Bank Asya 1. Lig 21. Hafta - SAMSUNSPOR'umuz - Kartalspor 0-0

Başlatan berusa55, 06 February 2011, 16:55:48

« önceki - sonraki »

Atakumlu

abi dun ne ararsan vardı kandil-sevgililer gunu-soguk hava  ama genede bu sehir takımını yalnız bırakmayıp stada kostu , bu muydu bu kadar seyircinin hakkı yazık ya vallaha cok yazık...

kuzey55

dünkü maçın tek güzel yanı da buydu...tribünlerimiz artık kendini aştı.bu tribünleri hakedecek bir takımımız olur da inşallah onlar sahada biz tribünde vura kıra şampiyon oluruz...ne zaman öyle bir takımımız olur orası muamma.

masbene

YAZ YAZ BİTMEZ DUN AKSAMIN SIKINTILARI. ONUMUZE BAKALIM 2 DEPLASMAN=6 PUAN YAPMAMIZ LAZIM. KALPAR DA VALİZİNİ HAZIR TUTSUN KAPININ ARKASINDA, 0 ÇEKERSEK BASIP GİTSİN BURDAN

özkan

olum aziz sana söven sövene şehirde,sabah saat 09 en az 750 kişinin hayır dualarını aldığını belirteyim  ;)

Seni değil olum,seni değil;Memleketini S....  ;)

GurbetciFanatik

Alıntı yapılan: masbene - 15 February 2011, 12:08:18
YAZ YAZ BİTMEZ DUN AKSAMIN SIKINTILARI. ONUMUZE BAKALIM 2 DEPLASMAN=6 PUAN YAPMAMIZ LAZIM. KALPAR DA VALİZİNİ HAZIR TUTSUN KAPININ ARKASINDA, 0 ÇEKERSEK BASIP GİTSİN BURDAN

Biz ne zaman Kalpar valizini hazir tut derken , takim yeniyor hep valiz toplanmiyor.
Insallah yine yenerizde valizi hazir olmasin.

Tufan

ne biz 2 deplasmandan 6 puan alabiliriz ne de bu yüzsüz Kalpar istifa eder.
kanser olmaya devam.

fat55

samet_55

abdülaziz senin biderdin mi var.ayagında topsüremiyosun topu eziyosun. 1.90 lık forvet var takımda ceza sahasına dogru dürüst ortayok.duran top diye hiç bişe yok siz idman da anca 5-2 4-2 bilmemneye 2 çalışn durun ..buoyunla buruhla süper lige çıksak ne olur...

eren55

Ulan bir takım gol atmaktan bu kadar mı aciz olur?Ligde 2.yarı başladı başlayalı gol sıkıntısı çekiyoruz.O değil Savaş'ı arar olduk.Tribünlerimiz aldı yürüdü,takım paso geri sarıyor.İnsafı olan o taraftarın aşkına az biraz tırmalar.İnşallah aramayız bu kaçan puanları.

Ollivanders

Saçma sapan açıklamalarla taraftarı ayar etmeye devam. Yonetimininde seninde bir tarafına... kalpar.

twitter

kalpar şu krtl kalesine şut çekin şutt ulan arsenal misin sen pas yapmaya çalışıyorsun kale önünde lan allahın gbb'si rizesi bala  vuruyor gol olup puan alıyor şu halimize bak ya utanın lan utanın rizenin yarım sezonda getirdiği seyirciyi bir günde önünüze getiriyoruz vaziyete bak

King Of The North

Agbetu Aziz şu bu, Hakan dahil herkes kötüydü dün ama o baskıya da gol gelmeliydi, Kartalın sürekli çamura yatması ve hakemler triyosunun olumsuz faktörleri de var tabiki, dün taraftar dışında herşey aleyhimizeydi.
Erkut Tutuya ve malum takım alyehine tezahurat yapıldı mı, ben 61 de bekledim özellikle ama...
Taraftarın çoşkusunu TV den hiç bu kadar yoğun duymamıştım, o neydi ya vuuuuuuuv.

Dartagnan

Alıntı yapılan: Sapına Kadar 55 - 15 February 2011, 14:44:05

Erkut Tutuya ve malum takım alyehine tezahurat yapıldı mı, ben 61 de bekledim özellikle ama...

abi valla o sırada tedırgınlık almıstı taraftarı.Tuhaf bı sessızlık vardı o sıralar hatta o sıra skorboard a baktım 62.dakıkadaydı.Hıc aklımıza bıle gelmedı macın gıdısatından dolayı.

samet_55

samsunspor dün ampute futbol takımı gibiydi. orta yapma engelli.verkaç yapma engelli.şut çekme engelli.duran top kullanma engelli.rezil herifler ya akşam oldu hala sinirim geçmedi.. >:( >:( >:( >:(

GurbetciFanatik

dün bi dilaver sut cekti adamin bilmen nersenie deydi az daha gol oluyordu.
Az sut cekin sut.