Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Tufan

demin iş bankasına kadar indim herkesin mi boynunda atkı olur kardeşim :) bu akşam yenelim herşey çok  daha güzel olacak.

fat55

mümkünse şu Trabzon formasını sayfadan kaldırır mısınız?

kumköylü ahmet

ben hemen aliyorum sasirdimda paylasalim dedim yazin dugunleri olacakmis kizi daha kaybetmis sayilmayiz dugunu basalim ve kizi hayata geri baglayalim :D

ahmetsefa55

twitter

şu td'de biri samsunlular ukala falan diye bir şeyler demiş tribün konusunda. arkadaş denizli bizim gibi tribün yapsa gerçi yapamazda halimiz ne olur acaba

berusa55

Alıntı yapılan: twitter - 14 February 2011, 17:08:52
şu td'de biri samsunlular ukala falan diye bir şeyler demiş tribün konusunda. arkadaş denizli bizim gibi tribün yapsa gerçi yapamazda halimiz ne olur acaba

Onların şu durumu çekememezliğin geldiği son boyut şu an ;)

Serkan

ŞU sadece55 kim ABi ?

özelliklede jnr serkan abi rica etmedik mi size yazmayın şunların Başlığına..

Birisi bİZİM MAÇ Başlığımızda bİZİM ADIMIZI KÜÇÜK rakiBi bÜYÜK YAZSA KIZMAZMISINız...

**KaR6**

aralarında bi adam gibi yazan azadbeg var, bari ona bulaşmayın be abi..

babasamsunlu

twitter

özkan

Laaa herkezmi atkı takar kardeşim ya ,işimizi bitirdik bi stad kokusu alalım dedik  oyy oyy oyyy atkıdan geçilmiyor ortalık..bi yenelim şunları ondan sonra göreceksiniz zor maçlar dahada kolay olacak..

Denizliyi gördük,sakin,oturaklı,ciddi ciddi oynayıp bu haftayı kayıpsız geçmek zorundayız..

Sadece Samsunspor

ideal 11:

ahmet şahin

musa   kemal   ersin  orhan(alpaslan)

abdulaziz(agbetu)  hakan(turgay)  murat yıldırım   ufuk

izzet    zenke

oguz_5528

Alıntı yapılan: Sadece Samsunspor - 15 February 2011, 00:21:21
ideal 11:

ahmet şahin

musa   kemal   ersin  orhan(alpaslan)

abdulaziz(agbetu)  hakan(turgay)  murat yıldırım   ufuk

izzet    zenke

allahını seversen abdülaziz'i hiç yazma oraya agbetu oynar ideal kadroda bu olmalı !! katılıorum

davidsavage

Ufuk ta kanat oyuncusu deil adam içeri girip oraları ne güzel karıştırıyo,bence ufuk iç tarafta oynamalı bi de turgayı yazmayın şu kadroya hele hakanın alternatifi hiç olmaz.

berusa55

Üzüntüden uyuyamıyorum iyi mi  :(