Bank Asya 1. Lig 21. Hafta - SAMSUNSPOR'umuz - Kartalspor 0-0

Başlatan berusa55, 06 February 2011, 16:55:48

« önceki - sonraki »

kadifekaleli

Bu Takımda asla olmaması gereken kazmalar var gönderilen ve alınan futbolcular arasında dağlar kadar fark var Cenk İşler i gönderip Denizliden gelen öküze bel bağlayan teknik kadroyu ve yönetimi kutluyorum. bu bili yi çok aramışlarmı bizden giden Anıl'ı birkez bile oynatmadılar ama benim için çoban olamayacak Abdülaziz bu takımda banko oynuyor. yazıklkar olsun Oktay Delibaltayı seyrettim ben bu takımda onu gördükten sonra abdülazizi kimse bana futbolcu diye yutturamaz bizim takımda bi nane olmaz beyler bu takım çıksa ne olacak unlarla mı  süper ligde oynayacağız. bu futbolla bolu bizi çok kötü yapar

Ajan

Hayallerimizi verdik umutlarımızı verdik yarınlarımızı verdik bunun için miydi.Futbol bu yenmekte var yenilmekte berabere kalmakta ama ne olursa olsun arma şan şeref var ne sonuç alırsak alalım taraftar olarak hiçbirinden ödünç vermedik allah'a şükür ama dün sahadaki ilk 11'de birkaç futbolcu hariç hangisi bu değerler için mücadele verdi merak ediyorum.

city ultras

biz bu zenkeye beyenmiyoruz ama bundan iysi yok bu takimda,dün aksam bu adam gol atardi,aslanim zenke 8)
ve ufuk cok hosuma giti süper solak

Lusage

Üseyin efendi sağolsun Kartalspor'a çok güzel bir şekilde destek verdi. Kendisini en kısa zamanda Kartalspor camiasında görmek isteriz. Bizim yakamızı bıraksın artık...  >:(

Gol atacaksın rakip 10 kişi. İzzet daha yeni yeni oyuna ısınmaya başlamış bir bakıyoruz ki İzzet'in yerine Billy oyunda. Agbetu top taşıyor çizgiden içeri girip pozisyon hazırlamaya çalışıyor pat Agbetu çık Dilaver gir. Aptalaziz mal mal oynar oyunda kalır. Rakip 1 kişi eksik görüyorsun sahasından çıkmıyor tek forvetin peşine 2 stoper.. Senin kadar gerizekalı bir hoca hala nasıl takımın başında anlamak mümkün değil..  :(

Keşke Kartalspor 11 kişi oynasaydı.. Kapanan takımları açamıyoruz arkadaş  .:.:.

mehmet yılmaz

Kalpar'ın maç sonu açıklamalarını tekrar okudum da yazıklar olsun bir kez daha...
Az delikanlı ol be!

binikalamadım

jean

ne yaptiniz ya oyun cok kotu golculuk kimligi yok isimiz gercekten zor

King Of The North

http://www.facebook.com/home.php#!/video/video.php?v=10150103731813139&oid=9218885567
şu taraftara yazık oldu, hatta ayıp oldu :(
şovlara artık kapalı da katılır oldu >l< >l<

Forvetim

kalpar lavuğunun açıklamasını hedef süperlig programında seyrediyorum, sadece gol eksikti diyor, savaşı cenki gönderirsen atamazsın tabi, yine sadece avantaj kaybettik diyor, be a.k oğlu seni şampiyon yapacak olan o avantaj zaten, gece gece sinirlerim alt üst oldu şunu izleyince, milletle tşk geçiyor sanki. bana da kötü söyletti sonunda.

FaTiH_HaN

İçerde oynadığımız maçlarda rakipler 11 kişi defans yapıyor bizde pozisyon bulamıyoruz. Bence takımın uzun şut çalışması lazım pozisyon bulamıyorsak uzun şutlarla sonuca gitmeliyiz orhan ve dilaver denedi ve gole çok yaklaştık hakan murat dilaver gördümü vuracak başka yolu yok pozisyona giremiyoruz.

samet_55

akşam hıncal uluç bile makara yaptı bizimleeeee.ntvspor >:(

babasamsunlu

hıncal gitsin kendi şerefsizliklriyele dalga geçsin..
ölünün arkasından konuşmasın önce...
insanlık öğrensin..
beyni çürümüş kendini bütün insanlardan üstün gören geri zekalının başkanı hıncal... >:( >:( >:(

Kaybettiysek biz kaybettik.sana ne oluyor...yorumlama bizi biz size gelip çakana kadar..  8) 8)

s_uzunkaya

forza_devil

resimler nerde bari resimlere bakalımda rezil takımın(rezil başkanın) şampiyon taraftarlarına bakalım çoşalım

King1965

10 kişilik bir takımı yenemıoyr gıbı laflar ettı