Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Serkan

m6 sana sevgilerimi iletiyorum 
(=

mehmet yılmaz

Pisliksin M6, ama ben her ne kadar muhafazkar bir adam olsam da serde İlyasköylülük de olduğu için grekoromen esprilerinin ne anlama geldiğini çözebiliyorum. O yüzden seni yarın sabah itibarıyla uzaklaştırıyorum Samsun'dan...  8)

**KaR6**

emir telakki ederim abicim :) bi daha da gelmem, van münüt diyorum hatta ;D

King Of The North

Alıntı yapılan: **KaR6** - 13 February 2011, 21:51:16

En iyi deplasman tribünlerimizden biriydi, pankartımızın da ufak olması köşeye sığabilmemizi sağlamıştı, maç sonu otobüslerin sahaya girmesi ve dönüş yolculuğu, coşku süperdi.Bu defa yine Bolu'ya akacağız, Bolu da lider ağırlamanın ağırlığını tadacak inşallah :-*

Burak

Deminden beri maç özetlerine bakıyorum stadlar ne kadar kötü ülkemizde yahu  stadlar stada benzemiyor. Ya kale arkaları yok ya ufak ya biçimsiz ya içinde binalar var ya haddinden fazla büyük bizim stadımızın ilk 10 stad arasına çok rahat gireceğini düşünüyorum. Kaldı üzerimizde yer alacak stadların çoğu da yeni stadlar.

KaBuS_55

samsunspor_x Başka Sevgiler Pek Görmedi Gözümüz ; Kutlu oLsun Samsun'um SevgiLiLer Günümüz   samsunspor_x

Burak

Alıntı yapılan: CemBaba - 02 February 2011, 23:19:20
kardeşim ben 15'e yaptırdım. Bildiğin yer varsa, orada yaptıralım. =)

10 tl imiş saadet caddesindeki reklamcılar da şimdi 12 tl ya çıkmış geçen gün tekrar gördüm ( sihirli kupa)

babasamsunlu

Bugün Erkutdem55 ile beraber bir lokantada yemek yerken oranın sahibi olduğunu düşündüğümüz bir lavuk ile çok güzel bir muhabbetimzi oldu..

Biz Erkut ile Samsunsporumzudan en az gol yiyen takım olmasını konuşurken bu lavuk atladı dediki
"-Kartalı yensen ne olacak,güngörene yenildiler..giresun güngörene 3 attı " dedi..

Böyle bir mallığın karşısında kısa bir şaşkınlık geçirdikten sonra adamın Travzonlu puştovski olduğunu anladık ve babasamsunlu oalrak ben kendime düşeni yaptım ve adama,

"az kaldı az...geliyoruz...sizede çakacaz  merak etmeyin" dedim.. (ses tonumu ve gözlerimin halini tahmin ediyorsunuzdur..

O ana kadar fenerli olduğunu savunan adam bir daha ses çıkartmadığı gibi muhabbete girmek istesede öyle bir köşede mal mal bize baktı..

sadece55

Serkan

o karede eksikliğim hissedilmiş olup erkut abİ hakkında yeni bilgileri kendimde saklıyorum (=

akan abiye sevgilerimle  :-[

babasamsunlu

Alıntı yapılan: Erdinc - 14 February 2011, 14:40:58
abi iyi adamı yememişsiniz :)

erkut olmasaydı yerdim de..adam kibar adam döğüş kavga sevmiyor.. ;)

bu yere ilk defa gittik bi hamsi çektiydi canımız..
saat kulesinin tam karşısında burası..zaten bir kere gitseniz bi daha gitmezsiniz..
tebiyesiz herif.sanane uleyn  bizim maçımızdan...
geçmişte bunlara hakkatten acı şeyler yaşatmışız unutamıyorlar...

fat55

dün gece ankara dan ordu ya dönüyordum.özkaymak diye bir firmaya bindim.terme ulusoy tesislerinde mola verdi.tabi bende samsunspor.biz poları vardı.otobüsten indim.millet garip garip bakıyor.resmen kıl oldular.hava da baya soğuktu yine de birkaç tur attım.süperdi.otobüste arkamdaki çocuklar şirinlerden bahsediyordu.çocuklar trabzon da öğrenciymişler.şirinlerden arkadaşım var dedi.tam samsun aşığı dedi.bir gün önceden beste yapar maçta söylerler dedi.ben de tabiki gurur duydum.

babasamsunlu

Alıntı yapılan: Serkan - 14 February 2011, 14:51:18
o karede eksikliğim hissedilmiş olup erkut abİ hakkında yeni bilgileri kendimde saklıyorum (=

akan abiye sevgilerimle  :-[

Erkut abin aşmış kendini kardeşim..Raydan çıkmış iyicene :):)
O yüzden ne dersen inanırım kardeşim :):)

Eksiklik konusunda haklsıın kardeşim ;)

Ahmeti

zamanmı geçmiyor yoksa banamı öyle geliyor

davidsavage

"az kaldı az...geliyoruz...sizede çakacaz  merak etmeyin" dedim.. (ses tonumu ve gözlerimin halini tahmin ediyorsunuzdur..

O ana kadar fenerli olduğunu savunan adam bir daha ses çıkartmadığı gibi muhabbete girmek istesede öyle bir köşede mal mal bize bak

Süper laf sokmuşsun ya, bu sene hayırlısıyla bi çıkalım süperlige daha çok kudurcak o i.netorlar  :D ;D