Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

red_white

ilker aktaş cvp attı kar kış takımın peşinden gitmiş biz sıcacık yatağımızda uyurken sanki babasının hayrına gitmiş mesajım çok zoruna gitmiş anlaşılan  ::) ikinci bir msjı döşedim bi baktımki engellemiş

babasamsunlu

BİZ MEMUR DEĞİLİZ SNİN GİBİ İŞ İCABI GİTMİYORUZ DESEYDİN..
LA NE ŞEREFSİZ BUNLAR YA...  >:( >:( >:( >:(

Serkan

Abi attığı mesajı yazsana buraya..

red_white

benim yazdığım : yazdığın yazılarda içinde trabzon geçmeyen bir haber olmayacak mı? nedir bu trabzonlu gelinle samsunlu damat banane ya bu işten sen bide paramı kazanıyorsun? helalliğindne şüphe ederim emin ol... yalan gazetesindeki haberlerinde trabzon geçirme artık yeter, aptalaziz birşey yapamadı illa içinde trabzonspor geçen başka haber yazacaksın demi dedim..

oda:sana mı soracam hangi haberde ne yazacağıma. sen git bildiğin işi yap. sen okumaya bilirsin o haberi ama emin ol çok okuyan oldu onu. sen boş konuşmayı bırak. sen kimsin de benim kazandığım paranın helalliğinden şüphe edeceksin. sen sıcak yatağında yatarken ben samsunspor peşinde kar kış yağmur çamur demeden koşturuyorum. bu işi o kadar iyi biliyorsan git bana rakip gazetelerden birisinde işe başla. eğer ben senin gibileri dikkate alsaydım bu işi yapmazdım.   

cvp yazamadım engelledi

sadece55

Açıkçası kimsenin kazandığı para bizi ilgilendirmez..Ancak bu şehrin hassasiyetlerine dikkat etmeyi de öğretmek gösterebilmek lazım artık

red_white

Alıntı yapılan: Erdinc - 15 February 2011, 14:25:16
Açıkçası kimsenin kazandığı para bizi ilgilendirmez..Ancak bu şehrin hassasiyetlerine dikkat etmeyi de öğretmek gösterebilmek lazım artık

bu takım sayesinde kazanıyorsa ilgilendirir

sadece55

bir gazete yazarının beni para kazanmasından çok kalitesi tutumu ilgilendirir...Onun parasını haram etmek helal etmek bize düşmez diye düşünüyorum

Serkan

BU ŞEHİRDEN para kazanan Bir inSANın Bu şehrin HASSASİYEYLERİNe dikkat etmesi gerekir diye düşünÜYORUM ERDİNÇİM (=

red_white

Alıntı yapılan: Erdinc - 15 February 2011, 14:36:54
bir gazete yazarının beni para kazanmasından çok kalitesi tutumu ilgilendirir...Onun parasını haram etmek helal etmek bize düşmez diye düşünüyorum

sana göre öyle olabilir ben gayet normal yazdım içimdekileri yazsam bukadar kibar olmazdı artı ona karşı mantık düşünmem hayatta.. yalaka herif her yazısında ts var

Ollivanders

kuzey55

red_white

Alıntı yapılan: kuzey55 - 15 February 2011, 15:19:48
mor göden ve gödengül puahah :)

http://www.orduspor.org.tr/mor_goden.php

bunlar da gödencanlar :9

haha sana telefonda söylediğim buydu nasıl ama :D

kuzey55

süper valla gödencanlar vıyak vıyakkkk

twitter