Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

mehmet yılmaz

Ben bir gün önce takımın kaldığı oteldeydim. Mersin'e uçakla gelinmiş, aktarmalı olarak. Dönüşte uçak bulunamamış kafileye ve otobüsle dönülecekti. Para konusunda bir sıkıntı olmadığını kendileri söylediler. Bence futbolcuları haklı çıkarabilecek bir mazeret yok ortada. Berbat oynadılar, kendilerine bakmaları lazım.

**KaR6**

gelmişler ki geziyodu bugun orhanla kılıcarslan..

berusa55

Mahallemizde bir küçük kardeşimizi daha Samsunsporlu yapmanın gururu ve mutluluğu içerisindeyim  ;) :D

Ağaç yaş iken eğilir
;)

atakumlu83

arkadaslar yarın ıdman saatlerını bılen varmı

sercan5592

twitter

Kalpar bu sezon bizimle artık, köstek olmak yerine elimizden geldiğince desteklenmeli. Futbol bu tabii ki puan kayıpları olacak.

Ertuğrul Sağlam

Alıntı yapılan: sercan5592 - 08 February 2011, 20:01:15
http://www.facebook.com/DeplasmanHesabi

Samsunspor umuza destek verelim samsunspor_x

Arkadaşlar facebook hesabı olanlar ciddiye alsın lütfen.

kavak_55

BUNDAN SONRA  ALPARIN İSTİFA ETMESİ TAKIMA HİÇ BİR ŞEY SAĞLAMAZ BENCE DAHA KÖTÜ OLUR.HATTA YÖNETİMİ İSTİFAYA ÇAĞIRMAMIZDA HAKLIYIZ SONUNA KADAR AMA BU OLURSA NASIL OLUR LEHİMİZE OLURSA NE ALA OLMAZSA KOCA SENENİN HİBA OLMASINI DÜŞÜNMEK BİLE İSTEMİYORUM.İNŞALLAH HAYIRLISI OLUR.BU ARADA BEN SİNOPTA YAŞIYORUM AMA SAMSUNLUYUM BURADA TRAVZONLULAR SAMSUNDA OLDUĞU GİBİ VAR AMA ÇOK SAYILMAZLAR SAMSUNA DAH Bİ SEMPATİ VAR.SAMSUNSPORUMUZUN SÜPER LİGE ÇIKMASINI SİNOP TA İSTİYOR.HATTA BOLU MAÇINDAN SONRA SAMSUNSPOR 1 HAFTA ARA İÇİN KAMPA SİNOPA GELSE NE İYİ OLUR.

epçeli köylü

Aks tv de lavuğun biri samsunsporu trabzonlu işadamımız kurdu diyor.Geçmişden haberi olmadan konuşuyor.

epçeli köylü

08 February 2011, 23:29:08 #11619 Son düzenlenme: 08 February 2011, 23:51:07 epçeli köylü
sadece samsunsporu tutan insan yokmuş öyle diyor. Allahıma kitabıma elime bir sopa alıp beynini dağıtana kadar patlatmak istiyorum. Allah belanızı versin.

epçeli köylü

Dangalak şöyle dedi. Türkiyede sadece galatasaray,fb,bjk ve ts sevgisi olan insanlar varmış.samsun trabzon arası kavgalar bu diğer takımları tutanlar tarafından çıkarılıyormuş. Bunlar tabiki trabzonun başarısını istemezlermiş.samsunsporu maşa olarak kullanıyorlarmış.Allah belanızı versin bu rezillik nedir ya.Kim dur diyecek buna.Allah bu kuş beyinlileri yerin dibine soksun.

twitter

Alıntı yapılan: epçeli köylü - 08 February 2011, 23:29:08
sadece samsunsporu tutan insan yokmuş öyle diyor. Allahıma kitabıma eline bir sopa alıp beynini dağıtana kadar patlatmak istiyorum. Allah belanızı versin.

vay **** vay demek Samsunspor'u tutan yokmuş dallamaya bak la

Gorkem

Bu şehirde tahmin edemiceniz kadar Sadece SAMSUNSPORLU var i*ne tsliler

red_white

aks ninde suyu ısınıyor salak kanal kendini bişey zannetti

red_white

Alıntı yapılan: epçeli köylü - 08 February 2011, 23:29:08
sadece samsunsporu tutan insan yokmuş öyle diyor. Allahıma kitabıma elime bir sopa alıp beynini dağıtana kadar patlatmak istiyorum. Allah belanızı versin.

kim dedi bunu aks deki konuklar belli çünkü