Bank Asya 1. Lig 21. Hafta - SAMSUNSPOR'umuz - Kartalspor 0-0

Başlatan berusa55, 06 February 2011, 16:55:48

« önceki - sonraki »

Ollivanders

Alıntı yapılan: Cagdas Ünver - 15 February 2011, 01:28:24
Hemen moralleri bozmayalim. Bolu macini bekleyelim. Kartal full kadro savunma yapti. Dogal olarak bu tür takimlara karsi gol atmak zorlasiyor. Kirmizi Karttan önce daha tehlikeli ataklar bulduk. Bolu daha açık bir Futbol sergileyecektir. Kontra ataklardan sonuca gidebilirz.

kardesim iyi guzel haklısın da biz bunu altay maçından sonra da soyledik. Miy de yalan olduk . Akıllanmıslardır dedik evimizde 10 kişilik kartala karsı rezil olduk. Artık yeter bu kadarı da fazla. Takım top oynamıyor.Futbolun kanatlardan ve bogusma oldugunu dusunen biriyle superlige çıkmak hayal. Bolu bu gaz bizi yener. Baydan sonra Adana yener veya herkesin vurdugu adanadan 1 puan alırsın . Havlu atarsın olur biter.

berusa55

Yok Çağdaş her takım gider ama biz gidemeyiz kontrayla falan sonuca emin ol  :(

kuzey55

orta sahada murat ve hakan oynadığı için top hep bizde kaldı.sorunumuz abdül gibi kazma bir futbolcumuzun olması ve malesef gol atacak bir forvetimiz olmaması...topa sahip oluyoruz iyi pas yapabiliyoruz ama üretkenlik son vuruş hepsi 0...

ahmetsefa55

ilk defa bu sezon şampiyonluk umudumun kırıldıgını hıssedıyorum.ve ruyadan uyandıgımı hıssedıyorum.
takımın kapasıtesı bu kadar.belkı bıraz daha ıyı oynarlar o kadar.
ama sonucta bu takım boyle degıldı.cenkı anılı savası yollarken yerıne alınacak topcuların belırlenmemıs olması son dakıka transferlerı sonumuzu hazırladı bence.
bu kadroya huseyın hoca ıyı bıle futbol oynatıyo.ancak bu kadronun olusmasında kı tek sebepte huseyın kalpardır.kendi kuyusunu kendi kazdı.
yanı en basından berı dedıgımız gıbı superlıge cıkamazsak kalpar gıder yıne başbaşa kalırız..

aptalaziz hakkında bırsey soylıyemıyorum.uzuluyorum.aynı kanatta celili de izledım aptalazizide.bu takımın bu hale gelmesıne yol açan ne kadar hain varsa bu mubarek gecede Allahından bulsun dıyorum.

Turuncu

Çok kötüyüm içimi karamsarlık aldı.Ben anladımki bizim takım çıkış maçlarını kazanamıyor.Ben takımı çözemedim ne var bu köşelerde birkere de ortadan girin iki pas yapın.Bu maçta bi anılımız olsaydı yenerdik.Abdülazize diyecek söz bulamıyorum.Billy tam bir fiyasko .Sen nasıl t.direktörsün kalpar rakip 10kişi gol atman lazım izzeti çıkartıp billyi alıyorsun.Tvden izledim maçın tekrarını hafta içi milletin işi gücü var ama bizim taraftara etki etmiyor.Böyle taraftarın Allahına kurban.Bu taraftara şampiyonluk yakışır.

Not:Telden yazıyorum yazıda yanlışlık varsa affola

mehmet yılmaz

AlıntıKalpar, "Kazandığımız zaman iki puan fark ile lider olacağımız Kartalspor maçını beraberlik ile tamamladık. Futbolda buna benzer sonuçlar olabiliyor. Rakibin on kişi kalmasına rağmen kazanamamanın üzüntüsü içerisindeyiz. Keşke rakip on bir kişi tamamlasa daha iyi olacaktı diye düşünüyoruz. Sadece buradan iki puan kaybettik. Kazansaydık iki puan avantajlı duruma geçecektik. Bunu gerçekleştiremedik. Biz inancımızdan sapmış değiliz, sadece avantajı kullanamadık. Bundan sonraki maçlar önemli. Özellikle rakiplerimiz ile yapacağımız maçlar çok daha önemli. Yakaladığımız bu avantajı değerlendirememenin üzüntüsü içerisindeyiz" dedi.
Futbolcular Ufuk ve Dilaver'in son derece üzgün oldukları ve konuşmakta güçlük çektikleri görüldü.

"Bizi her zaman olduğu gibi yine çok iyi destekleyen taraftarımızdan özür dileriz" cümlesini beklerdim hiç değilse.
Yazıklar olsun sana Kalpar...
Sinirden uyku tutmuyor arkadaş!  >:( >:( >:( >:( >:(

Gökberk55

hani tutu protesto edilecekti 1.5 saat önce tribündeydim hiç bişe olmadı yada ben kör ve sağırım

erdem

şirinler güzel bi protesto yaptı bence galip öztürk ile  >l<

Gökberk55

onu anlayacak kafa nerde tutu da adamın yaptığı yanına kar kaldı resmen

Kaya

Bizim ne zaman bir oyun sistemimiz oldu ALLAH aşkına ve ne zaman bir duran top organizasyonumuz..

Ben hayatımda futbolun içinde bu kadar uzun süre yer alıp bu kadar aptalca işler yapan bir teknik direktör daha göremem heralde..Bir insanda önce gurur olacak arkadaş yaklaşık 2 senedir bu kulüptesin ne verdin takıma ihtiyar bunak..Şu takım sadece ve sadece taraftar gazıyla yoluna devam ediyor ve sanırım bunu bir tek biz görüyoruz.İşi Yönetmek,idare etmek olan kurum görevlileri yani yöneticilerimiz! merak ediyorum günlük hayatlarında icazet almadan hayatlarını sürdürebiliyorlarmı..

Taktik anlamda tüm rezillikleri sergiledi Kalpar efendi..10 kişi kalmış takıma karşı forvet takviyesi yapılır dünyanın her yerinde bunu bilmek için illa biryerlerden lisans almaya gerek yok..Billy i mi alacaksın oyuna al İzzetin yanına koy,rakip takımın nefesini kendi yarı sahasında kes..Sahada tam bir amatör olduğunu defalarca kanıtlayan Aziz dururken en kötü oyununda bile takımı için mücadele eden Ademi çıkarıyorsun ve kendine uğraşacak bir oyuncu daha ekliyorsun...Kısacası çok güzel kandırılıyoruz arkadaş bir Hüseyin Kalpar koskoca SAMSUNSPOR camiasıyla dalga geçiyor hemde gözümüzün önünde..ALLAH yardımcımız olsun malesef çok acı günler bizi bekliyor.. :(

salihcakir

Kalpar'la Şampiyonluk Hayal(mi)!

Rakip ligin en az gol yiyen takımlarından, mücadele gücü yüksek, ikinci yarı yaptığı takviyeler ile alt sıralardan kurtulmak isteyen Kartalspor idi. Biz ise Kartalspor'u yenerek 5 yıldır özlemle, hasretle beklediğimiz liderlik koltuğuna oturmak istiyorduk. 2 puanlık bir fark yapıp önümüzdeki haftalar için moral ve özgüven depolayacaktık. Daha da cabası, Boluspor deplasmanına kafası daha rahat biçimde gidecektik.

Evdeki hesap çarşıya uymadı. Beklenenden daha diri bir rakip, beklenenden daha güçsüz bir Samsunspor bulduk. Orta alanı bu kadar dirençli bir takımın karşısına daha kavgacı ve fizik üstünlük kurabilecek orta saha formasyonu ile çıkmalıydık. Bunu ilk 10 dakikada anladık. Hüseyin Kalpar hafta arasında Turgay ile alakalı yöneltilen eleştirilere kulak kabartmış kendisini kulübeye çekmişti. Ama bence hata yapmıştı. İronik olanı ise bir çok söyleşisinde kendi doğruları ile hareket ettiğini ve hiç bir eleştiriyi okumadığını beyan etmişti. Bugün ne olduysa Kalpar bence önemli bir doğrusundan vazgeçti. Bir çok kişi oyunun sadece top ile oynanan kısmına odaklandığı için Turgay'ı vasatın çok altında görebilir. Ama orta sahada rakibi bozan, top çalabilen, fizik gücü ile orta alandaki hakimiyeti takımı lehine arttıran bu oyuncu hem takımını hem de yanında oynayan Murat ve Bayraktar'ı rahatlatıyordu. Oyunun hücum kısmında çok başarılı olmadığı aşikar, bu kabul. Fakat, onun eksikliğinde orta alanın savunma yükü Hakan ve Murat'a biniyor ve bu durum onların hücum yönlerindeki etkinliklerini çok ama çok azaltıyor. Murat ve Hakan 3.bölgede doğru hamleleri bu yüzden dolayıdır ki yapamıyor. İlk yarıda Kartal on kişi kalana kadar orta alanı çok da zorlanmadan geçti. Nedeni budur.

4-4-2 düzeni ile başladığımız maçta Agbetuyu ileri ikilide görevlendirmek ne kadar büyük bir hataydı. Bu noktada Hüseyin Hoca, Agbetuyu her hangi bir kanatta değerlendirip Ufuk'u forvet arkası gibi serbest bir pozisyona soyundursaydı daha çok verim alabilirdik. 4-4-1-1 gibi bir formasyonda en azından oyunu daha rahat yıkabilirdik rakip alana.

İkinci yarının başında, hele bir de rakip on kişi kalmışken, ondan sonraki dakikalarda yükleneceğimiz aşikarken, oyundan hangi mevkiden oyuncu çıkartırsınız? 100 kişiye sorun 99'u forvet çıkartmayı aklından bile geçirmez. Billy Mehmet'i oyuna alırken ilk yarıda her tehlikenin içinde yer alan İzzet'i çıkartmak nasıl bir mantık. İki kuleyi dik rakibin ceza alanına, rakibi iyice çivile alanına. Rakibin eksikliğinde artık Abdülaziz veya Agbetu'dan birisi gereksizleşmişken sahadaki tek forvetimiz oyundan alındı. Neresinden bakarsanız ilginç...

Sonraki hiç bir müdahalesi de yerinde değildi Hoca'nın ve nihayetinde istediğimizi alamadık. Özellikle son dakikalarda tam bir panik hali vardı takımın. Kimin hangi mevkide oynadığı belli değildi. Takımın şuurunu kaybettiği dönemde en azından hoca müdahale edip takımı sakinleştirebilmeliydi. Onu da yapamadı. Demem o ki Hüseyin Hoca için özeleştiri vakti geldi de geçiyor!

Son olarak maçın hakemi; İlk yarıda rakibi 10 kişi bırakmanın ezikliğini maç boytunca yaşadı. İkinci yarı Kartalspor'u kolladı durdu. Her pozisyonda zamandan çalan rakip oyuncuları uyarmak ihtiyacı görmedi bile. Komik olanı o kadar duraklamaya rağmen sadece 3 dakika ekstra zaman işaretledi. Bunu da sadece 2 dakika 30 saniye oynatması niyetini ortaya koydu. Hangi adil yönetim gösterdiğini iddia edebilecek hakem daha 90. Dakikayı on saniye geçmişken saatini kontrol etmeye başlar ki?

FaTiH_HaN

Bu saatten sonra Samsuna gelecek olan takımların nasıl bir oyun sistemi içinde oynayacakları anlaşıldı. 1-2 takımın dışında hepsi 11 kişi geriye yaslanacak. Keşke her maçı denizliyle, rizeyle, orduyla oynasak... 10 kişi kalmış kartalı yenememenin bahanesi olmaz ama karşımızda futbolu sonuna kadar çirkinleştiren bir kartalspor vardı. 2. yarı Ahmet şahini gördüğümü hatırlamıyorum. %78 topla oynama oranıyla oynayıp maçı kazanamamak enteresan barça bile topla bu kadar fazla oynamıyor. Bence tamamen şanssızlık bunlar ilk yarı agbetu adam gibi pas çıkarsa ve golü bulsak maç 5e 6ya gider bizde şampiyonluk şarkıları söylerdik. bence bankasyada hala en istekli ve yürekten oynayan takım biziz dün futbolcular belki pozisyon üretemedi ama hepsi çok iyi mücadele verdiler bence bolu maçı daha güzel geçecek karşımızda futbol oynamaya çalışan takımlara karşı kazanıyoruz.

kaptan 55

mersin maçındaki kötü futbol aynen kaldığı yerden devam etti,bu futbol böyle devam ederse ilk altı bile yalan olur.bir takım iki haftada bir tane pozisyona giremez mi ya,üstelik süper lige aday?

senol

taraftar ve medya korkusundan oyuna turgayı alamadı ,korkak kalpar hoca.özellikle ikinci yarı hakan ve murata çok yük bindi ve yoruldular onları rahatlatmak için turgay alınabilrdi.
izzet kondisyonu yeterli olmadığından oyundan düştü,ancak yerine giren billy ondan daha kötü çıktı.tüm ayağına gelen topları geri oynadı.
A.aziz maç boyunca gezindi durdu,agbetu yerine onu almalıydı .
gönderdiğimiz oyuncuları aradık,yerlerine aldıklarımız çok yetersizdiler.
taktik ve teknik olarak yetersizdik,kaleyi son dakika orhanın şutundan başka düşünmedik.
kalpar oyunu şansa bırakmış,herhafta birisi çıkar beni kurtarır diye düşünüyor.
kısaca bu hocayla ve yetersiz bu topçularla bu kadar diyorum...

masbene

SAYIN KALPAR TEK SORUMLU SENSİN. SEN TEORİK VE PRATİK FUTBOL ARASINDA SIKISMIS BİR ZAVALLISIN. CUNKU PRATİKTE HEP KENDİ EGOLARINA YENİLİYORSUN. REZİL ETTİN DUN AKSAM BİZİ. AZİZİN AYAKLARI BİRBİRİNE DOLAŞIP DURDU, ADAM GİBİ BİR PASI BİLE YOK. GİTTİN OYUNDAN, İKİNCİ YARIDA BANA GÖRE COK ONEMLİ İSLER YAPMASI MUHTEMEL İZZETİ ALDIN. AGBETUYU ALDIN, DAHA DOGRU DÜRÜST MACA CIKMAMIS DİLAVERİ OYNATTIN. AGBETUYU YANLIS YERDE OYNATTIN. YA SEN NE AKLA HİZMET ADEM GİBİ BİR ADAMI OYUNDAN ALIYORSUN? SEN SAMSUN DÜŞMANIMISIN? KENDİNE ÇEKİDÜZEN VER VE BU TAKIMI BOLUDAN 3 PUAN İLE GERİ GETİR.