geçmez.