Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

cembaba

Yarın yenelim, akalım Bolu'ya... Serkan'ın dediği gibi, biz şansız bir nesiliz. 22 yaşındayım, ilk defa liderlik göreceğim Allah nasip ederse...

Bu arada "Ramazan Sal'a sövecekler parmak kaldırsın" !!!

Serkan

yilmazselcuk55

1dk!!! 1dk!!! 1dk!!! 1dk!!! 1dk!!! 1dk!!! 1dk!!! 1dk!!! 1dk!!!

twitter

Turuncu

Bolu deplasmanını yaşayan bilir.Ne güzel deplaseydi tin tin tin ...
İnşallah bu maçta da  aynısı tekrarlanır.

spooks

Ajan

Bolu deplasmanına gitmedim ama deplasmandan sonra Haydi Söyle tezahüratını koçyiğitte çok işitmiştim :D

cembaba

Tin Tin Tinimini Bolu :) En zevk aldığım deplasmandı geçen sene. Hatta bu "La La Lay Şimşekler" bu maçta süperdi. Adamları iyi hatırlıyorum. Sadece bizi izlemişlerdi bir ara. Süperdi ya. İçeriye bir girdi bizim otobüsler 13 tane miydi neydi. Bu şekilde bir daha olur sanırım :)

celebi

yarınki kartal maçını alırsak aynı sahne yaşanır

spooks

işallah  :)  samsunspor_x samsunspor_x

Serkan

Baska sevgileri hiç görmedi gözümüz , Kutlu Olsun Samsun'um sevgililer günü'müz

ahmetsefa55

off bolu deplasmanı oncesıyle sonrasıyla anlatılmazdı.ne guzelde taşlamışlardı bızı  :) sonra herkesın duasıyla kurtardıgımız bır penaltı ve ardından savaşın goluyle tin tin tinimini bolu , boluda i.bne dolu sesleri  :D özledım valla kartala basalım.boluya akalım  ;)

mehmet yılmaz

bu sevgililer günü denilen şey akla uygun birşey olsa zaten 14 şubat değil 15 şubat olurdu. ayın 14'ünde memurda hediye almaya para mı olur birader? :) :)

**KaR6**

mübarek günde gönüller ve elleri   nasır tutan gençlerimiz için de dualarımızı eksik etmeyelim..

##kdc##

Alıntı yapılan: samsuni - 14 February 2011, 00:12:22
bu sevgililer günü denilen şey akla uygun birşey olsa zaten 14 şubat değil 15 şubat olurdu. ayın 14'ünde memurda hediye almaya para mı olur birader? :) :)

memurun derdi bi başka oluo abi  :D