Samsunspor Store

Başlatan radikal-fma, 22 July 2010, 23:11:04

« önceki - sonraki »

**KaR6**

arayışlarımız devam ediyo reyiz  ;D

emre

ohoo koskoca SBAS grubu reyizi bulamadıktan sonra bize laf mı düşer  :D

**KaR6**

estagfurullah, yarı başkanım ben, ikiye böldük başkanlığı, bizde her şey %50 %50 ;D

##kdc##

Alıntı yapılan: Serkan - 03 March 2011, 23:56:50
lakin siyah çizgili çok çok güzel  (=

abi adanaya bunlarla gitmek yakışır =)

GökhanÇağlar

ne durumda acaba,ne zaman açılacak ya da yapımına başlandı mı?

brigand

Alıntı yapılan: Serkan - 04 March 2011, 00:42:44

yokmu şundan bulabilicek :d

vol 3 ' e yetişemedim :) vol 4 te inş :):) bu hafta sonu esk. maçıyla beraber çıkar.

CurvaSs

bozbaykuşlar atksıı sahibinden.com sitesinde satılıyor.. en son 50 adet çıktı ve bitti. artık başka zamana diyelim, ne diyelim.

brigand

işte bende ordan yetişemedim :)
bu arada samsunsporstore.com 'danda defalarca denememe rağmen hala yapılmıyor alışveriş. bi düzeltmede söz konusu değil. ölece açtılar bıraktılar heralde  >:(

CurvaSs

Alıntı yapılan: brigand55 - 10 March 2011, 17:37:21
işte bende ordan yetişemedim :)

valla ben ankara'daki gençlerbirliği maçına atkı getirtmeyi düşünüyorum. yeni vol'ler çıkınca bana her türlü ayırırlar bir tane, iki veya daha fazla alabilirsem, size ulaştırırım. :) tabii siz hala alamadıysanız.

brigand

yok ya vol 4'ten alıcam inş. :) bu hafta zaten gidemiyorum ama birdahaki iç saha maçına da gitmeyi düşünüyorum

özkan

internetten satışlar önümüzdeki hafta başlayacakmış sitedeki hatalar giderilerek hemde,rus pazarı girişindeki store'yide açmaları yazı bulmazmış.

Serkan

Alıntı yapılan: curvasmurfs - 10 March 2011, 17:39:33
valla ben ankara'daki gençlerbirliği maçına atkı getirtmeyi düşünüyorum. yeni vol'ler çıkınca bana her türlü ayırırlar bir tane, iki veya daha fazla alabilirsem, size ulaştırırım. :) tabii siz hala alamadıysanız.

kim alırsa alsın bana 1 tane alsın artık :D

AhmetDenizci

berkay55

evet bu atkılar çok güzel sağolsun habil verdi Allah razı olsun