Samsunspor Store

Başlatan radikal-fma, 22 July 2010, 23:11:04

« önceki - sonraki »

lucarelli

Çok güzel görünüyor. İnşallah en kısa zamanda hizmete açılır

Sonuna Kadar 55

hayırlı olsun tüm samsunporlulara

fat55

Alıntı yapılan: kuzey55 - 20 January 2011, 20:07:16

storenin onaylanan projesi...teşekkürler AKKUŞ MİMARLIK
ne oldu store işi yönetimin yalanı mı yine?

maraton

red_white

resimler gerçek yönetim yalan...

Tiryakiler55

http://www.samsunsporstore.com/asp/index.asp

arkada$lar yurtdi$ina sipari$ i$i nasil olacak bunu bilen anlatabilen varmi acaba.. fiyatlari felan anladimda.. ek fiyat nedir ??
kargo ücreti nedir yurt di$Ina ? almanya/berlin'e

Fecr_55

Yurtdisina kargo cok pahali, sanmiyorum öyle bir imkan saglanacagini..

Tiryakiler55

peki bu sitenin merkezi neresi ? arkada$ istanbula gelecekte 2,5 haftaligina... gelmi$Ken bo$ dönmesin sipari$lerimi verecem :D istanbuldaysa eger i$ini dahada kolayla$tirir :D bilgisi olan lütfen aktarsin

supernatural_55

Bolunun bile derli toplu bi store.u var stad girişinde..bizimki ise kulubeden ibaret,artık adımıza yakışan store.a dair adımları atın!!!

red_white

Alıntı yapılan: supernatural_55 - 20 February 2011, 00:27:31
Bolunun bile derli toplu bi store.u var stad girişinde..bizimki ise kulubeden ibaret,artık adımıza yakışan store.a dair adımları atın!!!

aynen onların bile derli toplu... ayıp ayıp kıçı kırık bir dükkan tutmaya paranız yetmedimi

eren55

Hala açılmadı  değil mi mağaza?

kuzey55

yapıldığı söylendi şuan proje konusunda yeterince yardımcı olduk.adam gibi bir proje sunuldu bi zahmet yapsınlar artık.ama bu yönetime artık zerre kadar güvenmiyorum.o yüzden bu fırsatı nasıl değerlendirirler kestiremiyorum.

eren55

o zaman da söylemiştim şimdi de söylüyorum.Avutuyorlar.

çarşambalı-55

Kaliteli isim yapmış marka  bir tekstil firmasıyla anlaşılıp battaniye, havlu ve nevresim takımı satışıda yapılmalı eğer gerçekten açmayı düşünüyorlarsa

Ahmeti

Alıntı yapılan: eren55 - 20 February 2011, 00:59:59
o zaman da söylemiştim şimdi de söylüyorum.Avutuyorlar.

Al bendende o kadar store için en ufak bir çalışma yok,gerçekten bizleri avutuyorlar