Saygıya Davet.....

Başlatan angel-35, 02 March 2007, 11:09:28

« önceki - sonraki »

mehmet yılmaz

@bluegreen55
Hemşerim özür dilerim ama madem nitelikli yazılardan yanasınız niçin futbol-medya bölümünde bir tane bile yorumunuzu göremedik?

Ya da kaliteli dediğiniz o yazılara ne yorumlarda bulundunuz? Samsunsporluluk konusunda ufkunuzu mu açtı? Ne öğrendiniz mesela...

Bu sitede ulusal medyada bile bulamayacağımız kalitede yazılar çıktı, röportajlar yayınlandı.

Yanlış anlamanızı istemem, bu durumdan bağımsız olarak bu takıldı kafama!

Sempatik Bengülü

bende samsunsporlu genç bir kızım ve maçlarda büyüdüm kaç senedir maçlara giden biriyim ama dikkat ettiyseniz foruma fazla yazmıyorum.ve polemiklerden uzak durmaya çalışıyorum.çünkü hiçbir SAMSUNSPORLU abilerime saygısızlık etmek istemiyorum.tamam ebru ve suat45 SAMSUNSPORUMUZA ilgi duyabilir.ama sürekli tartışmalarla polemiklerle akılda kalıyorlar buda bana tuaf geliyor.yani bende koyu bir SAMSUNSPOR taraftarıyım ve abimle her maça gitmeye çalışan biriyim.ama ben bukadar gündeme gelmiyorum haddimi aşmak istemem.SAMSUNSPORLU abilerime sevgilerle

supporter

papaza kızıp oruç bozmaya gerek yok arkadaşlar, başka memleketli olup SAMSUNSPORLU olan kişiler olabilir ve varlar da. ama bu iş öyle damdan düşer gibi olmaz. yaşayarak, hissederek olur. bu arkadaşların olayı biraz zorlama ya da ne bileyim hobi gibi bir şey. yani bişeyler eksik. duygu yok. onun üstüne bir de eleştirilemezlermiş gibi bir hava yaratıyorlar. burada biz kendi aramızda bir sürü tartışma yaptık. ama bunların işine gelmeyen bir şey olunca "saygısızlık" dediler buna. ortam gerildi. yani ekstra bir şeyler bilmesek de bunları görebiliyoruz.

Amsterdamli

Sevgili dostlarim, Suat45 ve Angel35e tepki gosterecegiz derken Samsunlu olmayipta sapina kadar Samsunsporlu olan arkadaslarimiza buyuk haksizlik ve saygisizlik ediyorsunuz.

Bir insan Samsunlu olmayipta Samsunsporlu olabilir, Samsunspor Turkiyeye mal olmus bir takimdir bunu sakin unutmayin. Kucuk dusunmeye gerek yok, Samsunsporu Samsun il sinirlari icinde goremezsiniz sadece.

Suat45 ve Angel35 isterlerse Samsunsporu tutabilirler bunda hic bir sakinca yok ayrica nekadar cok Samsunsporlu olursa okadar memnun oluruz. Ancak bir kac aylik Samsunsporlu olduklarini ifade ederken bu siteye girip tuttuklari takim hakkinda birseyler ogrenecekleri yerine bizlere birseyler ogretmeye kalktilar ve sanki bizim egitilmeye gereken bir yanimiz varmis gibi habirem alakasiz alakasiz topicler acip durdular burada. Ben bugune kadar en ufak birsey demedim oda insanlari kirmamak icindi ancak bu siteye ilk adim attiklarindan beri bu kisilere sempati duydugumu soyleyemem.

Bu yanlisa karsi siz sevdigim gercek Samsunsporlular yanlis yapmaya basladiginiz icin buna sessiz kalamadim. Bu sozun altinda yatan mesajida sizlerin cok iyi algilayacagini biliyorum.

Dunyanin dort bir yanindaki gercek Samsunsporlulara sevgi ve saygilar.

yönetici

Büyük Samsunspor Taraftarı zaten "saygılıdır"..

Bu site kısır kişisel tartışmalar üretmek ya da birilerinin bir şeyler ispat etmesi için değil,

SAMSUNSPOR için vardır..

55cem55

arkadaşlar konu gittikçe samsunlu samsunsporlu olayına gitmeye başladı.

eğerki gerçek samsunspor taraftarına bakarsanız yandık sayımız 2000-3000 lerde dolaşır örnek vereyim geçen sene ligden düşmemiz kesinleştiği zaman son diyarbakır maçında en fazla 2000 kişi vardı benim sesim stadda yankılanıyordu:) ve o maça gelenlerinde yarısı sırf pazar gunumuzu değerlendirelim deyip sinemaya gelen taraftardı..

malatya deplasmanına gidenlerin %90 ı o maçta yine yerini aldı demekki gerçek tarftar sayımız çok düşük..

bunun yanısıra polimik yaratan arkadaşlarda bizi kendi halimize bıraksınlar herkes samsunsporlu olabilir serbestir ama bizim gibi fanatik olamazlar

körfez55

bu mesajları okuyunca çok üzüldüm. ama şunu söylemeliyim ki CANİKLİ kardeşim söylediklerinde tamamen haklıdır.. onun samsunsporluluğundan kimse şüphe etmez.şüphe edilmesi gerekn diğer şahıslardır..ve dikkat edilmesi gereken.

RauL^^

aynen öyle oldu daha yazmayalım buraya kimseyi kırmaya gerek yok.. tamam mı arkadaşlar konu kapanmıştır ok.. herkes kendine göre samsunsporluki buraya gelmişler..

maço

admın kıtle yaa su topıcı daha da uzamısın son ıslemı koy sen

King Of The North

Sanki buraya yazıp da Samsunsporumuzun maçlarına gitmeyen yok.Kimi arkadaşlar bulunduğu şehire Samsunsporumuz gelse gidip de desteklemiyor.Farkıl düşünceler olabilir benim de özelime bazen bazı arkadaşlardan tuhaf mesajlar geliyor ama ilgilenmiyorum.Burası Samsunsporun evi gibi o yüzden rahat girer rahat çıkarım gerekirse yatıya bile kalırım.

KaleArkası

Herkez Samsunsporu tutabilir,sevebilirisempati duyabilir.Ama birileri bu takım üzerinden rant sağlamaya çalışırsa o zaman karışır.Bazı arkadaşlar kapalı kutu olma özelliğinden dolayı çoğu kardeşimizin aklınada benim düşündüğüm soru gelmiştir.Acaba birileri rant peşindemi?

Kadir ÇELEBİ

Zamanında ne hararetli tartışmalar olmuş süperligten yeni düştüğümüz seneler burada yazan arkadaşların çoğu şuanda yazmıyorlar neden acaba oysa hararetli bir tartışmada olsa burada aklı selim insanlar oldukları açık..

Kaya

Haydaaaa oldumu şimdi  ;D :D reelde bu başlığı açan hanımefendi konuşuluyordu bugün sitede saygıdeğer angel-35  8) :D

Ollivanders

Neymiş bu Angel-35 :D  Varlıgı karıstırdı forumu :D Bu siteye yazanlar nasıl yazmadan durabiliyor anlayamıyorum veya bize mi bagımlılık yaptı bu site:D

Kaya

Evet kardeşim haklısın gerçekten de 3 yorum üstü 2007 senesine dayanıyor ve o yorum yapanların çoğu üyelikleri reelde aktif olmasına rağmen yazmıyorlar ilginç.Site birlikteliği sanırım organizasyonlar sayesinde bu hale geldi..